- 9 Ocak 2018
- 581
- 1.161
- 113
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #260.161
En son ilişkide ben egzersiz yapmadan denedim penis girişini biraz yavaş yapabildim ama başka sorun olmadı acı falan yoktuAparat çalışması yapmıyıcam bu sefer denerken akışına bırakıcam dediğin gibi yapıcam güzel birşeyler giyinicem ben apar topar yapıyorum alışssın diye
Zararı var mı spreyin ve içine mi sıkıyorsunuz etrafına mı. Ben de bugğn deneyeceğimVemcaine sprey canim uyuşturucu etkisi çok iyii beş dk içinde uyuşturuyor orayı
İçine 5-6 fıs sıkıyorum canim bir zararı yok zaten normalde ağız içi için kullanılır vajina da ağız içi mukozasına çok çok benzer olduğu için bir zararı yok sadece ilk iki üç dk yakıyor oda uyuşması için, sonra da geçiyorZararı var mı spreyin ve içine mi sıkıyorsunuz etrafına mı. Ben de bugğn deneyeceğim
Olur ama zevk almaya bakarsan o baskı sana tatlı gelir tabi bunlar herşey zamanla bizden önce yenmişler daha iyi bilirKızlar ilişkide gel git olunca olan baskı hep devam edecek mi? Benim canım mi çok tatlı acaba hiç baskı falan da olmasın istiyorum
Evet gitti artık tamamen baskıDaha ileride bile baskı ilk girişte mutlaka oluyor. Ama sonrasında baskı tamamen gidiyor.
EvetKayganlaştırıcı kullanıyor musun
Yani zaten 2 ay falan aparatlarla girmen gerekiyordu canım kaslarının alışması için. Misal ben 1 ay sonunda aparatsız girmeyi başarmıştım.Kızlar benim şöyle bir sorunum var ki biliyorsunuz 2 ay önce ben ilişkiye girmeyi başarmıştım. Bir şekilde yapabiliyorduk aslında ta ki son reglimin öncesine kadar. Reglimden önceki son 2 denememizde canım çok yandı ve sanıyorum ki psikolojik olarak herşey başa döndü. Yine bende isteksizlik başladı sürekli kaçıyorum ilişkiye girmekten. İşin kötüsü saçma bahanelerle kaçtığımın da farkındayım. Baktım böyle olmayacak yeniden aparatlarla egzersiz yapmaya başladım. Ancak içim o kadar kasılıyor ki 1-2-3 de sorun yok. Ama 4. aparatı içime soktuğumda kaslarım içeride aparatı sıkıştırıyor resmen. Yeniden her şeyi vemcaine ile denemeye başladım. Şimdi de uyuşturmadan ilişkiye girmek istemiyorum. O en başlarda eşimi itikleyişlerim geri geldi resmen. Diyorum 1 sn sprey sıkıcam bekle. Nereye kadar spreyle devam edecek bilmiyorum
4. Olan aparatında diğerlerinden farksız olduğunu düşün demek ki kendini tam anlamıyla rahat bırakmıyorsun gevşetmeye çalış nefes ve Kegel egzersizlerini her fırsatta uygula. İlişkiye alışana kadar da tam anlamıyla aparatları bırakma canımKızlar benim şöyle bir sorunum var ki biliyorsunuz 2 ay önce ben ilişkiye girmeyi başarmıştım. Bir şekilde yapabiliyorduk aslında ta ki son reglimin öncesine kadar. Reglimden önceki son 2 denememizde canım çok yandı ve sanıyorum ki psikolojik olarak herşey başa döndü. Yine bende isteksizlik başladı sürekli kaçıyorum ilişkiye girmekten. İşin kötüsü saçma bahanelerle kaçtığımın da farkındayım. Baktım böyle olmayacak yeniden aparatlarla egzersiz yapmaya başladım. Ancak içim o kadar kasılıyor ki 1-2-3 de sorun yok. Ama 4. aparatı içime soktuğumda kaslarım içeride aparatı sıkıştırıyor resmen. Yeniden her şeyi vemcaine ile denemeye başladım. Şimdi de uyuşturmadan ilişkiye girmek istemiyorum. O en başlarda eşimi itikleyişlerim geri geldi resmen. Diyorum 1 sn sprey sıkıcam bekle. Nereye kadar spreyle devam edecek bilmiyorum
Nasıl oldu canim kendini nasıl rahat hissettin anlat biraz ben ilk girişi basardim ikinciyi daha denemedim rahat olsun istiyorumKızlar ben artık tam anlamıyla yendim.Herkese ne kadar teşekkür etsem az,git gel yaparken de baskı falan hissetmiyorum alıştım.
