- 24 Kasım 2022
- 935
- 993
- 23
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #260.841
Ben de aynı durumdayim. Vajinusmusu yendim hamileyim şimdi de doğum korkusu başladıZor değil canm bn üstte hamile kaldm olacaksa oluyor yani kafan oraya takılmasn bence ilişkiye alış önce sonra hamile kalırsın inşallah. Bn çok alışamadan kaldm muayenede oluyorm ama nasıl doğuracağm ynede korkuyorm hala mesela
Ya mantar ya da idrar yolu enfeksiyonudur canım dikkat et ayaklarını üşütme. Tuvaletten sonra kuru kal ve iç çamaşırını sık değiş. GeçerKızları ilişki sırasında yanma hisseden var mı? Ben çok kötü bir yanma hissediyorum git gel olmuyor
Canm aslnda muayene çok korkacak bişey değil rahat ol kendin aparat yapıyor gibi düşün birde doktoru bilgilendir vajinusmus geçmişim var biraz çekiniyorm diye ben öyle diyordm daha sakin yaklaşıyorlar yavaş yapıyor acımıyor, sonrada alışıyorsun zaten. Doğumdan bende korkuyorm valla ne yalan söyleymBen de aynı durumdayim. Vajinusmusu yendim hamileyim şimdi de doğum korkusu başladışimdiden sezeryan olurum inşallah diyorum. Geçen doktor vajinal ultrosonla bakmak istedi reddettim. Dertlerin biri bitiyo diğeri başlıyor. Kadın olmak ne zor Allah hepimizin yardımcısı olsun
Doğru diyosun gerçekten hayat yeni başlıyor. Ben ilk etapta tırstim sonra pisman oldum ama mecbur gerekli görülürse yapicam canım. Şimdilik bi sıkıntı yok çok şükür.karından muayene oldum hep.ama tabii doğum yaklaşınca alttan muayene olmazsa olmaz ıçimde bi can var ve şakaya gelmez. Kalp atislarini duyduktan sonra artik o sorumlulugun farkina variyosun sanirim annelik yukleniyorCanm aslnda muayene çok korkacak bişey değil rahat ol kendin aparat yapıyor gibi düşün birde doktoru bilgilendir vajinusmus geçmişim var biraz çekiniyorm diye ben öyle diyordm daha sakin yaklaşıyorlar yavaş yapıyor acımıyor, sonrada alışıyorsun zaten. Doğumdan bende korkuyorm valla ne yalan söyleymbilmediğimz bişey. Birde bnde safra taşı çıktı hamilelikle inan vajinusmus dert miymiş dedm aylardır neye uğradığımı şaşıyorm ağrısı çok kötü ilaç da veremiyorlar. Kadın olmak gerçekten zormuş belkide hayat yeni başlıyor şimdi dedm kendime
Mecbur kalınca yaptırabilirsn bnce canm şuan korkuyosn sadece yapınca alışacaksın. Bizim gibi vajinusmuslulara bazen mecburum baskısı iyi geliyor atağa geçiyoruzDoğru diyosun gerçekten hayat yeni başlıyor. Ben ilk etapta tırstim sonra pisman oldum ama mecbur gerekli görülürse yapicam canım. Şimdilik bi sıkıntı yok çok şükür.karından muayene oldum hep.ama tabii doğum yaklaşınca alttan muayene olmazsa olmaz ıçimde bi can var ve şakaya gelmez. Kalp atislarini duyduktan sonra artik o sorumlulugun farkina variyosun sanirim annelik yukleniyor
Canımm sizlere de çook geçmiş olsunnÇok geçmiş olsun canım, ben de dahil çevremde ne kadar insan varsa hepimiz bitik vaziyetteyiz. On günü geçti, annem bugün 5. serumunu yedi, yine de çok halsiz. Güya yanıma geldi gezmeye, on gündür evde yatıyoruz. İnşallah tez zamanda şifa bulursun. Yemene içmene, dinlenmene dikkat et.
