Ben de eşimle 4 aydır birlikte olamadım sadece kızlık zarım yırtıldı bu kadarını yapabildim yarısını alınca o yandığı yerde cok korktum panik oldum bıraktım,sonra bunu nasıl aşabilirim diye dilatör ve kayganlastırıcı aldım,en küçük boyutuyla başladım ilk.Ben şuana kadar oturup da aynada vajinama öyle bakmadım,nefes al ver egzersizlerini kesinlikle önemse canım kegel egzersizi sana ağır gelmesin ona bak,dilatöre kayganlastırıcı sür 1.boyla başla,içine alırken derin nefes verirken ıkınarak al bak gör açılıyor ve giriyor onun girdiğini gördükçe cesaretin artacak canım ben şuan 3-4 çalışmasını yapıyorum dilatörleri alırken artık korkmuyorum,birkaç gün sonra eşli denemeye tekrar geçeceğim başaracağız lütfen korkma canım,bak burda başaran birçok kadın var onlar bize anlatıyorlar burda yardımlaşma cok güzel cünkü birbirimizi anlıyoruz
ve dedikleri şey hiç ağrı yok gerçekten kolay ve ağrı biz kendimizi kastığımız icin
biz de kasmamayı başaracağız başaran kadınların verdiği destek inanılmaz cok güzel
sen de ben de hepimiz aşacağız