- 9 Ağustos 2016
- 7.175
- 23.122
- 348
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #260.601
Ben bi boy dilatöre geçerken ilk ayna alıp bakarak yapıyordum hani beynime gösteriyordum oraya bişey girebilir. Sağ bacağını sağa doğru düz uzatabilirsinKızlar hadi bi gayret dedim egzersizlere başladım. Bir de ben hep aynayla çalışıyorum kendimi daha güvende hissediyorum bu iyi bir şey mi yoksa ayna kullanmayı bırakmalı mıyım. Bir de çalışma pozisyonu olarak yatak başlığına yaslanıyorum altıma bir yastık alıyorum bacaklarımı da kırarak yanlara açıyorum. bu şekilden daha rahat edebileceğim bir pozisyon var mı yoksa buna mı devam edeyim
Çok güzel ilerliyorsun 4. güzel haberini bekliyorumOlacak olacak inanıyorum
Dün 2. Yaptım bugün bol bol çalışmayla 3. Yaptım bakalım 4te en kısa sürede inşallah
Canım beniim sessiz kalma gel karış bizlere takıldığın yerde yaz inşAllah sende kurtulup oh be diyeceksin yakındırMerhaba kizlar bu illetle yıllardır uğraşıyorum kac yıllık evli olduğumu söylemeye bile çekiniyorum şu an ama 2 kizim var şükür nasıl olduğunu bilmiyorum türünün tek örneğiyim galiba.Buraya yazacak o kadar çok şey var ki hangisini yazacağımı bilemiyorum.Sadece şunu söyleyeyim burada bana öğrenmeme vesile olan herkesten binlerce kez Allah razı olsun buradan ne öğrendiysem uyguladım hiç bilmediğim şeylerdi benim uyuşturucu sprey,dilatör,egzersiz vs. Hep burdan öğrendim uzun zamandır çalışıyordum dilatörlerle çok şükür 3. Boyutu aldım en son 4 de zorlandım bıraktım ilk denemelirimde asla yapamam dedim ama pes etmedim 1. Dilatörle günlerce uğraştım ilk girdiğinde çok sasrdim mutluluktan ağladım neyse çok uzattım biraz daha çalışıp eşli denemeye gecicem isteyen olursa uzun uzun konusrz detayları.Buraya yazmak için aylardır düşünüyordum em sonunda karar verdim.Allah hepimizin yardımcısı olsun yalnız olmadığını bilmek çok güzel ben yaptıysam herkes yapar canım çok tatlıdır.Daha yazmayayım biliyorum soru işaretleri bıraktım aklınızda konusrz zamanla.hepinizi seviyorum
Canım öncelikle Rabbim evlatlarına sağlıklı güzel ömür nasip etsin ne güzel bi duygu vajinismus olmana rağmen evlat sahibi olmuşsun darısı isteyen herkese nasip olsun inşallahMerhaba kizlar bu illetle yıllardır uğraşıyorum kac yıllık evli olduğumu söylemeye bile çekiniyorum şu an ama 2 kizim var şükür nasıl olduğunu bilmiyorum türünün tek örneğiyim galiba.Buraya yazacak o kadar çok şey var ki hangisini yazacağımı bilemiyorum.Sadece şunu söyleyeyim burada bana öğrenmeme vesile olan herkesten binlerce kez Allah razı olsun buradan ne öğrendiysem uyguladım hiç bilmediğim şeylerdi benim uyuşturucu sprey,dilatör,egzersiz vs. Hep burdan öğrendim uzun zamandır çalışıyordum dilatörlerle çok şükür 3. Boyutu aldım en son 4 de zorlandım bıraktım ilk denemelirimde asla yapamam dedim ama pes etmedim 1. Dilatörle günlerce uğraştım ilk girdiğinde çok sasrdim mutluluktan ağladım neyse çok uzattım biraz daha çalışıp eşli denemeye gecicem isteyen olursa uzun uzun konusrz detayları.Buraya yazmak için aylardır düşünüyordum em sonunda karar verdim.Allah hepimizin yardımcısı olsun yalnız olmadığını bilmek çok güzel ben yaptıysam herkes yapar canım çok tatlıdır.Daha yazmayayım biliyorum soru işaretleri bıraktım aklınızda konusrz zamanla.hepinizi seviyorum
