Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet canım sonuna kadar alıyorsun zaten hepsi de giriyor rahat olunca hatta bazen kendi giriyor gibi bile hissetmiştim ben
Ama gerçekten başarmış olmanın haklı gururuyla ben 3üncüyü de yaparım diyor insan. İnşallah bir kaç gün 2 üzerinde çalışayım 3ede geçerim tez vakitte ve kızlar destekleriniz için çooook teşekkür ederim. Burada bi harikasın, çok güzel ilerliyorsun demeniz bile nelere kadir anlatamam. Resmen birbirimizin doktoru, psikoloğu oluyoruz burada. İyi ki varsınız

Bırak 3. Yü 4. Yü de çok rahat alacaksin çünkü sen içine bir şeyi almayı başardın en büyük adım buydu inan bana boyutunun bir önemi yok devam et bırakma olanlara sen bile sasiracaksin

M Melisaaam575757 canım ne durumdasın parmak dilatör egzersizler olarak ? Herhangi bir problemin yoksa neden ameliyat olasin ki kendine zarar verirsin bu şekilde. Yani ben şöyle düşünüyorum naçizane fikrim sen istedigin kadar vajinani genişlet beyinde bitirmedigin sürece emin ol bişey degistirmez. Ayrıca neden farklı şekilde degerlenrimiyorsun ki bak burda yüzlerce kadın hepimiz aynı problemi yaşadık seni çok iyi anlarız ve yol gösteririz ameliyattan önce kendine zaman ayirmani kendini kadınlığını tanımanı zevk almanın hazzini ve zihin olarak iyilestirmeni tavsiye ederim bu konuda da her türlü bana özelden ya da burdan yazabilirsin yalnız değilsin yapilacak olanlar belli harekete geç biraz cesaret ve hareket

Tatlım 3 deyim hala bn aciyinca hmn birakiyorum

Bizede demişti doktor hatta eski bi film vardı onu önermişti ilişkinin doğal geliştiğini görürsün o filmde demişti. Diğer bahsettiğin şey zaten kötü etkileyebilir. Romantik filmler güzel vakit geçirmek için çok iyi bence. Bu süreç yıpratıcı bazen eşlerimizle gerilebiliyoruz o yüzden iyi gelecektir

Cidden ya ne zaman geçecek o his.. o hissi alınca diyorum ki girmedin mi aceba neden böyle oldu ki diyorum hayır içerdeyim diyor o yüzden zevk alamıyorum ama alıyormuş gibi yapcam en azından kendimi hazırlarım öyle bende adet oldum bitsin de bakalım nasıl ilerleyecek

O zaman alırım bi film önerilerinizi kızlar

benim eşim öyle filmler izleme taraftarı değil de ben de kendim izlerim öneri alalım
Biz seviyoruz ya eşimle birlikte izlemeyi hatta bazen ne izlesek ne izlesek diye düşünüyoruz ben romantik filmleri seviyorum oda tarihi biseyler mi izlesek falan diye diyorum ki hayir ilişkimizin sağlığı açısından benim söylediğim filmleri izleyelim garibim kabul ediyor napsin ama seviyor sonra biliyorum

romantik izliyoruz fakat böyle açık saçık şeyler olunca gözümü kapatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…