Amin isteyen dileyen herkese tez zamanda tattirsinMecbur kalınca yaptırabilirsn bnce canm şuan korkuyosn sadece yapınca alışacaksın. Bizim gibi vajinusmuslulara bazen mecburum baskısı iyi geliyor atağa geçiyoruzkesinlikle annelik yükleniyor aşama aşama hepsi farklı duygular rabbim isteyen herkese yaşatsın kaç haftalık canm senin
Ay masallah maşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli kucagina almayı nasip etsin canımHanımlar bu güzel duyguları sizinle paylaşmak istiyorumBebeğimiz 6+2 oldu keseyi gördük ama kendisi nokta kadar.Rabbimdrn dileğim sizde inşallah bi an önce bu lanet şeyi yenersiniz ve bu duyguları tadarsınız.O kadar tuhaf ve o kadar güzel bişey ki.Rabbim hiç birinizin kucağını boş bırakmasın Eki Görüntüle 3176729
Maşallah Allah sağlıkla kavuştursun her anının tadını çıkarınHanımlar bu güzel duyguları sizinle paylaşmak istiyorumBebeğimiz 6+2 oldu keseyi gördük ama kendisi nokta kadar.Rabbimdrn dileğim sizde inşallah bi an önce bu lanet şeyi yenersiniz ve bu duyguları tadarsınız.O kadar tuhaf ve o kadar güzel bişey ki.Rabbim hiç birinizin kucağını boş bırakmasın Eki Görüntüle 3176729
Ama hakiki zeytinyağı kullanıyorum yine de zararlı olur muZeytinyağı da zarar verebilir sperme en çok önerilen su bazlı kayganlastırıcı hamilelik düşünen ve bizim gibi vajinismus olanlar için
Ya penisi aldıktan sonra daha hiç denemedim şimdi regl olucam öyle de uzayacak süreç sizce kızlar alamazsam diye çok korkuyorum tekrar başa sarar diyeZamanla gerek kalmıyor yeterli ıslaklık sağlanırsa belki tamamen bırakırsn daha rahat
Bende zeytin yağı kullanıyorum şimdilik bı zararını görmedim bebek için de ne kadar etkili olur hiç bilmiyorumAma hakiki zeytinyağı kullanıyorum yine de zararlı olur mu
Siz peki penisi alabiliyor musunuzBende zeytin yağı kullanıyorum şimdilik bı zararını görmedim bebek için de ne kadar etkili olur hiç bilmiyorum
Evet canım çok şükürSiz peki penisi alabiliyor musunuz
Ya ben iki defa aldım ama ileri geri yapamadım o günden sonra 3 gün geçti şimdi de regl olucam denemedim hiç mecbur reglin bitmesini beklicem ama çok korkuyorum yapamazsam başa sararsa diyeEvet canım çok şüküryağ ile daha kolay oluyor onu kullanmadan çok rahat olamıyorum
Hiç korkma aparatla mi yendin canımYa ben iki defa aldım ama ileri geri yapamadım o günden sonra 3 gün geçti şimdi de regl olucam denemedim hiç mecbur reglin bitmesini beklicem ama çok korkuyorum yapamazsam başa sararsa diye
Hayır direkt oldu yani öncesinde duş aldım sonra eşimin kucağına oturdum ve sarıldım bir yandan da kendim penisi yerleştirdim ve ıkındım olduHiç korkma aparatla mi yendin canım
E çok güzel yine aynı şekilde reglden sonra yapacaksın ki reglden sonra vajina daha yumuşak daha kaygan oluyor sıkıntı etme olmayanı değil oldugu anı düşün beynini rahatlat bu süreçteHayır direkt oldu yani öncesinde duş aldım sonra eşimin kucağına oturdum ve sarıldım bir yandan da kendim penisi yerleştirdim ve ıkındım oldu
Umarım olur ya çünkü 1 buçuk yıl oldu evlenelim anne olmak istiyorumE çok güzel yine aynı şekilde reglden sonra yapacaksın ki reglden sonra vajina daha yumuşak daha kaygan oluyor sıkıntı etme olmayanı değil oldugu anı düşün beynini rahatlat bu süreçte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?