- 21 Haziran 2022
- 216
- 157
- 33
- 25
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #260.821
Anladım canım teşekkür ederim bende inşallah hamile kalırım en yakın zamandaCanm ben kayganlaştırıcı ile hamile kaldm bende yeni yenmiştm 1,5 ay falan sonra hamile kaldm. Viaxi kullanıyordm ama fazla abartı şekilde de sürmüyordm
Canım ben o kadar hızlı yapmadım,4. Günde son aparatı alabilmiştim ama çok rahat egzersizlerle değildi,bu yüzden aparatlara iyice çalışıp yanlışlarımİş yoğunluğundan her gün çalışamıyorum o yüzden yavaş ilerliyorum sanırım
ben ilk gün 1.2. Aparatları alabildim.2.gün 3 e geçtim sadece alabiliyordum rahat değildim cünkü kendimi kasıyordum,acı yoktu kesinlikle,4.ve 5.gün 4.aparatı kolaylıkla yapabildim,şimdi aparatlarla en rahat egzersizlerimi yapıyorum cünkü tam rahat olmadan eşli denemeye geçmek istemedimBen de düzenli çalışabilmek keşke. Sen nasıl ilerledin bu kadar hızlı
Dün ilkinde kayganlaştırıcı kullandık. 2-3 saat sonra tekrar yaptığımızda hiiiç gerek kalmadı. İlk kez kayganlaştırıcı sürmeden yaptık o kadar kolaydı ki. Önsevişme baya uzun ve etkili olmalı
Tiniminimavihanim cım K kanadakul u aparatların nasıl yapıldığını anlatan yazına etiketleyebilir misin bulamadim ben de
merak etme zamanla kurtuluyorsun, bol bol denemeler yapınnmaya91 ben bazen yorumlama yaparken hatalı yazıyorum buraya alışmaya çalıştığım için :) canımmm tebrik ederim seni de inşallah ben de bugünleri görürüm bu hafta 2-3 güne eşli denemem olacak bana şans diler misiniz inşallah kurtulmak istiyorum kasılmalarımdan
İnşallah canım benm tüm isteyenlere Allah nasip etsinAnladım canım teşekkür ederim bende inşallah hamile kalırım en yakın zamanda
Canım biraz toparlanayım yazarım hastayım bayağıTiniminimavihanim cım K kanadakul u aparatların nasıl yapıldığını anlatan yazına etiketleyebilir misin bulamadim ben de
doktora gittin miKızları ilişki sırasında yanma hisseden var mı? Ben çok kötü bir yanma hissediyorum git gel olmuyor
Sorun değil canim maya destek oldu sağolsunCanım biraz toparlanayım yazarım hastayım bayağıçokda okuyamadım buraları sizlerde dikkatli olun çook fena salgın varmış
Zeytinyağı da zarar verebilir sperme en çok önerilen su bazlı kayganlastırıcı hamilelik düşünen ve bizim gibi vajinismus olanlar içinBen galiba zeytinyağı ile devam edicem
Perşembe günü gitcem inşallahdoktora gittin mi
Canım cok geçmiş olsunnCanım biraz toparlanayım yazarım hastayım bayağıçokda okuyamadım buraları sizlerde dikkatli olun çook fena salgın varmış
Ben burayı kullanmayı öğrendim kısmeneşli deneme öncesi 4. aparatı içinde 20 dk bekletmeyi unutma
Git bakalım ne diyecekPerşembe günü gitcem inşallah
Ona şüphem yokBen burayı kullanmayı öğrendim kısmenbunu şimdi gördüm teşekkür ederim cevabın için maya91 bu hafta ben de başarı hikayeme sevinip bunu sizlerle paylamak istiyorum inşAllah
Çok geçmiş olsun canım, ben de dahil çevremde ne kadar insan varsa hepimiz bitik vaziyetteyiz. On günü geçti, annem bugün 5. serumunu yedi, yine de çok halsiz. Güya yanıma geldi gezmeye, on gündür evde yatıyoruz. İnşallah tez zamanda şifa bulursun. Yemene içmene, dinlenmene dikkat et.Canım biraz toparlanayım yazarım hastayım bayağıçokda okuyamadım buraları sizlerde dikkatli olun çook fena salgın varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?