- 18 Şubat 2017
- 3.860
- 4.814
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #260.761
Oyyy maşallah sağlıkla kucaginiza alın inşallah canımCanım benim ne guzel sen de yenmissin.tebrik ederimben de 33 yaşındayım 1 buçuk senedir evliyiz 5 ay oldu yeneli.biz de hiç korunmadik. Biraz da o yuzden enfeksiyon belasi geldi basimiza. Sukur atlattim ben. Hamileyim simdi yeni öğrendim.sen ilişkiden sonra mutlaka tuvalete git.bi 5 dk ayakların yukarda bekle yeterli.sperm çok hareketli bi şey çünkü. Olacağı varsa mutlaka yerini buluyor diye düşünüyorum ben hem enfeksiyon bebeğe cok zararli.hamile olsan Allah korusun düşük sebebi. dikkat et kendine
Ben de yeneli bir ay oldu hep benim üstte olduğum şekilde ilişkiye girebiliyoruz misyoner denemek istiyorum ama hala hazır hissetmiyorum kendimi halbuki acı falan yok biliyorumKızlar misyoner pozisyonda ilk defa ilişkiye girdim dün normalde ben hep üstte yüzüm dönük ve sırtım dönük şekilde yaptım ama buna da alışmam lazım diye denedim oldu da sadece ufak bı sorun var kasmama engel olamadım eşim git gel yaparken azıcık canım acıdı sıktım dişimi dayandim ama zordu biraz. Böyle bişey yaşayıp da düzelen var mı?
Sana da çok bol bol başarılar dilerimCanımm ben de şimdi bugün 3.dilatörle en iyi egzersizlerimi yapacağım yarın da 4.dilatörlesana bol şans diliyorum bir yerlerde hiç tanımadığın kadınlar benimle aynı sorunu yaşıyor yalnız değiliz.bir yerlerde hiç tanımadığımız kadınlar bizimle aynı şeyi yaşadılar başardılar buraya gelip bize destek oluyorlar,onlara inanalım ve bir gün ennn yakın zamanda penisin vajinamıza girmesinin bizim icin de kolay olduğunu göreceğiz
Ben artık egzersiz olmadan da yapıyorum ama misyoner ilk kez oldu onda kastım kendimi istemsiz hazır olana kadar o şekilde devam et bence biraz daha alışınca daha kolay olur ben bebiş için acele ediyorum birazBen de yeneli bir ay oldu hep benim üstte olduğum şekilde ilişkiye girebiliyoruz misyoner denemek istiyorum ama hala hazır hissetmiyorum kendimi halbuki acı falan yok biliyorumAyrıca üstteyken önce dilatörle bir iki kez tak çıkar yapıyorum genişletiyorum öyle rahat giriyor dilatörsüz denediğimde giriş yerini mi bulamıyorum anlamadım ama batma hissi oluyor
Canım eşli denemelere vakit kaybetmeden başla bence o kıvama geliyosun yavaş yavaşAynen öyle tek derdim buydu sanki asla olmicak kaygısındaydım şükür sizleri tanıdım @Mevsimlisan sayesinde burayı keşfettim ona da ayrıca çok teşekkür ederim iyiki varsınızşuan kendimi çocuk gibi hissediyorum öğretmeni ev ödevi vermişte 5 yıldız almak için elinden geleni yapıyor bende başarımı hemen buraya aktarıyorum sizinde olumlu yorumlarınız beni daha çok motive ediyor
Teşekkür ederim yarın devam ertelemek yok gerçekten kadın istersen herşeyi yaparkadının düşmanı da kendisidir bunu hep derim
Burda hepimizzz tam desteğiz kuzucummmYaaaa sen ne kadar tatlı destek dolu harika bi kadınsın kuzum benim cok teşekkür ederiz bizi de düşündüğün icin ,harika haberlerini alacağız gibi yakın cok yakın hissettim şimdiden
Hayır hiç korkma kuzum yarın tekrar deneyin olacak zamanla oluyor ileri geri olmadı öncesi aparatlarla hazırlan bak gör daha kolay olacakkKızlar bende vajinusmustum
Dilatorler benim için çocuk oyuncağı gibiydi 4 numara da dahil ama penisi hiç bir zaman alamadım
Parmak egzersizi de yapabiliyorum çok rahatça ama eşimle ilişkiye giremedim 1 buçuk yıl oldu evlenelim..
Gerçi çok üzerinde durmadım da akışına bırakmıştım bugün ilk defa penisi içime aldım 2 defa çıkarıp taktım ama ileri geri yapamadım bir daha olmaz diye çok korkuyorum kızlar
İlk yendiğimde bende korkmuştum tekrar yapamazsam diye ama yapılıyor hiç korkma ilişki öncesi 4 numarayı çalışıp ilişkiye geç çok rahat olacaktırKızlar bende vajinusmustum
Dilatorler benim için çocuk oyuncağı gibiydi 4 numara da dahil ama penisi hiç bir zaman alamadım
Parmak egzersizi de yapabiliyorum çok rahatça ama eşimle ilişkiye giremedim 1 buçuk yıl oldu evlenelim..
