- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #260.281
lındaVemcaine sprey daha etkili canımm
Teşekkür ederim inşallahSon cümleye kalbimi bıraktımbenimde motivasyonumun büyük çoğunluğu anne olmaktı onu hayal ederek egzersiz yaptım hep sonra ilişki oldu inşallah bebek de olur başlamışsın ne güzel 2 aparat yapmışsın hergun düzenli çalış öncesinde kegel yap mutlaka egzersize sonra başla 2.aparatı kolayca takip içerde ileri geri yapabilir hale gelince 3 e geç sonra 4e de aynı şekilde geçersin. Oraya bişeyin girebildigini gördün gerisi çok daha kolay aklına acıyacak gibi düşünceleri getirme bol kayganlastırıcı ile çalışmaya hemen başla biz buradayız atlattık hala atlatmaya çalışanlar var sanada yardımcı oluruz inşallah
Canim eczanelerde var bulursun sıkıntı etmeAslında hiç doktora gitmedim malum tedavi ücretleri oldukça fazla sizin yorumlarınızı okuyarak set aldım
Spreyi bugün edinicem inşallah bulabilirim
lında
Eşim gidelim diyor ama gitmiyoruz erteliyor sürekli zmnla olur diyor ama artık bnde olsun istiyorum artık düşünmekten başım ağrıyor gercektenBunun için biraz çaba emek gerekiyor kuzum maliyet yönünden mü gidemiyorsunuzaparat setine şans ver
eşin de gidelim diyormuş ne güzel gidin işte. Evde çözemeyen daha fazla vakit kaybetmesin arkadaşlar. Biz de yeni evliydik ev kredisi derken 15 bin kredi ödüyorduk. Ama bu çok önemli bir problem emin olun, profesyonel bir desteğe ihtiyacınız varsa gecikmeyin daha fazla. Ben evliliğimin 2. ayında iyileşmiştim, ben yaptıysam siz de yaparsınızEşim gidelim diyor ama gitmiyoruz erteliyor sürekli zmnla olur diyor ama artık bnde olsun istiyorum artık düşünmekten başım ağrıyor gercekten
Gidelim diyo ama gitmiyor borç var fln diyoreşin de gidelim diyormuş ne güzel gidin işte. Evde çözemeyen daha fazla vakit kaybetmesin arkadaşlar. Biz de yeni evliydik ev kredisi derken 15 bin kredi ödüyorduk. Ama bu çok önemli bir problem emin olun, profesyonel bir desteğe ihtiyacınız varsa gecikmeyin daha fazla. Ben evliliğimin 2. ayında iyileşmiştim, ben yaptıysam siz de yaparsınız
Aparatlara nasıl başladın bende bu akşam başlayacağım yardımcı olursan çok sevinirimBence de bu durumu geciktirmemek gerek kızlar ben de evliliğin 4. Ayında çözdüm vajinismus doktoru değil de normal doktorlar da bir şeyin yok diye gönderiyorlar evde hallettim dilatör set ile buradaki desteklerle beraber tabi
Aparatları boy boy denedim benim sanırım biraz esnek yapıda o sebeple çok zorlanmadım aslında. Burada mesajlar var kızların detaylı anlattığı onları da okuyun ben sprey falan kullanmadım kayganlaştırıcı ve bebek yağı yeterli oldu.Aparatlara nasıl başladın bende bu akşam başlayacağım yardımcı olursan çok sevinirim
Doktor bana dar olduğunu yırtılma ve muhtemelen kanama olacağını söyledim biraz korkuyorum o yüzdenAparatları boy boy denedim benim sanırım biraz esnek yapıda o sebeple çok zorlanmadım aslında. Burada mesajlar var kızların detaylı anlattığı onları da okuyun ben sprey falan kullanmadım kayganlaştırıcı ve bebek yağı yeterli oldu.
