- 29 Ekim 2022
- 248
- 188
- 23
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #260.741
yanlış olur, önce 1 ile iyice çalış. 15 kere içindeyken sık bırak yap (kegel) 15 kere yuvarlak çiz, 15 kere iler geri yap, 15 kere tak çıkar yap sonra 2 ye geç
Dediklerini hepsini uyguladım hatta gel git daha kolay oldu bi de telefonda intgrama çok bakındım derken 1 buçuk saat koltukta yarı uzanık bekledim unutmuştum aparatıDüzelir canım, ilk etapta popo altına yastık al istersen
arayı soğutmadan hemen bugün tekrar 1den başlayıp 2ye kadar git bence
Yastık koymayı unuttumYastığı yanlış koydum galiba popo altına değil de beline doğru koymuştum bide öyle deneyim. İnşallah çabuk geçer
Ben egzersizleri hep sırt üstü yatarak yaptım iki bacağımı da yana doğru açarak senin yaptığın gibi de denedim özellikle ilişki öncesinde öyle yapmıştım çünkü ilk üstte olduğum pozisyonda deniycektikYastık koymayı unuttumya bi de ilk girişte ben şöyle yapıyorum bilmiyorum yanlış mı dün öyle keşfettim bu şekilde devam ettim
Yer tuvaletine oturulur ya o pozisyonda dilatörü yerleştirdim tabi doğru nefes alarak siz nasıl yapıyorsunuz?
Cok sağol darısı isteyen herkese olsun. Tabiki çıkar canım. Hepsi kalmiyo ki içinde. Mide gibi dusunme orayı. Hepsini ham ham yapamazSağlıkla kucağınıza alın inşallah tebrik ederimbende hamile kalmaya çalışıyorum artık yavaş yavaş pcos hastasıyım durum sıkıntılı şeyi merak ediyorum sizde de içe boşalma olduktan sonra geri çıkıyor mu birazı
Bende yatarak yapıyorum ama ilk girişte o şekilde aparatı yerleştirip ondan sonra koltuğa gelip uzanıyorumBen egzersizleri hep sırt üstü yatarak yaptım iki bacağımı da yana doğru açarak senin yaptığın gibi de denedim özellikle ilişki öncesinde öyle yapmıştım çünkü ilk üstte olduğum pozisyonda deniycektikkendini nasıl rahat hissedersen öyle yap önemli olan aparatlari rahat bir şekilde yapabilmek
Kızlar misyoner pozisyonda ilk defa ilişkiye girdim dün normalde ben hep üstte yüzüm dönük ve sırtım dönük şekilde yaptım ama buna da alışmam lazım diye denedim oldu da sadece ufak bı sorun var kasmama engel olamadım eşim git gel yaparken azıcık canım acıdı sıktım dişimi dayandim ama zordu biraz. Böyle bişey yaşayıp da düzelen var mı?
Yok 1 e iyice çalışıp hemen ardından 2. Yi çalışabilirsin. Dilatör yaparken yastığa gerek yok bu arada, kendini nasıl rahat hissediyorsun öyle yapDediklerini hepsini uyguladım hatta gel git daha kolay oldu bi de telefonda intgrama çok bakındım derken 1 buçuk saat koltukta yarı uzanık bekledim unutmuştum aparatıikinciyi denemek istiyorum acaba erken mi
2. Yi de yapmışsın bravo, yarın da bu şekil çalışıp 2. Çalış ardından 3. Çalışikiniciye başladım ve ilk başta zorlandım biraz bekledim ve ıkınmaya başladım sonra girmeyince yine bekledim
Sonra oranın boş et parçası olduğunu düşündüm son gazla ıkınarak tamamını aldım
Oturma pozisyonda aldım ve koltuğa geçtim şuan ben bu gidişle hepsini içime alacam çok aşırı mutluyum içim içime sığmıyor ama iyiki parmağımı soktum içinin nasıl olduğunu keşfettim bana çok moral verdi
Lütfen erteleyen varsa ertelemesin yapın acı yok çok az baskı hissi oluyor o da ilk deneme olduğu için
