- 9 Ağustos 2016
- 7.053
- 22.899
- 348
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #260.261
Aynı zamanlarda evlenmişiz. Şimdi bir sakin ol yaşadığın süreç çok normal, bu hastalık tüm psikolojiyi alt üst ediyor. Ben de kendi başıma yenemeyeceğimi anlayıp doktorun yolunu tutmuştum. Bence seninde yapman gereken bu. Akışına bırakman hiç bir şeye çare olmayacak. Ya aparatları yapmaya çalışacaksın ya doktora gideceksin.Kızlar bu durum beni psikolojikmen mahvetti nasıl başa çıkabileceğimi bilmiyorum 6 ay oldu evleneli eşimle tam birleşme yaşayamadık aparatları aldım fakat yapamıyorum cesaretim yok içimden gelmiyor ilk zamanlar yine en azından sevişme filan oluyordu zevk alıyordum eşimde öyle anlayışsız biri değil bu durumdan dolayı bana karşı hiç bir soğuma olmadı ama açık konuşacağım ama ben artık hiç bir şekilde kendimi ilişkiye açamıyorum eşimin bana dokunması bile etkilemiyor beni içimde asla cinsel bir istek yok ilk başlarda en azından vardı şimdi sadece arkadaş gibi yatıyoruz tamamen benden kaynaklı ben hiç bir şekilde eşime izin vermiyorum bazen gece geç vakitlere kadar oturup eşim ben uyumaya gidiyorum dediğinde sen beni istemiyorsun artık deyip tartışma çıkarıyorum onunda psikolojisini bozdum geçen gün kavga çıkardım bu olaydan dolayı kovdum onu yataktan eşim çocuk gibi ağladı ben napıyorum bilmiyorum evlilik bana ağırmı geldi ben biraz daha bu şekil de devam edersem evliliğime zarar gelecek çevremizdekilrde sürekli bebek lafı ediyor arkadaşlar bana yardımcı olun ben ne yapayım lütfen