Öncelikle herkese merhaba. Eğer bir gün bende yenersem sizlerle bunu paylaşacağıma kendime söz vermiştim çünkü çıkmazda olmak ne demek iyi bilirim. Ben temmuz ayında evlendim cok korkuyordum bu olaydan o yüzden kendimce eve gidince karısmıcam hemen olsun bitsin kafasına girdim. Tabi öyle olmadı ikinci üçüncü deneme denerken ben yapamayacağımı anladım çünkü orasının cok cok küçük afedersiniz popomuzun ki kadar küçük olduğunu düşünüyordum kendimizin uğraşıp açacağını düşünüyordum neyse gittik hastaneye anestol verdi sadece ki zaten bacaklarımı açmıyordum tabi uyusuturucyla olacak iş değildi çünkü ben sonrasından emla o fısfıs bicmindekini de aldım uyusturıypr doğru ama kfada bitmeyince maalesef olmadı. Ben burayı buldum yorumları okudum ayna parmak derken yok ben parmağımı sokamıyorum yani yok sanki orda delik . Hipnoterapi icin doktora gittik 5.000 verip ama asla hakkımı helal etmiyorum parmak sokma işleminde dahi baska yerde bekledi ve tabiki 5.000 verdiğimizlen kaldık eve gidince olmadı . Ben ve kocam ümidi kesmisken benim tek çarem dilatör diye düşündüm aldık ve başladım ama girmiyor yani ağlıyorum onun basında sonra bi gün zeytin yağı aldım ve dedim ki bunlarla da olmazsa anla ki bitti yapacak bişey yok aldım yağı dilatöre sürdüm gözlerim kapattım itiklerken tık sesi geldi ve resmen kendi kendine ilerledi 2 ve 3 te aynı şekilde oldu bi yerden sonra kendiliğinden gitti ve ben şok içimde oldum 4 numarayı alamadım uzun süre ywni bınları yapabildiğim için üzerine cok düşmedim derken bu ay artık herseyi düzenli yaptım uyusuturuc kullanmadım çünkü hissedemezsem yolu nasıl bulucam dedim . Sonrası ilk kucakta olmak üzere 5 kere kadar oldu devam da ediyorum alışmak içim bebiş istediğimden sanırım kayganlastırıcı zeytinyağını bırakmak gerekiyor aynı zamanda dilatör işinde bu ay sonu bitirmek şstşyorum benden kan gelmedi sanırım dilatörle genişlediği icin. Bi acı yok ama baskı var bir de gel gite alışma süresi plcak bence. Bizim 8 sene süren bi ilişkimiz vardı ona rağmen yaşadım ki zaten kendimden bunu bekliyordum. Lütfen ertelemeyin çünkü bu cesareti baştan göstersem belkide çoktan olmuştu . Ama p aletleri alın belli bi yere kadar kendiniz itiliyorsunuz sonrasında kendi alıp gidiyor. Allah yardımcımız olsun
Ben de doktora gitmiştim vajinismus doktoru değilse hiçbir şey yapmıyor. Burada yazılanları oku ve uygulaDoktor bana dar olduğunu yırtılma ve muhtemelen kanama olacağını söyledim biraz korkuyorum o yüzden
borç bitmezzz. Biz bankadan avans hesaptan çekip takside bölmüştük . 12 taksit yapıyolar zaten koymuyorGidelim diyo ama gitmiyor borç var fln diyor
dilatör seti alarak başlayabilirsin ve de kayganlaştırıcıHerkese merhabalar. Bende vajinusmus tanısı aldım. Ve bunu kendim halletmek istiyorum. Ama neler yapacağımı bilmiyorum. Çoğu insanın yapabildiği bir şeyi tonlarca para verip yapmak istemiyorum. Bu durum moralimi çok bozuyor. Bunu yaşamak istiyorum ama yapamıyorum. Artık denemeyi de bırakıcam diye korkuyorum. Bana da yardımcı olur musunuz?
bravooo evet böyle devam etKızlar ben dün aparatsız ilişkiye girdim yeneli tam 1 hafta olmuştu ve değişen birşey yok yine oldu aparatsız devam etmeyi düşünüyorum
bravooo evet böyle devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?