Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Gözün aydinnasıl yendin canım
Teşekkür ederim canım ben bir tane kitap almıştım onu okudum ve ordaki her şeyi yaptım o kitap pskolojik olarak rahatlattı ve kitapta kegel ile parmak egzersizi vardı bunlarıda yaptım sonra kitapta tarif edilen pozisyonda denedim oldu

Canim o batma hissi yüzünden girmeden bırakıyorum nasıl yapsam ki ya nasıl rahat olurum ki
Kremi şu an alamam
Kuzum özelden yazdım bakabilir misin

Tebrikler darusi bize insaAllah

Ben yendim ama burada okuyanlar vardır belki kitabın adı nedir ?

Kızlar bu durum beni psikolojikmen mahvetti nasıl başa çıkabileceğimi bilmiyorum 6 ay oldu evleneli eşimle tam birleşme yaşayamadık aparatları aldım fakat yapamıyorum cesaretim yok içimden gelmiyor ilk zamanlar yine en azından sevişme filan oluyordu zevk alıyordum eşimde öyle anlayışsız biri değil bu durumdan dolayı bana karşı hiç bir soğuma olmadı ama açık konuşacağım ama ben artık hiç bir şekilde kendimi ilişkiye açamıyorum eşimin bana dokunması bile etkilemiyor beni içimde asla cinsel bir istek yok ilk başlarda en azından vardı şimdi sadece arkadaş gibi yatıyoruz tamamen benden kaynaklı ben hiç bir şekilde eşime izin vermiyorum bazen gece geç vakitlere kadar oturup eşim ben uyumaya gidiyorum dediğinde sen beni istemiyorsun artık deyip tartışma çıkarıyorum onunda psikolojisini bozdum geçen gün kavga çıkardım bu olaydan dolayı kovdum onu yataktan eşim çocuk gibi ağladı ben napıyorum bilmiyorum evlilik bana ağırmı geldi ben biraz daha bu şekil de devam edersem evliliğime zarar gelecek çevremizdekilrde sürekli bebek lafı ediyor arkadaşlar bana yardımcı olun ben ne yapayım lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…