Gerçi çok üzerinde durmadım da akışına bırakmıştım bugün ilk defa penisi içime aldım 2 defa çıkarıp taktım ama ileri geri yapamadım bir daha olmaz diye çok korkuyorum kızlar
Hangi film canım? Ben de vajinismusum, ama yenmek üzereyimBizede demişti doktor hatta eski bi film vardı onu önermişti ilişkinin doğal geliştiğini görürsün o filmde demişti. Diğer bahsettiğin şey zaten kötü etkileyebilir. Romantik filmler güzel vakit geçirmek için çok iyi bence. Bu süreç yıpratıcı bazen eşlerimizle gerilebiliyoruz o yüzden iyi gelecektir
Ben de senin gibiyim. 4 numarayı alabiliyorum ama penis alamadım. Penisi alabilmişken neden ileri geri yapamadınız ki zaten zor olan almak değil mi? Bir de hangi pozisyonda denedinizKızlar bende vajinusmustum
Ben de 4 numarayı yapabiliyorum ama penis alamadım. Vemcain gibi uyuşturucu spreyler önerir misinizİlk yendiğimde bende korkmuştum tekrar yapamazsam diye ama yapılıyor hiç korkma ilişki öncesi 4 numarayı çalışıp ilişkiye geç çok rahat olacaktırben yeneli 1 ay olacak ileri geri yapma konusunda hala çok iyi değilim ona da biraz zaman gerekiyor
Kucak pozisyonu bir de anlık gelisti yani ben şahsen yapacağımı düşünmedim eşimin kucağına oturdum yüzüm ona dönüktü sarılır pozisyonu aldım bir elimle de penisi kendim yerleştirdim ve ıkındım kendisi kayarak girdiBen de senin gibiyim. 4 numarayı alabiliyorum ama penis alamadım. Penisi alabilmişken neden ileri geri yapamadınız ki zaten zor olan almak değil mi? Bir de hangi pozisyonda denediniz
Ya en azından beynim onun oraya girdiğini kabul etti artık eskisi kadar endişe duymuyorum ama hamile kalmak istiyorum bunun içinde kucak pozisyonu çok zor nasil diğer pozisyonda yapicam bilmiyorumİlk yendiğimde bende korkmuştum tekrar yapamazsam diye ama yapılıyor hiç korkma ilişki öncesi 4 numarayı çalışıp ilişkiye geç çok rahat olacaktırben yeneli 1 ay olacak ileri geri yapma konusunda hala çok iyi değilim ona da biraz zaman gerekiyor
Film Mavi Göl canım. İnşallah en yakın zamanda yenersinHangi film canım? Ben de vajinismusum, ama yenmek üzereyim
Ben hiç kullanmadım ihtiyaç duymadım ama o şekilde yenenlerde var kafan bi nebze rahat olacaksa kullanabilirsin vemcainBen de 4 numarayı yapabiliyorum ama penis alamadım. Vemcain gibi uyuşturucu spreyler önerir misiniz
İlk başta zor gelebiliyor ben kasildim biraz ama bebiş için değer dedim durdum geri çekmedim kendimi zaten öyle büyük bi acı ağrı değil bahsettiğim ileri geri yaparken penis çıkıp tekrar yerleştiği için baskı oldu biraz. Bende normalde hep üstte yaptım ilk defa diye tedirgin oldum ama ona da alışırız biz neleri atlattık bu ne kiYa en azından beynim onun oraya girdiğini kabul etti artık eskisi kadar endişe duymuyorum ama hamile kalmak istiyorum bunun içinde kucak pozisyonu çok zor nasil diğer pozisyonda yapicam bilmiyorum
Gecmis olsun☺ilki kadar zor olmuyor kesinlikle yanlış anlaşılmasın aslinda ilki de zor değil kasmazsak ama ben kastigim icin beni zorlamisti. Ikinciye bende endiseliydim ama o kadar rahat oldu ki sasirmistim yalniz araya zaman cok koymayinKızlar bende vajinusmustum
Yapanlar var ama bence sen 4.aparatı yapmaya bakKızlar bir kaç gündür yoktum iş yoğunluğundan pek çalışamadım. Şimdi tekrar başladım. 3e kadar gelmiştim. İlk başta 1. Aparatla 10 dakika falan çalıştım sonra 2. Aparatla 15 20 dakika çalıştım. Şimdi 3. Aparata geçtim ilk denediğimdeki baskıyı neredeyse hiç yaşamadım. Bi 30 dakika çalışıp 4. Denemeyi düşünüyorum. Dua edin bana. Bir de 3. Aparattan sonra eşli deneme yapmak mantıklı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?