- 12 Kasım 2022
- 977
- 486
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #260.781
Yapanlar var ama bence sen 4.aparatı yapmaya bakHatta aparatları en rahat şekilden alana kadar hemen eşli deneme yapma
dualarım seninle başaracağz inşallah,ben de aparatlarla çalışıyorum bugün hepsini sırayla yaptım benceKızlar bir kaç gündür yoktum iş yoğunluğundan pek çalışamadım. Şimdi tekrar başladım. 3e kadar gelmiştim. İlk başta 1. Aparatla 10 dakika falan çalıştım sonra 2. Aparatla 15 20 dakika çalıştım. Şimdi 3. Aparata geçtim ilk denediğimdeki baskıyı neredeyse hiç yaşamadım. Bi 30 dakika çalışıp 4. Denemeyi düşünüyorum. Dua edin bana. Bir de 3. Aparattan sonra eşli deneme yapmak mantıklı mı
merhaba bende aynı sorunu vajınusmusu yaşıyorum 1.5 senedir doktor arayışındayım mümkünse özelden görüşebilirmiyiz size çare olan kadın dogum uzmanının adresini adını ögrenmek istiyorumEşim bana hep çok destekti ama ona rağmen benzer bir ruh hali içindeydim hep. Benim psikolojim kendi kendime yenme sürecini kaldıramadı. Evet maliyetler çok yüksek ama kendi kendine yenemiyorsan mutlaka destek almalısın. Ben belki 30'dan 40'tan fazla yerle telefonla görüşmüştüm. Öncesinde online terapi almıştım klinik psikologdan pek faydasını göremeyince vajinismus tedavisi yapan kadın doğum uzmanı ile 5 seansta çözdüm bitti. Kendini yıpratma, bak kaç kadın aynı şeyi yaşıyoruz. Yalnız değilsin ve vajinismus yüzde yüz tedavisi olan bir durum. Sakın ama sakın vazgeçme, erteleme.
merhaba vajınusmusu tam olarak hangi yöntemlerle yendiniz bende aynı syleri yasıyorum mümkünse konusabilirmiyixSizin Allah'ınıza kurban yaaGerçekten dedikleriniz doğruymuş. Bugün üçüncü denemeyi yaptık. Öncesinde anestolle 4. aparat çalıştım tabi. Bu sefer girişte hiç yanma hissetmedim. Git-gellerde de hiç acı yoktu sadece baskı ve doluluk hissi vardı. Eşimde dün girişte daha kasılı olduğumu bugün çok daha rahat olduğunu söyledi. Gerçekten her adım bir öncekinden daha iyi oluyor. Dün çok üzülmüştüm canım yanınca ama bugün hiçbir acı/yanma olmadı. Hiç. Hâlâ inanamıyorum.
hangii kadın doguma giderek yendiniz acaba ögrenebilirmiyimEşim bana hep çok destekti ama ona rağmen benzer bir ruh hali içindeydim hep. Benim psikolojim kendi kendime yenme sürecini kaldıramadı. Evet maliyetler çok yüksek ama kendi kendine yenemiyorsan mutlaka destek almalısın. Ben belki 30'dan 40'tan fazla yerle telefonla görüşmüştüm. Öncesinde online terapi almıştım klinik psikologdan pek faydasını göremeyince vajinismus tedavisi yapan kadın doğum uzmanı ile 5 seansta çözdüm bitti. Kendini yıpratma, bak kaç kadın aynı şeyi yaşıyoruz. Yalnız değilsin ve vajinismus yüzde yüz tedavisi olan bir durum. Sakın ama sakın vazgeçme, erteleme.
Normal canım 1 e çok iyi çalış yukarı da bir arkadasaa anlattıklarımı yap. Sonra. 2 ye geçKizlar dilatörün en küçüğünü yapa bildim biraz once cok mutluyum zorlanmadan cok rahat oldu ama ikinci yariya kadar geldi ama biraz yanma hissi yarandi
Nazife Micozkadıoğlu'na gittim, internette adresini ve telefon numarasını bulabilirsiniz. Gözüm kapalı tavsiye ederim ama bizzat kendiniz arayın, görüşün. Öyle karar verin.merhaba bende aynı sorunu vajınusmusu yaşıyorum 1.5 senedir doktor arayışındayım mümkünse özelden görüşebilirmiyiz size çare olan kadın dogum uzmanının adresini adını ögrenmek istiyorum
olsun regl bitince devam edersin, reglden sonra daha rahat oluyor.Dün gün boyunca kaynanamdaydık, bugün de regl sancısı çekiyorum az kalmış olacam
Ama bu şekilde de yapmak istemiyorum nasıl bir şansızlık yaşıyorum
Ben de ona gittim ve çözüm oldu şükürler olsun canım doktorum o kadar iyi ki bir seneden fazla oldu hala görüşüyoruzNazife Micozkadıoğlu'na gittim, internette adresini ve telefon numarasını bulabilirsiniz. Gözüm kapalı tavsiye ederim ama bizzat kendiniz arayın, görüşün. Öyle karar verin.
Misyonerde hissediyorum hafif yanma acı ama doktora gitmedim geçer diye düşünüyorumKizlar ilişki sırasında çok fazla yanma ve acı hissedip doktora giden oldu mu ?
bacakları tamamen yukarı uzatıp, (eşinin omuzlarına doğru yani) çok çok rahat oldu. Onu deneyin bi deeKizlar ilişki sırasında çok fazla yanma ve acı hissedip doktora giden oldu mu ?
o hafif yanmalar çok normal zaten ilk girişte oluyor sonrasında geçiyorMisyonerde hissediyorum hafif yanma acı ama doktora gitmedim geçer diye düşünüyorum
Benim de hâlâ her soruma büyük bir ilgiyle ve samimiyetle cevap veriyor. İyi ki ona denk gelmişim, harika bir doktor.Ben de ona gittim ve çözüm oldu şükürler olsun canım doktorum o kadar iyi ki bir seneden fazla oldu hala görüşüyoruz
Tamam canim teşekkür ederimbacakları tamamen yukarı uzatıp, (eşinin omuzlarına doğru yani) çok çok rahat oldu. Onu deneyin bi dee
Canım kegel egzersizinin normal doğum sürecini bile kolaylaştırdığını söylüyor doktorlar. Bizim başlıca sorunumuz aşk kası da denen pelvik kaslarını kontrol edemiyor oluşumuz kegel de bize bunu öğretiyor. İstemsiz kasılmasının önüne geçebilmek için onun nasıl çalıştığını kasıldığı zaman nasıl hissettirdiğini bilmek ilişki sırasında bize çok yardımcı oluyor. Bana doktorumun ilk önerisi kegeldi ve bunu vajinismus bittiğinde her gün olmasa bile aklına geldikçe 3 4 kere yap demişti rahim sarkması ilerleyen yaşlarda idrar kaçırma gibi sıkıntıların önüne geçmeye yardımcı olacağını söyledi. Açıkçası ben bilmiyordum vajina darlastirmak için yapıldığınıMerhaba hanımlar hepinize hayırlı günler
Sorum şu kegel egzersizi bildiyime göre ilişkisi uzun süre olan kadınlar vaginanı darlaştırmak için yapıyor. Şimdi kız olduğum için zaten dar olan vaginamı kegel egzersizi yapmakla daha da darlaştırıp prosesi zorlaşdırmazmıyım? Eger hayır ise o zaman yapanlar bana mantıklı açıklamasını vere bilirmi lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?