Merhaba canım hiç çekinme ve yaz inann ki yazdıkça daha çok iyi gelecek çünkü biz bu konuları kimseyle konuşamıyoruz yani ben kendimden örnek vereyim eşim haricinde en yakınlarımın bile durumdan haberi yoktu ama burayı okudukça yazdıkça daha çok rahatladim yalnız olmadigimi gördümMerhaba kizlar bu illetle yıllardır uğraşıyorum kac yıllık evli olduğumu söylemeye bile çekiniyorum şu an ama 2 kizim var şükür nasıl olduğunu bilmiyorum türünün tek örneğiyim galiba.Buraya yazacak o kadar çok şey var ki hangisini yazacağımı bilemiyorum.Sadece şunu söyleyeyim burada bana öğrenmeme vesile olan herkesten binlerce kez Allah razı olsun buradan ne öğrendiysem uyguladım hiç bilmediğim şeylerdi benim uyuşturucu sprey,dilatör,egzersiz vs. Hep burdan öğrendim uzun zamandır çalışıyordum dilatörlerle çok şükür 3. Boyutu aldım en son 4 de zorlandım bıraktım ilk denemelirimde asla yapamam dedim ama pes etmedim 1. Dilatörle günlerce uğraştım ilk girdiğinde çok sasrdim mutluluktan ağladım neyse çok uzattım biraz daha çalışıp eşli denemeye gecicem isteyen olursa uzun uzun konusrz detayları.Buraya yazmak için aylardır düşünüyordum em sonunda karar verdim.Allah hepimizin yardımcısı olsun yalnız olmadığını bilmek çok güzel ben yaptıysam herkes yapar canım çok tatlıdır.Daha yazmayayım biliyorum soru işaretleri bıraktım aklınızda konusrz zamanla.hepinizi seviyorum
Ve emin ol 4. Dilatörün 3 ten hiç bir farkı yok bırakma devam etMerhaba kizlar bu illetle yıllardır uğraşıyorum kac yıllık evli olduğumu söylemeye bile çekiniyorum şu an ama 2 kizim var şükür nasıl olduğunu bilmiyorum türünün tek örneğiyim galiba.Buraya yazacak o kadar çok şey var ki hangisini yazacağımı bilemiyorum.Sadece şunu söyleyeyim burada bana öğrenmeme vesile olan herkesten binlerce kez Allah razı olsun buradan ne öğrendiysem uyguladım hiç bilmediğim şeylerdi benim uyuşturucu sprey,dilatör,egzersiz vs. Hep burdan öğrendim uzun zamandır çalışıyordum dilatörlerle çok şükür 3. Boyutu aldım en son 4 de zorlandım bıraktım ilk denemelirimde asla yapamam dedim ama pes etmedim 1. Dilatörle günlerce uğraştım ilk girdiğinde çok sasrdim mutluluktan ağladım neyse çok uzattım biraz daha çalışıp eşli denemeye gecicem isteyen olursa uzun uzun konusrz detayları.Buraya yazmak için aylardır düşünüyordum em sonunda karar verdim.Allah hepimizin yardımcısı olsun yalnız olmadığını bilmek çok güzel ben yaptıysam herkes yapar canım çok tatlıdır.Daha yazmayayım biliyorum soru işaretleri bıraktım aklınızda konusrz zamanla.hepinizi seviyorum
Canım benim dilatorleri başarmana çok sevindim. Yakında güzel haberlerini alırız insallahMerhaba kizlar bu illetle yıllardır uğraşıyorum kac yıllık evli olduğumu söylemeye bile çekiniyorum şu an ama 2 kizim var şükür nasıl olduğunu bilmiyorum türünün tek örneğiyim galiba.Buraya yazacak o kadar çok şey var ki hangisini yazacağımı bilemiyorum.Sadece şunu söyleyeyim burada bana öğrenmeme vesile olan herkesten binlerce kez Allah razı olsun buradan ne öğrendiysem uyguladım hiç bilmediğim şeylerdi benim uyuşturucu sprey,dilatör,egzersiz vs. Hep burdan öğrendim uzun zamandır çalışıyordum dilatörlerle çok şükür 3. Boyutu aldım en son 4 de zorlandım bıraktım ilk denemelirimde asla yapamam dedim ama pes etmedim 1. Dilatörle günlerce uğraştım ilk girdiğinde çok sasrdim mutluluktan ağladım neyse çok uzattım biraz daha çalışıp eşli denemeye gecicem isteyen olursa uzun uzun konusrz detayları.Buraya yazmak için aylardır düşünüyordum em sonunda karar verdim.Allah hepimizin yardımcısı olsun yalnız olmadığını bilmek çok güzel ben yaptıysam herkes yapar canım çok tatlıdır.Daha yazmayayım biliyorum soru işaretleri bıraktım aklınızda konusrz zamanla.hepinizi seviyorum
merhaba,ben 4 aylık evliyim,tüm aparatları yapabildim 6 günlük calışmayla,ama bugün eşli denemede yine kendimi çok kastım başaramadım,bana yardımcı olur musunuz bu konuda verebileceğiniz bilgilerinize ihtiyacım var ...Çok teşekkür ederim umarım bir gün ben de yapabildim derimBırak 3. Yü 4. Yü de çok rahat alacaksin çünkü sen içine bir şeyi almayı başardın en büyük adım buydu inan bana boyutunun bir önemi yok devam et bırakma olanlara sen bile sasiracaksin
