- 19 Aralık 2021
- 2.135
- 2.706
- 83
- 32
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #260.581
Senin gözünü mu kapatıyorromantik izliyoruz fakat böyle açık saçık şeyler olunca gözümü kapatıyor
He ya da öyle yapıyoruz hemen birbirimize bakıyoruzzSenin gözünü mu kapatıyorbiz o aşamalarda biraz kendimize odaklanıyoruz o yüzden gerek kalmıyor göz kapatmaya
Yaa çok çok teşekkür ederim öyle iyi geldi ki. Buraya giremiyordum bu sıra yeni okuyabildim. Öyle mutlu oldum ki Allah bin kere razı olsun. Her cevap ayrı bir umut veriyor. Bende bu durumu yendiğimde sizin gibi burda kalıp insanlara hikayemle umut vermeye çalışacağım inşallah.Canım benim bu yaşadıkların çok normal emin ol hepimiz geçtik bu yollardan hala da devam ediyoruz kızlar çok güzel şeyler yazmışlar hepsi de birbirinden değerlibende aynı senin gibiydim aynı ne eksik ne fazla kendi yaşadığımdan bahsederek yardımcı olmak istedim sana bir gün yine deneme aşamasındayız tabi 1 yıl olmuş evleneli neler yaşadığımi az çok tahmin edersin hatta biliyorsun.. neyse yapmaya çalıştık olmadı eşim boşaldı o biraz uyku moduna geçti bende yarı oturur bir şekilde düşünüyorum neden olmuyor neden yapamıyorum herkes yapıyor üstüne bir de zevk alıyor onun üstüne bide çocuk doğuruyor hep aynı kadın değil miyiz sen niye yapamıyorsun diye kendi kendime aşırı sinirlendim yeter artik kendine gel falan diye o sırada parmağımı orda dolastiruyorum kendime söylenirken sinirliyim ya bide eee ne olacaksa olsun artık ucunda ölüm yok ya dedim parmağımı bı soktum şok afedersin lop diye girdi ama nasıl mutlu oldum ileri geri yaptım hemen arkasında ikinci parmağımı soktum çocuk çıkıyor ya ordan parmak ne ki falan diye kendime söyledim hemen eşimi kaldırdım bak bak dedim oldu oda çok sevindi bende ama nasıl mutlu oldum hiç bir yere sigamadim ve o benim dönüm noktam oldu çünkü oraya bir şeyin girdigini gördüm sonra yavaş yavaş yine soktum çıkardım parmağımı ve 3 parmağı da aldım içime tabi burdaki nefesleri falan okuyorum ya onları uyguladım sonra esli denedim olmadı ya da zorladı oluyordu ama zor oluyordu en sonunda aparatlari aldım hepsi de tek seferde arka arkaya yaptım çıkardım sonra esliye geçtik aparattan sonra daha iyi oldu şuan yeni esli aşamasındayım hepsini de alıyorum baskı hissediyorum ama normalmis ve yaparken zevk almaya çalışıyorum acı yok ağrı yok diye telkin ediyorum kendimi beynime kabul ettirdim mı tamamdır bu iş akşam mesela daha iyiydim eşim de aynı şeyi söyledi çok şükür bu günleri gösteren Rabbime Rabbim herkese nasip etsin ve çok güzel bı duygu olması en güzel zaman da sende yapacaksın hemde çok çabuk ilerleyeceksin eminim sadece ilk adımı atman lazim
Amin canım cumlemizden razı olsun inşallah sende yenip burda başka birilerine yardımcı olacaksın inanıyorum benYaa çok çok teşekkür ederim öyle iyi geldi ki. Buraya giremiyordum bu sıra yeni okuyabildim. Öyle mutlu oldum ki Allah bin kere razı olsun. Her cevap ayrı bir umut veriyor. Bende bu durumu yendiğimde sizin gibi burda kalıp insanlara hikayemle umut vermeye çalışacağım inşallah.
Elimden geldiğince çabalıyorum. Bugün aparatı girişe getirdim ve yine acı hissettim. Ama girmiyor bişey olmuyor, acıması çok saçma deyip kendimi motive etmeye başladım. Bacaklarımdaki kasıntı biraz geçince hafif hafif bastırmaya çalıştım. Acıdıkça durup bekledim. Çok çok az da olsa ilerletebildim. Böyle böyle aşacağım inşallah elimden başka bişey gelmiyor şu an..
