- 7 Kasım 2022
- 211
- 327
- 23
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #260.141
Hepsi girdi ama gelmedi yineKanama genele ilk git gelde hemen olmaz eve 7 cm girmeden kan gelmiyor genelde en azından benimkinde öyle oldu
Bende öyleyim o yüzden şöyle biryol izliyorum öncelikle kendi rahat ettiğim pozisyonda başlıyoruz ben sprey sıktığım için otomatikman 5 dk sonra baskıyı çok hissettirmediği için sevgilim git gel yaparken bende kendime dokunuyorum gözümü kapatıyorum sadece zevk kısmına odaklanıyorum zaten otomatikman bacağını kendin açmaya başlıyorsun ve kasıntın gidiyor çünkü o an fark ediyorsun ki kasınca değil,rahat bırakınca acımıyor en ufak kastıgın an canın yanar bu sadece vajinismus olanlarda değil normalde de böyleKızlar ben bu durumu dün yenmiştim. Eşimle bugün de tekrar denedik tamamını aldım giriş oldu fakat git gel yaparken hala bir korku oluyo ben de eşime sürekli müdahale ediyorum o da sinirleniyo haliyle acı hissi olmuyor ama sanki bir baskı hissedince korkuyorum eşim de hemen kontrolü ona bırakmamı istiyor ama ben daha dün yendim sizce dün yenen biri olarak ona kontrolü bırakmamam normal değil mi
Canım çok normal belkide nokta kadar geldi ve fark etmediniz yada esnektir eşin sıkıntıya girecekse doktora gidebilirsiniz öğrenebilirsiniz yarın tekrar denediğinizd de gelebilir ilk ilişkide kanın gelmesi şart değilHepsi girdi ama gelmedi yine
Benim 1 saat sürdüKızlar ilişkide tahmini kaç dakika duruyorsunuz ?
Olabilir canım çünkü eşim biraz hızlı yapmıştı git gel o zaman oldu kırmızılıkBende de olmadı hala çok git gel yapınca mı oluyor acaba
Oo baya sürmüş sizin kiBenim 1 saat sürdü
Kayganlaştırıcı kullanıyor musunKızlar ilişkide gel git olunca olan baskı hep devam edecek mi? Benim canım mi çok tatlı acaba hiç baskı falan da olmasın istiyorum
Daha ileride bile baskı ilk girişte mutlaka oluyor. Ama sonrasında baskı tamamen gidiyor.Kızlar ilişkide gel git olunca olan baskı hep devam edecek mi? Benim canım mi çok tatlı acaba hiç baskı falan da olmasın istiyorum
O dert hepimizde var sanırım bende de oluyor git geller sırasında. ben yavaş yaptığım için sorun değil ama eşime bırakınca o baskı hissi oluyor geçsin istiyorum ama geçmedi dahaKızlar ilişkide gel git olunca olan baskı hep devam edecek mi? Benim canım mi çok tatlı acaba hiç baskı falan da olmasın istiyorum
Alışma süresi 2 ay falan oluyor. Tabii kişiden kişiye değişirO dert hepimizde var sanırım bende de oluyor git geller sırasında. ben yavaş yaptığım için sorun değil ama eşime bırakınca o baskı hissi oluyor geçsin istiyorum ama geçmedi daha
Benim ilki yarım olmuştu. 2. denememizde tam olmuştu, afedersiniz eşim boşalana kadar oldu yani.
Anladım ben dün 15 dakika yaptım az givi geliyor o yüzden sordum benim eşim 2 kez yaptık boşalmadı hiç ön sevişmeyi belkide uzun tutmadığım içindirBenim ilki yarım olmuştu. 2. denememizde tam olmuştu, afedersiniz eşim boşalana kadar oldu yani.
Ön sevişme çok çok önemli onu olabildiğince uzun tutun. Loş bir ışık, seksi bir şeyler giy, hafif bir müzik aç ve kendini o ana bırak. Saatlere dakikalara takılma, herkesinki farklı sonuçta. Sen yendin ona bak, artık bundan sonrası çok daha keyifliAnladım ben dün 15 dakika yaptım az givi geliyor o yüzden sordum benim eşim 2 kez yaptık boşalmadı hiç ön sevişmeyi belkide uzun tutmadığım içindir
Aparat çalışması yapmıyıcam bu sefer denerken akışına bırakıcam dediğin gibi yapıcam güzel birşeyler giyinicem ben apar topar yapıyorum alışssın diyeÖn sevişme çok çok önemli onu olabildiğince uzun tutun. Loş bir ışık, seksi bir şeyler giy, hafif bir müzik aç ve kendini o ana bırak. Saatlere dakikalara takılma, herkesinki farklı sonuçta. Sen yendin ona bak, artık bundan sonrası çok daha keyifli
yok tadını çıkara çıkara yap ama aparatsız olmazsa moralini bozma hemen çalış ve devam etAparat çalışması yapmıyıcam bu sefer denerken akışına bırakıcam dediğin gibi yapıcam güzel birşeyler giyinicem ben apar topar yapıyorum alışssın diye
Tamamdır teşekkür ederimyok tadını çıkara çıkara yap ama aparatsız olmazsa moralini bozma hemen çalış ve devam et
Benim ilk sadece 3 4 kere aparat gibi çıkarıp tekrar yapmak şeklinde oldu 45 dk falan sürdü sanırım ikinci ilişki tam oldu eşim bosalana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?