Öyle yapıyorum canım dün yumurtlama günümdü bacaklarımı kaldırdım durdum da hepsi çıktı gibi geldi o yüzden sormak istedim teşekkür ederimCok sağol darısı isteyen herkese olsun. Tabiki çıkar canım. Hepsi kalmiyo ki içinde. Mide gibi dusunme orayı. Hepsini ham ham yapamazalacagini alir gerisini kusar .Alezler ne icin var yoksa sen ilk etapta biraz ayaklarini yukari tut bi kac dakika yeter. Enfeksiyon olmasin diye de o bi kaç dakikadan sonra tuvalete git. Yumurtlama günlerini hiç kaçırma. O günler günde bi defa bilemedin iki defa verimli şekilde yapın. Allah gönlüne göre versin
Hatta desem 3. de yaptım diye ne dersin2. Yi de yapmışsın bravo, yarın da bu şekil çalışıp 2. Çalış ardından 3. Çalış
1. aşırı kolaydı yani onda genişleme olacağını düşünmediğimden hemen diğerlerine geçtimYok 1 e iyice çalışıp hemen ardından 2. Yi çalışabilirsin. Dilatör yaparken yastığa gerek yok bu arada, kendini nasıl rahat hissediyorsun öyle yap
Süpersin derim, boşver ev işleriyle kafanı meşgul etme onlr her zaman olur. Önemli olan bu problem ama bugünlük yter bence harikaydın. Geçmiş olsun çoğu bitti azı kaldıHatta desem 3. de yaptım diye ne dersin
Şimdi ikinci de biraz zorlandım sonra yılmak yok tekrar yaptım oldu sonra egzersizleri yaptım o da baya kaldı sonra bi banyo yaptım baya sıcak suyla çıktıktan sonra 2. yine elime aldım bu sefer ayakta ayağımı bi tarafa uzattım ve tık direk girdi ya şok oldum
Sonra dedim sen bu gazla devam et aldım 3 . yü sonra biraz bakıştık ve yaparsın dedim ama nasıl kendimi gazlıyorum ve o 2 den daha kolay girdi ama biraz hakerek edemedim sonra koltuğa gelip önce onu benimsemek için içimde beklettim, daha sonra daire çizdim ve derin nefes alışla vermeyle git gel oldu
Gözüm 4. te gitti normalde o gözümde o kadar büyüyordu ki artık gözüme küçük geldi sonra kendimi frenledim bugünlük bu kadar yeter ev işi yapmadım daha ortada yemeğim yok gün boyunca bununla uğraştım sadece
Ama anladığım şey banyo yapınca vücut daha da esniyor ve çabuk giriyor yarın 3 le 4 te sadece çalışacam , bu kadar hızlı ilerlemek iyi mi kötü bilemiyorum inşallah eşli de de gaza gelirim
Aslında bir damla bile yeter diyorlarÖyle yapıyorum canım dün yumurtlama günümdü bacaklarımı kaldırdım durdum da hepsi çıktı gibi geldi o yüzden sormak istedim teşekkür ederim
Öyle diyorlar evet de polikistik over olunca onun korkusu da başka oluyor vajinismus bitti şükür bu seferde bu var sanki hepsi gitse şansım daha çok olurmuş gibi geliyorAslında bir damla bile yeter diyorlar
Aynen öyle tek derdim buydu sanki asla olmicak kaygısındaydım şükür sizleri tanıdımSüpersin derim, boşver ev işleriyle kafanı meşgul etme onlr her zaman olur. Önemli olan bu problem ama bugünlük yter bence harikaydın. Geçmiş olsun çoğu bitti azı kaldı
Canımm ben de şimdi bugün 3.dilatörle en iyi egzersizlerimi yapacağım yarın da 4.dilatörleİnşallah inşallah
Şuan başladım dilatörle egzersizlere birincisi içimdemaya91 ilk başta sanki yapamam gibi oldum sonra sakin kalmaya ve doğru nefes korkma acı yok diye kendimi teselli ettim bu çok işe yarıyor
Yaaaa sen ne kadar tatlı destek dolu harika bi kadınsın kuzum benim cok teşekkür ederiz bizi de düşündüğün icin ,harika haberlerini alacağız gibi yakın cok yakın hissettim şimdidenŞu sıra biraz katılamadımm sizlere ama yakında güzel haberler gelecekk gibii hissediyorumHaydii çalışmalarımızı ertelemeyelimmm 2022 bitmeden bu iş bitsin gitsinn kızlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?