- 19 Aralık 2021
- 2.135
- 2.706
- 83
- 32
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #260.561
Evet canım sonuna kadar alıyorsun zaten hepsi de giriyor rahat olunca hatta bazen kendi giriyor gibi bile hissetmiştim benKızlar ben şeyi sormak istiyorum. Aparatlarda çalışırken sonuna kadar alıyormusunuz yoksa bir kısmı dışarıda mı kalıyor
Ay inşallah 15 tatile kadar olsun istiyoruz açıkçası. İkinci bir balayı yaparız diyoruz malum ilkinden bir şey anlamıyor insanSüpersin güzel haberlerin gelecek 2022 bitmeden
Ama gerçekten başarmış olmanın haklı gururuyla ben 3üncüyü de yaparım diyor insan. İnşallah bir kaç gün 2 üzerinde çalışayım 3ede geçerim tez vakitteEvet canım sonuna kadar alıyorsun zaten hepsi de giriyor rahat olunca hatta bazen kendi giriyor gibi bile hissetmiştim ben
Canim eğer darlık varsa olabilir ama darlık yoksa ve genişletme yaptırırsan eşin zevk almayabilir.Arkadaşlar ben vajina genişletme ameliyatı olssam direk bunu yapan doktor vr mi psikolojim bozuldu artık cidden ya kızlık aldırma fln ne olur güzel yorum yapın
Bırak 3. Yü 4. Yü de çok rahat alacaksin çünkü sen içine bir şeyi almayı başardın en büyük adım buydu inan bana boyutunun bir önemi yok devam et bırakma olanlara sen bile sasiracaksinAma gerçekten başarmış olmanın haklı gururuyla ben 3üncüyü de yaparım diyor insan. İnşallah bir kaç gün 2 üzerinde çalışayım 3ede geçerim tez vakitteve kızlar destekleriniz için çooook teşekkür ederim. Burada bi harikasın, çok güzel ilerliyorsun demeniz bile nelere kadir anlatamam. Resmen birbirimizin doktoru, psikoloğu oluyoruz burada. İyi ki varsınız
Ve ilk başta sprey gerçekten işe yarıyor bende kullandımYada vemcaine sprey çok işe yarıyor mu
Tatlım 3 deyim hala bn aciyinca hmn birakiyorumM Melisaaam575757 canım ne durumdasın parmak dilatör egzersizler olarak ? Herhangi bir problemin yoksa neden ameliyat olasin ki kendine zarar verirsin bu şekilde. Yani ben şöyle düşünüyorum naçizane fikrim sen istedigin kadar vajinani genişlet beyinde bitirmedigin sürece emin ol bişey degistirmez. Ayrıca neden farklı şekilde degerlenrimiyorsun ki bak burda yüzlerce kadın hepimiz aynı problemi yaşadık seni çok iyi anlarız ve yol gösteririz ameliyattan önce kendine zaman ayirmani kendini kadınlığını tanımanı zevk almanın hazzini ve zihin olarak iyilestirmeni tavsiye ederim bu konuda da her türlü bana özelden ya da burdan yazabilirsin yalnız değilsin yapilacak olanlar belli harekete geç biraz cesaret ve hareket
Bizede demişti doktor hatta eski bi film vardı onu önermişti ilişkinin doğal geliştiğini görürsün o filmde demişti. Diğer bahsettiğin şey zaten kötü etkileyebilir. Romantik filmler güzel vakit geçirmek için çok iyi bence. Bu süreç yıpratıcı bazen eşlerimizle gerilebiliyoruz o yüzden iyi gelecektirKızlar bana doktorum erotik dizi ve filmler izle hatta esinle izleyin demisti. Po.no değil midemi bulandirir zaten o :s erotik dizi ve filmler netflixte bol bol var romantik anların olduğu dizi ve filmler. Nasıl yaklaşıyorlar birbirlerine izle demisti
Cidden ya ne zaman geçecek o his.. o hissi alınca diyorum ki girmedin mi aceba neden böyle oldu ki diyorum hayır içerdeyim diyor o yüzden zevk alamıyorum ama alıyormuş gibi yapcam en azından kendimi hazırlarım öyleAdet döneminden sonra ilk ilişkiyi yaşadım girişte sorun yok ama git gel olayındaki o baskı hala varkötü hissettiriyor insana tam keyif alacakken o baskı oluyor istemsiz ona odaklanıyorum. Bu baskı yanma geçtiği zaman yeniden doğcam resmen
O zaman alırım bi film önerilerinizi kızlarBizede demişti doktor hatta eski bi film vardı onu önermişti ilişkinin doğal geliştiğini görürsün o filmde demişti. Diğer bahsettiğin şey zaten kötü etkileyebilir. Romantik filmler güzel vakit geçirmek için çok iyi bence. Bu süreç yıpratıcı bazen eşlerimizle gerilebiliyoruz o yüzden iyi gelecektir
benim eşim öyle filmler izleme taraftarı değil de ben de kendim izlerimO zaman alırım bi film önerilerinizi kızlar
Biz seviyoruz ya eşimle birlikte izlemeyi hatta bazen ne izlesek ne izlesek diye düşünüyoruz ben romantik filmleri seviyorum oda tarihi biseyler mi izlesek falan diye diyorum ki hayir ilişkimizin sağlığı açısından benim söylediğim filmleri izleyelim garibim kabul ediyor napsin ama seviyor sonra biliyorumbenim eşim öyle filmler izleme taraftarı değil de ben de kendim izlerimöneri alalım
romantik izliyoruz fakat böyle açık saçık şeyler olunca gözümü kapatıyorBiz seviyoruz ya eşimle birlikte izlemeyi hatta bazen ne izlesek ne izlesek diye düşünüyoruz ben romantik filmleri seviyorum oda tarihi biseyler mi izlesek falan diye diyorum ki hayir ilişkimizin sağlığı açısından benim söylediğim filmleri izleyelim garibim kabul ediyor napsin ama seviyor sonra biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?