• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hanımlar bu güzel duyguları sizinle paylaşmak istiyorum🥰Bebeğimiz 6+2 oldu keseyi gördük ama kendisi nokta kadar.Rabbimdrn dileğim sizde inşallah bi an önce bu lanet şeyi yenersiniz ve bu duyguları tadarsınız.O kadar tuhaf ve o kadar güzel bişey ki.Rabbim hiç birinizin kucağını boş bırakmasın🤗 Eki Görüntüle 3176729
Tebrik ederim, Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah.😍❤️🤲🏻 Rabbim dileyen herkese de hayırlısıyla nasip etsin inşallah. 🤲🏻🍀

Canım ben o kadar hızlı yapmadım,4. Günde son aparatı alabilmiştim ama çok rahat egzersizlerle değildi,bu yüzden aparatlara iyice çalışıp yanlışlarım

ben ilk gün 1.2. Aparatları alabildim.2.gün 3 e geçtim sadece alabiliyordum rahat değildim cünkü kendimi kasıyordum,acı yoktu kesinlikle,4.ve 5.gün 4.aparatı kolaylıkla yapabildim,şimdi aparatlarla en rahat egzersizlerimi yapıyorum cünkü tam rahat olmadan eşli denemeye geçmek istemedim
Ne kadar güzel ben de 3e iyice alışıp 4e geçeceğim inşallah

Seni cok iyi anlıyorum bende alışma aşamasındayım aparatlarla yendim eşli de yapabiliyorz ama yine de hala alışamadım ve bende anne olmak istiyorum bizde 1 buçuk yıl oldu evleneli
İnşallah bende alışma evresinde olabilirim ayyy çok güzel olur 1 buçuk yıl sonra bu isi bitirmek

Keşke ben de öyle yapabilsem ama öğretmenim izin sıkıntı oluyor😔
Akşamları rahat rahat çalışabilirsin aslında çok değil akşam 1 bucuk saatini buna ayır güzel bir duş al, rahatlatıcı bitki çayını iç. Ardında bir müzik aç ve çalışmaya başla. Göreceksin ne kadar rahat oluyor

Umarım olur ya çünkü 1 buçuk yıl oldu evlenelim anne olmak istiyorum
Merhaba bu rahatsizlik bir illet gercekten bikere olmus sanirim geriside gelir korkmayin ben parmagimla ic kisimlara yani cook dibe kadar degil ama biraz iceri dogru anestol krem sürmüştum ustunede eczanelerde satiliyor yine anestezik sprey sıktım 5 dk sonra tuvalete gittigimde odrar cikisini hissetmiyordum. Uyuştu bi deneyeyim dedim denedik ve oldu girip ciktigini hissetmedim bile ikimcisinde de az bi anestol surdum yine kendime guvenim gelsin diye sonrasinda aşmıstim zaten kurtuldum suan bi cocugum var bunu yapmam gerektiginide yine burda bi arkadas yazmisti bunlari yapin bana dua edersiniz diye gercekten ise yaradi deneyin lutfen .

Ben birşey soracağım bu arada.Ben yendiğimden beri eşimle 3 kez falan birlikte olmuşuzdur.Bugün ilk defa git gel yapmasına izin verdim birkaç kez farklı pozisyonlarda yaptık ama ben zevk almadım. Eşim zevk aldı ama böyle olmaz ben böyle yapmam dedi. Ne yapmalıyım ya da ne zaman zevk almaya başlarım?

Merhaba bu rahatsizlik bir illet gercekten bikere olmus sanirim geriside gelir korkmayin ben parmagimla ic kisimlara yani cook dibe kadar degil ama biraz iceri dogru anestol krem sürmüştum ustunede eczanelerde satiliyor yine anestezik sprey sıktım 5 dk sonra tuvalete gittigimde odrar cikisini hissetmiyordum. Uyuştu bi deneyeyim dedim denedik ve oldu girip ciktigini hissetmedim bile ikimcisinde de az bi anestol surdum yine kendime guvenim gelsin diye sonrasinda aşmıstim zaten kurtuldum suan bi cocugum var bunu yapmam gerektiginide yine burda bi arkadas yazmisti bunlari yapin bana dua edersiniz diye gercekten ise yaradi deneyin lutfen .
Canım bugün doktor bana da anestol önerdi ve aldım araştirdim içine sürülmemesi gerekiyor ama benim sıkıntım zaten iç kısım. Penis girince yanma hissediyorum sen ne kadar içeri sürdün ve miktar olarak ne kadar kullandın? Kaç dk da etki gösterdi? Detaylı anlatırsan çokk sevinirim .

Ben birşey soracağım bu arada.Ben yendiğimden beri eşimle 3 kez falan birlikte olmuşuzdur.Bugün ilk defa git gel yapmasına izin verdim birkaç kez farklı pozisyonlarda yaptık ama ben zevk almadım. Eşim zevk aldı ama böyle olmaz ben böyle yapmam dedi. Ne yapmalıyım ya da ne zaman zevk almaya başlarım?
Canim zaten kadınlar ilk aylarda kolay kolay zevk almaz deniliyor araştır istersen bende çok araştirdim. Ama eğer g noktani bulabilirsen ki, bu en çok senin üstte olduğun bir pozisyon da daha çok mümkün o zaman belki zevk alırsın.

Canim zaten kadınlar ilk aylarda kolay kolay zevk almaz deniliyor araştır istersen bende çok araştirdim. Ama eğer g noktani bulabilirsen ki, bu en çok senin üstte olduğun bir pozisyon da daha çok mümkün o zaman belki zevk alırsın.
tamam teşekkür ederim evet üstte biraz hissettim çok az yani daha rahattım

Back