• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İş yoğunluğundan her gün çalışamıyorum o yüzden yavaş ilerliyorum sanırım😔
Canım ben o kadar hızlı yapmadım,4. Günde son aparatı alabilmiştim ama çok rahat egzersizlerle değildi,bu yüzden aparatlara iyice çalışıp yanlışlarım
Ben de düzenli çalışabilmek keşke. Sen nasıl ilerledin bu kadar hızlı
ben ilk gün 1.2. Aparatları alabildim.2.gün 3 e geçtim sadece alabiliyordum rahat değildim cünkü kendimi kasıyordum,acı yoktu kesinlikle,4.ve 5.gün 4.aparatı kolaylıkla yapabildim,şimdi aparatlarla en rahat egzersizlerimi yapıyorum cünkü tam rahat olmadan eşli denemeye geçmek istemedim

maya91 maya91 ben bazen yorumlama yaparken hatalı yazıyorum buraya alışmaya çalıştığım için :) canımmm tebrik ederim seni de inşallah ben de bugünleri görürüm 😍bu hafta 2-3 güne eşli denemem olacak bana şans diler misiniz inşallah kurtulmak istiyorum kasılmalarımdan

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim cım 🥰 K kanadakul u aparatların nasıl yapıldığını anlatan yazına etiketleyebilir misin bulamadim ben de 🙈

maya91 maya91 ben bazen yorumlama yaparken hatalı yazıyorum buraya alışmaya çalıştığım için :) canımmm tebrik ederim seni de inşallah ben de bugünleri görürüm 😍bu hafta 2-3 güne eşli denemem olacak bana şans diler misiniz inşallah kurtulmak istiyorum kasılmalarımdan
merak etme zamanla kurtuluyorsun, bol bol denemeler yapınn

Canım biraz toparlanayım yazarım hastayım bayağı🥹 çokda okuyamadım buraları sizlerde dikkatli olun çook fena salgın varmış
Sorun değil canim maya destek oldu sağolsun 🥰yaaa çok geçmiş olsun valla bende iki hafta baya çektim ama elhamdülillah bu hafta toparladım 🤗

Kizlar çok mutluyum beni bilen hatırlar belki ben 2 cocuklu vajinusmus hastasiydim🤫yıllar sonra 3 boy dilatörü almayi başarmıştım cenazemiz vardi eşimin dedesi 10 gündür calisamamistim bugün 1 den başlayarak çalıştım ve basda biraz zorlansamda 4.dilatörü almayi basardim git gel yaptım ağrı acı yoktu çok şükür korkmayın ertelemeyin lütfen çok basitmiş bir kaç denemeden sonrada esliye gecicem inşallah ben yaptıysam herkes yapar emin olun

eşli deneme öncesi 4. aparatı içinde 20 dk bekletmeyi unutma :KK36:
Ben burayı kullanmayı öğrendim kısmen 🙈bunu şimdi gördüm teşekkür ederim cevabın için maya91 maya91 💕🙏bu hafta ben de başarı hikayeme sevinip bunu sizlerle paylamak istiyorum inşAllah

Canım biraz toparlanayım yazarım hastayım bayağı🥹 çokda okuyamadım buraları sizlerde dikkatli olun çook fena salgın varmış
Çok geçmiş olsun canım, ben de dahil çevremde ne kadar insan varsa hepimiz bitik vaziyetteyiz. On günü geçti, annem bugün 5. serumunu yedi, yine de çok halsiz. Güya yanıma geldi gezmeye, on gündür evde yatıyoruz. İnşallah tez zamanda şifa bulursun. Yemene içmene, dinlenmene dikkat et.

Back