- 12 Kasım 2022
- 977
- 486
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #260.121
Ben az önce aparatla git gele alıştırmaya çalıştım :) giriş olduğu zaman git gel yapma diye tembih ediyorum hala korkuyorum ben de
Sanırım olabilir Canim ilişki sırasında canın hiç yanmıyor mu yani hepsi giriyor mu? Hepsi giriyorsa ve kırmızılık olmadiysa esnektirBen de kırmızılık henüz yok esnek kızlık zarı olabilir benimki ya çünkü giriş de geniş duruyor
Yaaa yarın bende denicem inşallah bende sorun yaşamam rahat olurum inşallahEvet daha rahattı kendime inanamadım affınıza sığınarak söylüyorum eşimin üzerinde hafif hafif zıpladım be zevk suyum geldi
Bana demişti zarın esnek diye ama iki gün leke şeklinde gelmişti bende kişiden kişiye değişirBana göre kırmızılık mühim değil de eşim için biraz önemli gibi hissettim. O sebeple bunları soruyorum kızlar
İnşallah canım akışına bırak eşinle ilgilen öp kokla gerisini eşine bırak sen sadece aparat yerleştiri gibi yerleştirYaaa yarın bende denicem inşallah bende sorun yaşamam rahat olurum inşallah
Tamam canımİnşallah canım akışına bırak eşinle ilgilen öp kokla gerisini eşine bırak sen sadece aparat yerleştiri gibi yerleştir
Hepsi giriyor ama canım yanmıyor hafif yanma oluyor ve de baskı.Sanırım olabilir Canim ilişki sırasında canın hiç yanmıyor mu yani hepsi giriyor mu? Hepsi giriyorsa ve kırmızılık olmadiysa esnektir
İlk aşamada elinle alıp başını kendin sok, sonrasında eşin de yavaş hareketlerle ufak git gel yapa yapa girsin yani lönk diye girmesin. Azcık sabret eşine bırak kendini ucunda acı yok sende biliyorsun bunu gördün.Kızlar ben bu durumu dün yenmiştim. Eşimle bugün de tekrar denedik tamamını aldım giriş oldu fakat git gel yaparken hala bir korku oluyo ben de eşime sürekli müdahale ediyorum o da sinirleniyo haliyle acı hissi olmuyor ama sanki bir baskı hissedince korkuyorum eşim de hemen kontrolü ona bırakmamı istiyor ama ben daha dün yendim sizce dün yenen biri olarak ona kontrolü bırakmamam normal değil mi
Öyle yapıyorum canım girişi kendim ayarlıyorum ama ben hep müdahale ettim o da sinirlendi gel git yaparkenİlk aşamada elinle alıp başını kendin sok, sonrasında eşin de yavaş hareketlerle ufak git gel yapa yapa girsin yani lönk diye girmesin. Azcık sabret eşine bırak kendini ucunda acı yok sende biliyorsun bunu gördün.
Ben varım canım esnek ikinci ilişkiye kadar bişey olmamıştı ikinci ve üçüncüde hafif kırmızılık olduKızlar biz artık çok fazla araştırıyoruz ya kendimde esnek zar yapısı fark ettim galiba birkaç girişe rağmen kanama olmadı bir de giriş kısmı geniş girişe müsait tarzda gibi. Aranızda doktorun esnek zar yapılı dediği olup kırmızılık gören oldu mu :)
İşte o an kendine de ki ‘hiç bişey olmayacak, kötü bişey yok.’ Hatta ben ilk zamanlar tvden alakasız şeyler açtırıyordum. Misal avrupa yakası, kafam o an başka şeye odaklanıyordu. Zaten zamanla alıştıkça sende o romantik ana ayak uyduruyorsunÖyle yapıyorum canım girişi kendim ayarlıyorum ama ben hep müdahale ettim o da sinirlendi gel git yaparken
Umarım ben de başarabilirim git gel yaparken müdahale etmemeyiİşte o an kendine de ki ‘hiç bişey olmayacak, kötü bişey yok.’ Hatta ben ilk zamanlar tvden alakasız şeyler açtırıyordum. Misal avrupa yakası, kafam o an başka şeye odaklanıyordu. Zaten zamanla alıştıkça sende o romantik ana ayak uyduruyorsun
Bende de olmadı hala çok git gel yapınca mı oluyor acabaBen varım canım esnek ikinci ilişkiye kadar bişey olmamıştı ikinci ve üçüncüde hafif kırmızılık oldu
Canım ilk giriş dün mü oldu sizinUmarım ben de başarabilirim git gel yaparken müdahale etmemeyipenis girdiğine sevinemedim bile bu durumdan
Evet dün olduCanım ilk giriş dün mü oldu sizin
Canım ilk giriş dün mü olduUmarım ben de başarabilirim git gel yaparken müdahale etmemeyipenis girdiğine sevinemedim bile bu durumdan
Canım iki üç gün ara versen daha iyi olur ben öyle yapıyorum normalde de öyle öneriyor doktorlarEvet dün oldu
Ama hiç kanama olmadıCanım ilk giriş dün mü oldu
Canım iki üç gün ara versen daha iyi olur ben öyle yapıyorum normalde de öyle öneriyor doktorlar
Kanama genele ilk git gelde hemen olmaz eve 7 cm girmeden kan gelmiyor genelde en azından benimkinde öyle olduAma hiç kanama olmadıkanama olanlar için deniyor olabilir o
Zarın yapısına göre olur kanamalar esnek zar ise ya çok az pembemsi kan gelir peçeteye vajinanın içini sil kontrol et yada doğumda direk kan gelir zar kalın ve önde ise benim gibi çok kasarak 1 saat falan git gel yapıldıysa eğer kanar tabi benim kanamam bir gün damlalar halinde geldi sona adetede döndü direkAma hiç kanama olmadıkanama olanlar için deniyor olabilir o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?