- 12 Kasım 2022
- 977
- 486
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #260.241
Canim o batma hissi yüzünden girmeden bırakıyorum nasıl yapsam ki ya nasıl rahat olurum kiİlk başlarda girişte oluyor canım istersen onarıcı krem falan sür adı fitoydu sanırım emin değilim, rahatlatır
O an eşin dursun sen burnundan derin nefes al ağzından verirken ıkın, yani biraz dayan hep öyle olmuyorCanim o batma hissi yüzünden girmeden bırakıyorum nasıl yapsam ki ya nasıl rahat olurum ki
Bravooo bravoo canımmKızlar başardımDaha 1 saat önce başardım hemde 2 kere oldu
Teşekkür ederim canımBravooo bravoo canımm
Gözün aydinKızlar başardımDaha 1 saat önce başardım hemde 2 kere oldu
Teşekkür ederim canımGözün aydinnasıl yendin canım
Kremi şu an alamamCanim o batma hissi yüzünden girmeden bırakıyorum nasıl yapsam ki ya nasıl rahat olurum ki
Kuzum özelden yazdım bakabilir misinTeşekkür ederim canımben bir tane kitap almıştım onu okudum ve ordaki her şeyi yaptım o kitap pskolojik olarak rahatlattı ve kitapta kegel ile parmak egzersizi vardı bunlarıda yaptım sonra kitapta tarif edilen pozisyonda denedim oldu
Tebrikler darusi bize insaAllahTeşekkür ederim canımben bir tane kitap almıştım onu okudum ve ordaki her şeyi yaptım o kitap pskolojik olarak rahatlattı ve kitapta kegel ile parmak egzersizi vardı bunlarıda yaptım sonra kitapta tarif edilen pozisyonda denedim oldu
Ben yendim ama burada okuyanlar vardır belki kitabın adı nedir ?Teşekkür ederim canımben bir tane kitap almıştım onu okudum ve ordaki her şeyi yaptım o kitap pskolojik olarak rahatlattı ve kitapta kegel ile parmak egzersizi vardı bunlarıda yaptım sonra kitapta tarif edilen pozisyonda denedim oldu
Cem Keçe 10 adımda vajinusmus tedavisiBen yendim ama burada okuyanlar vardır belki kitabın adı nedir ?
Amin inşallah canımTebrikler darusi bize insaAllah
Tebrik ederim gözün aydınKızlar başardımDaha 1 saat önce başardım hemde 2 kere oldu
Öncesinde egzersiz yaptığında yine oluyor mu batma hissi penise geçince canımCanim o batma hissi yüzünden girmeden bırakıyorum nasıl yapsam ki ya nasıl rahat olurum ki
Tebrik ederimmmm canımm gözün aydınn çok şükür kurtuldun sendeKızlar başardımDaha 1 saat önce başardım hemde 2 kere oldu
Teşekkür ederim canımTebrik ederimmmm canımm gözün aydınn çok şükür kurtuldun sende
Tebrik ederim gözün aydın
Teşekkür ederim canımTebrik ederim gözün aydın
Egzersiz yapınca da oluyor canim önceden olmuyordu ben beş altı gün önce yaşadım ilk ilişkimi 4. Gün denedim batma hissettim baya o yüzden devam edemedim bıraktımÖncesinde egzersiz yaptığında yine oluyor mu batma hissi penise geçince canım
İlişki olmadan önce öyle olmuyordu acaba tahriş mi oldu kiÖncesinde egzersiz yaptığında yine oluyor mu batma hissi penise geçince canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?