Doğrudan denemeye geçmek yerine, önce eşin de sana aparatları yapsın. Böylece kontrolü karşıya bırakabilmeyi öğreniyoruz, esimize karşı güvenimiz pekisiyor ve zihnimiz eşimizin de bize hiçbir zarar vermediğini görüyor. Eşli deneme öncesinde de durumuna göre üç ve dördü veya yalnızca dördü çalış, o esnada eşin de hazırlansın sonrasında eşli deneyin. İlk denemeler bu şekilde olabilir, sonra zaten zamanla sen kendin aparatı bırakıp doğrudan olağan ilişkiye geçeceksin.merhaba,ben 4 aylık evliyim,tüm aparatları yapabildim 6 günlük calışmayla,ama bugün eşli denemede yine kendimi çok kastım başaramadım,bana yardımcı olur musunuz bu konuda verebileceğiniz bilgilerinize ihtiyacım var ...Çok teşekkür ederim umarım bir gün ben de yapabildim derim
Doğrudan denemeye geçmek yerine, önce eşin de sana aparatları yapsın. Böylece kontrolü karşıya bırakabilmeyi öğreniyoruz, esimize karşı güvenimiz pekisiyor ve zihnimiz eşimizin de bize hiçbir zarar vermediğini görüyor. Eşli deneme öncesinde de durumuna göre üç ve dördü veya yalnızca dördü çalış, o esnada eşin de hazırlansın sonrasında eşli deneyin. İlk denemeler bu şekilde olabilir, sonra zaten zamanla sen kendin aparatı bırakıp doğrudan olağan ilişkiye geçeceksin.
Hep söylerim en zoru 1. aparat diye. Pes etme devam etme. 1. yi iyice sindire sindire çalış ardında 2. yi dene. 1. yi nasıl çalışıyorsun?Kızlar bende birinci aparatta takıldım kaldım biraz acı hissediyorum o yüzden ikinciye geçemiyorum çokta stres yapıyorum ya stresten bu ay adet bile olamadım 11 gün geçti halen yok
eşli deneme öncesi 4. aparatı içinde 20 dk bekletmeyi unutmaÇokkk teşekkür ederimm cevabınız için,evlenene kadar böyle bi durumla karşılaşacağımı tahmin bile etmiyordum, umarım başarırım o an gelince eşim daha hiçbir şey yapmadan istemsizce onu itekliyorum sonrasında yapamayınca bu defa duygusallasıp ağlama hali geliyor,söylediklerinizi uygulayacağım
Harikasın canım alışma süreci biraz zaman alabilir. Eğer rahat olamadiysan kendin aparatları çalış o sırada eşin de hazırlansin o şekilde yapın en rahat hangi pozisyonda oluyorsan orda yap ilk başlarda. Ayrıca sen zaten yapmışın canımmerhaba,ben 4 aylık evliyim,tüm aparatları yapabildim 6 günlük calışmayla,ama bugün eşli denemede yine kendimi çok kastım başaramadım,bana yardımcı olur musunuz bu konuda verebileceğiniz bilgilerinize ihtiyacım var ...Çok teşekkür ederim umarım bir gün ben de yapabildim derim
Çok normal canım beynimiz korkuyu salıyor çünkü ondan sonra vücut istemsiz tepkiler veriyor ama asilmayacak bı durum değilÇokkk teşekkür ederimm cevabınız için,evlenene kadar böyle bi durumla karşılaşacağımı tahmin bile etmiyordum, umarım başarırım o an gelince eşim daha hiçbir şey yapmadan istemsizce onu itekliyorum sonrasında yapamayınca bu defa duygusallasıp ağlama hali geliyor,söylediklerinizi uygulayacağım
size şöyle sıralayımmerhaba,ben 4 aylık evliyim,tüm aparatları yapabildim 6 günlük calışmayla,ama bugün eşli denemede yine kendimi çok kastım başaramadım,bana yardımcı olur musunuz bu konuda verebileceğiniz bilgilerinize ihtiyacım var ...Çok teşekkür ederim umarım bir gün ben de yapabildim derim
Yatak ucuna geliyorsun kalçanı yüksek tutmaya çalış eş ayakta ayaklarını istersen eşinin beline sararabilir yada küçük tabure alıp ayaklarına koyabilirsiniz.Bu şekilde kasılma daha az oluyor. Takıldıgın duvar hissi diye adlandırdığın yerde bekle acele etmeden sık bırak yapıp nefes egzersizleriyle destekleyip tamamlamaya çalışın zaten %80 ni bitmiş bu işinmerhaba,ben 4 aylık evliyim,tüm aparatları yapabildim 6 günlük calışmayla,ama bugün eşli denemede yine kendimi çok kastım başaramadım,bana yardımcı olur musunuz bu konuda verebileceğiniz bilgilerinize ihtiyacım var ...Çok teşekkür ederim umarım bir gün ben de yapabildim derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?