Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben de aynı durumdayim. Vajinusmusu yendim hamileyim şimdi de doğum korkusu başladışimdiden sezeryan olurum inşallah diyorum. Geçen doktor vajinal ultrosonla bakmak istedi reddettim. Dertlerin biri bitiyo diğeri başlıyor. Kadın olmak ne zor Allah hepimizin yardımcısı olsun

Canm aslnda muayene çok korkacak bişey değil rahat ol kendin aparat yapıyor gibi düşün birde doktoru bilgilendir vajinusmus geçmişim var biraz çekiniyorm diye ben öyle diyordm daha sakin yaklaşıyorlar yavaş yapıyor acımıyor, sonrada alışıyorsun zaten. Doğumdan bende korkuyorm valla ne yalan söyleym bilmediğimz bişey. Birde bnde safra taşı çıktı hamilelikle inan vajinusmus dert miymiş dedm aylardır neye uğradığımı şaşıyorm ağrısı çok kötü ilaç da veremiyorlar. Kadın olmak gerçekten zormuş belkide hayat yeni başlıyor şimdi dedm kendime

Doğru diyosun gerçekten hayat yeni başlıyor. Ben ilk etapta tırstim sonra pisman oldum ama mecbur gerekli görülürse yapicam canım. Şimdilik bi sıkıntı yok çok şükür.karından muayene oldum hep.ama tabii doğum yaklaşınca alttan muayene olmazsa olmaz ıçimde bi can var ve şakaya gelmez. Kalp atislarini duyduktan sonra artik o sorumlulugun farkina variyosun sanirim annelik yukleniyor

Mecbur kalınca yaptırabilirsn bnce canm şuan korkuyosn sadece yapınca alışacaksın. Bizim gibi vajinusmuslulara bazen mecburum baskısı iyi geliyor atağa geçiyoruz kesinlikle annelik yükleniyor aşama aşama hepsi farklı duygular rabbim isteyen herkese yaşatsın kaç haftalık canm senin

Canımm sizlere de çook geçmiş olsunn banada daha 3gün oldu bugün inanılmaz halsizim nefes alamıyorum boğazım biraz daha iyi.Tepe takla olduk hepimiz inşAllah toparlanırız kuzum bol bol dinlenip yatalım

Amin isteyen dileyen herkese tez zamanda tattirsin8+4 Benim

Hanımlar bu güzel duyguları sizinle paylaşmak istiyorumBebeğimiz 6+2 oldu keseyi gördük ama kendisi nokta kadar.Rabbimdrn dileğim sizde inşallah bi an önce bu lanet şeyi yenersiniz ve bu duyguları tadarsınız.O kadar tuhaf ve o kadar güzel bişey ki.Rabbim hiç birinizin kucağını boş bırakmasın

Ay masallah maşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli kucagina almayı nasip etsin canım amin amin isteyen dileyen herkese içinde de bana nasip etsin

Maşallah Allah sağlıkla kavuştursun her anının tadını çıkarın Rabbim isteyen herkesle birlikte banada nasip etsin

Hayır direkt oldu yani öncesinde duş aldım sonra eşimin kucağına oturdum ve sarıldım bir yandan da kendim penisi yerleştirdim ve ıkındım oldu
E çok güzel yine aynı şekilde reglden sonra yapacaksın ki reglden sonra vajina daha yumuşak daha kaygan oluyor sıkıntı etme olmayanı değil oldugu anı düşün beynini rahatlat bu süreçte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…