• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar ben vajinusmustan sonra toplam 6 kez ilişkiye girdim herhangi bir korunma yöntemi olmadı geri çekilme yaptık bunlarda toplam eşim bir kez boşaldı o anda ben zaten kendimi geri çektim ama internetten baktım zevk suyuda insanı hamile bırakabilirmiş ama zevk suyu gelince erkek bunu fark ediyormu adetime 4 gün varken oldu bu ve adetime 2 gün var normalde belim ağırır karnım ağırır ama hiç bir belirti yok adete dair sadece göğüslerim hassas bu konuyla ilgili bilginiz var mı ?
biz de ilk zamanlar geri çekilmeyle korunduk. Hatta ilk başarılı olduğumuzda içime boşalmıştı ama bir kaza olmadı şimdiye kadar. Şimdi de prezervatif kullanıyoruz, ilk zamanlar sevememiştik onu. Yani çok küçük ihtimal hamile kalman ama bilemeyiz tabii ki. Günün geçerse test al yap bakalım. Günün geçmeden alma çıkmıyormuş

biz de ilk zamanlar geri çekilmeyle korunduk. Hatta ilk başarılı olduğumuzda içime boşalmıştı ama bir kaza olmadı şimdiye kadar. Şimdi de prezervatif kullanıyoruz, ilk zamanlar sevememiştik onu. Yani çok küçük ihtimal hamile kalman ama bilemeyiz tabii ki. Günün geçerse test al yap bakalım. Günün geçmeden alma çıkmıyormuş
Evet onyüzden gün bekliyorum sabırsızlandım size sorayım dedim internette çok var çünkü zevk suyundan hamile kalan☺️

Teşekkür ederim inşallah 🤲Çalıştığım için çok vakit bulamadım akşam da malum telaşe oluyor 1 saat yapmam gerekiyormuş 2. Aparat için de uğraştım ama artık yapabiliyorum inşallah 3. Yü de yapayım 3 den sonra mı deneyeyim ben öyle düşünmüştüm 3. Yü yaparsam deniycem diye
Kendini hazır hissedersen deneyebilirsin 3.den sonra ben parmak yaptığım için aparatı çok bilmiyorum ama yenenler vardı 3.aparatla önemli olan rahatça yapabilmen

Evet onyüzden gün bekliyorum sabırsızlandım size sorayım dedim internette çok var çünkü zevk suyundan hamile kalan☺️
Geri çekilmede hamile kalma riski var canım vajina ağzına gelen tek damla bile yetiyor bazen ☺️ çok var öyle hamile kalan eğer adet gecikirse test yap mutlaka

Geri çekilmede hamile kalma riski var canım vajina ağzına gelen tek damla bile yetiyor bazen ☺️ çok var öyle hamile kalan eğer adet gecikirse test yap mutlaka
Bende internette öyle okudum ama açık konuşayım söyle oldu ben kendimi geri çektikten 4 saniye sonra eşim boşaldı orası beni terettütte bırakıyor

Aslında hiç doktora gitmedim malum tedavi ücretleri oldukça fazla sizin yorumlarınızı okuyarak set aldım
Spreyi bugün edinicem inşallah bulabilirim

lında
Çok iyi yapmışın aparat seti almakla inşallah sen de çözüme kavuşturanlardan olacaksın elinden geldiğince buraya sık sık gir ve okumaya çalış eski mesajları oku özellikle geriye doğru giderek canım
Eşim gidelim diyor ama gitmiyoruz erteliyor sürekli zmnla olur diyor ama artık bnde olsun istiyorum artık düşünmekten başım ağrıyor gercekten
Bu illet oturduğumuz yerde geçip gidecek bir hastalık değil canım eğer ki aparat et almana rağmen olmuyor yapamadıysan kesinlikle profesyonel klinik desteği şart

Size bi sorum olacak biz de ilişkşye girdik ben en büyük aparata kadar da yaptım ama kanama olayı yok yani . Acaba aparatla genişlediği icin mi? Kanamanın bi önemi yok sadece normal mi diye merak ettim
Herkesin hymen dediğimiz yapısı farklıdır. Kimi arkadaşlar da bu esnek yapıdaysa kimi de tam tersi Canım. Demekki esnek yapıda seninki bunlarda kırmızılık oranı çok az oluyor ya da hiç olmuyor💓

Çok iyi yapmışın aparat seti almakla inşallah sen de çözüme kavuşturanlardan olacaksın elinden geldiğince buraya sık sık gir ve okumaya çalış eski mesajları oku özellikle geriye doğru giderek canım

Bu illet oturduğumuz yerde geçip gidecek bir hastalık değil canım eğer ki aparat et almana rağmen olmuyor yapamadıysan kesinlikle profesyonel klinik desteği şart
3. Aparatı yaparken hafif kan gldi dye birakmstm dahada cesaretim yok

Size bi sorum olacak biz de ilişkşye girdik ben en büyük aparata kadar da yaptım ama kanama olayı yok yani . Acaba aparatla genişlediği icin mi? Kanamanın bi önemi yok sadece normal mi diye merak ettim
Benim zar yapım ince ve esnekti egzersiz yaparken kırmızılık olmadı hiç ilk ilişkide de yoktu 2.ve 3.de hafif leke şeklinde oldu hemen geçti

Kendini rahat bıraktığın zaman o kadar kolay İşte 😄
Hep 3 4 santim içeride takılıyordum. O noktayı geçince gerisi çok rahat oldu gerçekten. Ve nefes çok çok işe yarıyor. Ayrıca başka şeylere odaklandığım zaman daha kolay oldu. Durmak yok çalışmaya devam bakalım 💪🏻

Back