Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım şimdi küçük tuvaletini yaparken tuvaletini tut bırak. Bu cepte orası senin pelvik kasların. Tuvalette bir daha yapma ama bunu normal otururken o kasları sıkıp bırak sıkıp bırak. 3 saniye sık 3 saniye de bırak

Peki bu durumda nefes alışverişim nasıl olmalı aparat içerdeyken bunu yapmalı mıyım ? Doktorum bana kegel hiç öğretmedi sadece kendini rahat bırak dedi

Peki bu durumda nefes alışverişim nasıl olmalı aparat içerdeyken bunu yapmalı mıyım ? Doktorum bana kegel hiç öğretmedi sadece kendini rahat bırak dedi
Normal şekilde nefes alıp vermeye devam et kegel egzersiz videoları var onlara bakabilirsin. İlk başlarda olmayabiliyor zamanla alışıyorsun

Nefes rutin nasıl alıyorsan. Ama onun harici burnundan derin nefes al ağzından verirken aparatı içine alıyorsun. Ama sürekli yapma bunu tansiyonun düşer

Kızlar bugün 3.ilişkiyi yaşadım adetime 3 gün var ondan mıdır bilmem girişte biraz yanma oluyor ama içerdeyken bişey olmuyor rahatım tam 20 dakika boyunca içerde beklettim ileri geri yaptım daha rahattım sanki alışıyorum hergün bir öncekinden daha iyi aparat gibi gir çık yapmıyorum bir kez giriyor sonra içerde ileri geri yapıyorum daire çiziyorum

Günaydın kızlar bende yendim sonunda dün gece bitti çok şükür darısı bununla uğraşan herkesin başına
Gözün aydınnn canımmm oh bu ay maşallah ne çok güzel haberler aldık

Adet dönemiyle ilgisi olabilir yanmanın bende de oluyor çünkü 3 gün var adetime. Alışcaz gecicek bunların hepsi

Canım her gün bir boy şekilde gittim ben. Bugün parmak ve 1. dilatör şeklinde git. 1i çok rahat yaparsan 2 ye geç. Kendini de çok yorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…