Merhaba kizlar bu illetle yıllardır uğraşıyorum kac yıllık evli olduğumu söylemeye bile çekiniyorum şu an ama 2 kizim var şükür nasıl olduğunu bilmiyorum türünün tek örneğiyim galiba.Buraya yazacak o kadar çok şey var ki hangisini yazacağımı bilemiyorum.Sadece şunu söyleyeyim burada bana öğrenmeme vesile olan herkesten binlerce kez Allah razı olsun buradan ne öğrendiysem uyguladım hiç bilmediğim şeylerdi benim uyuşturucu sprey,dilatör,egzersiz vs. Hep burdan öğrendim uzun zamandır çalışıyordum dilatörlerle çok şükür 3. Boyutu aldım en son 4 de zorlandım bıraktım ilk denemelirimde asla yapamam dedim ama pes etmedim 1. Dilatörle günlerce uğraştım ilk girdiğinde çok sasrdim mutluluktan ağladım neyse çok uzattım biraz daha çalışıp eşli denemeye gecicem isteyen olursa uzun uzun konusrz detayları.Buraya yazmak için aylardır düşünüyordum em sonunda karar verdim.Allah hepimizin yardımcısı olsun yalnız olmadığını bilmek çok güzel ben yaptıysam herkes yapar canım çok tatlıdır.Daha yazmayayım biliyorum soru işaretleri bıraktım aklınızda konusrz zamanla.hepinizi seviyorum