Yani zaten 2 ay falan aparatlarla girmen gerekiyordu canım kaslarının alışması için. Misal ben 1 ay sonunda aparatsız girmeyi başarmıştım.
Aslında aparatsız girebiliyordum ama olsun aparatlarla devam o zaman4. Olan aparatında diğerlerinden farksız olduğunu düşün demek ki kendini tam anlamıyla rahat bırakmıyorsun gevşetmeye çalış nefes ve Kegel egzersizlerini her fırsatta uygula. İlişkiye alışana kadar da tam anlamıyla aparatları bırakma canım
Biraz üstüne gitmek gerekiyor aslında çok müdahale ediyordum bu defa etmedim akışına bırakınca oluyorNasıl oldu canim kendini nasıl rahat hissettin anlat biraz ben ilk girişi basardim ikinciyi daha denemedim rahat olsun istiyorum
Tamam canim ben alışana kadar parmak Egzersizlerine bide spreye devam etmeyi düşünüyorum daha rahat olur diye düşünüyorum bakalımBiraz üstüne gitmek gerekiyor aslında çok müdahale ediyordum bu defa etmedim akışına bırakınca oluyor
Kendini serbest bırakınca o yanma hissi geçiyorŞu git gel olayı beni geriyor yakendimi bırakmaya çalışıyorum eşime ama oda zevke odaklı olduğu için düşüncesiz davranabiliyor acı olmuyor ama hafif yanma ve baskı oluyor. Gün aşırı yapmaya çalışıyoruz adet donemim de gelmek üzere ne zaman alıştınız siz tamamen bide eşim egzersiz yapmadan olsun artık diyo bu şekilde daha iyiymiş oda zorluyor biraz aynı şeyleri yaşayıp çözüm bulan var mı aranızda?
Aynı şeyleri yaşadım yani eşimde aparatsız deneyelim taraftarıydı. Bir kere denediğimizde aparatsız olmamıştı. Bir daha da üstelemedi. 1 ayın sonunda denediğimizde olmuştu. Ben de hala zevk alamadığım için ona sinirim bozuluyor açıkçasıŞu git gel olayı beni geriyor yakendimi bırakmaya çalışıyorum eşime ama oda zevke odaklı olduğu için düşüncesiz davranabiliyor acı olmuyor ama hafif yanma ve baskı oluyor. Gün aşırı yapmaya çalışıyoruz adet donemim de gelmek üzere ne zaman alıştınız siz tamamen bide eşim egzersiz yapmadan olsun artık diyo bu şekilde daha iyiymiş oda zorluyor biraz aynı şeyleri yaşayıp çözüm bulan var mı aranızda?
Prezervatif kullanmıyoruz biz bende başka hastalık var doğum kontrol kullanıyorum o yüzden. Zevk konusu bende de aynıAynı şeyleri yaşadım yani eşimde aparatsız deneyelim taraftarıydı. Bir kere denediğimizde aparatsız olmamıştı. Bir daha da üstelemedi. 1 ayın sonunda denediğimizde olmuştu. Ben de hala zevk alamadığım için ona sinirim bozuluyor açıkçasıo yanma vs prezervatiften olabilir mi acaba? Çünkü biz de pre kullanıyoruz tuhaf bi hissi var. Ve bitip duştan çıktıktan sonra kaşıktı oluyor 2-3 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?