Son olarak iyi ki varsınız eksik olmayın
Bize doktor önermişti mavi göl diye bi film öyle çok açık saçık değil sadece bir iki yerinde ilişki var oda açık gösterilmiyor. Doktor bana o filmi ilişkinin doğal olduğunu ve kolay olduğunu anlamam için önermişti bi adaya düşen iki çocuğun hikayesi detay vermeyim fazla izlemek isteyen olursa sürprizi kaçmasınbenim eşim öyle filmler izleme taraftarı değil de ben de kendim izlerimöneri alalım
Evet kesinlikle izlenmeliii kaydedeyim
Ay hadi inşallahBırak 3. Yü 4. Yü de çok rahat alacaksin çünkü sen içine bir şeyi almayı başardın en büyük adım buydu inan bana boyutunun bir önemi yok devam et bırakma olanlara sen bile sasiracaksin
Canim idrar baskısı geçiyor. O ara başka birsey düşün ona odaklanma. Bende de dun anlattım ya çok kötü ilk defa büyük tuvaletimi yapacakmisim gibi oldu ters ustteyken.ilk defa onu denemistik berbat bir histi. O da geçecektir inşallahAdet döneminden sonra ilk ilişkiyi yaşadım girişte sorun yok ama git gel olayındaki o baskı hala varkötü hissettiriyor insana tam keyif alacakken o baskı oluyor istemsiz ona odaklanıyorum. Bu baskı yanma geçtiği zaman yeniden doğcam resmen
Netflix bridgerton di galiba doktorumun önerdiği izledik dizi :)benim eşim öyle filmler izleme taraftarı değil de ben de kendim izlerimöneri alalım
Çok iyi yaptın sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap ama aynasizda dene derim. Bende aynı şekilde yapıyordum canımKızlar hadi bi gayret dedim egzersizlere başladım. Bir de ben hep aynayla çalışıyorum kendimi daha güvende hissediyorum bu iyi bir şey mi yoksa ayna kullanmayı bırakmalı mıyım. Bir de çalışma pozisyonu olarak yatak başlığına yaslanıyorum altıma bir yastık alıyorum bacaklarımı da kırarak yanlara açıyorum. bu şekilden daha rahat edebileceğim bir pozisyon var mı yoksa buna mı devam edeyim
Ayna iyi bişey görerek yapmak sana kendini daha iyi hissettirir bende hep aynaya bakarak yaptım şimdi artık ihtiyaç duymadan buluyorum yeriniKızlar hadi bi gayret dedim egzersizlere başladım. Bir de ben hep aynayla çalışıyorum kendimi daha güvende hissediyorum bu iyi bir şey mi yoksa ayna kullanmayı bırakmalı mıyım. Bir de çalışma pozisyonu olarak yatak başlığına yaslanıyorum altıma bir yastık alıyorum bacaklarımı da kırarak yanlara açıyorum. bu şekilden daha rahat edebileceğim bir pozisyon var mı yoksa buna mı devam edeyim
Bende büyük tuvalet baskısı gibi yaşıyorum başka şey düşünmeye çalışıyorum ama aklım gidiyor yinede umarım tez zamanda geçerCanim idrar baskısı geçiyor. O ara başka birsey düşün ona odaklanma. Bende de dun anlattım ya çok kötü ilk defa büyük tuvaletimi yapacakmisim gibi oldu ters ustteyken.ilk defa onu denemistik berbat bir histi. O da geçecektir inşallah
İnşallah canım. Benim de gecerse yazacağım sana :)Bende büyük tuvalet baskısı gibi yaşıyorum başka şey düşünmeye çalışıyorum ama aklım gidiyor yinede umarım tez zamanda geçer
Yarıyor uyuşturuyor amaYada vemcaine sprey çok işe yarıyor mu
Ayy maaşallah kuzum 4 te olcak hadi bakiiimmKızlar 3. Aparatı da yaptım beeeennn
Uhuuuu süpersinKızlar 3. Aparatı da yaptım beeeennn
Olacak olacak inanıyorumYarıyor uyuşturuyor ama
Ayy maaşallah kuzum 4 te olcak hadi bakiiimm
Dün 2. Yaptım bugün bol bol çalışmayla 3. Yaptım bakalım 4te en kısa sürede inşallahUhuuuu süpersingelsin mi 4.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?