- 9 Ağustos 2016
- 7.061
- 22.915
- 348
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #259.961
Eşli çok daha kolay, düşünsene aparatlar çok sert ve soğuk ama penis tam vajina için yaratılmış. SıcacıkTamam canım olmadı bugün iyice çalışıp yarın akşam denerim ayrıca eşli deneme aparattan daha mı zor sence canım
Yani mesela diyorum hani herhangi bi olumsuzlukla karşılaşabilirsin alisma sürecinde onlara takılma sen içine bu aparatları aldın artık alabildiğini gördün penis daha yumuşak ve sıcak emin ol herşey daha güzel olacakÇok teşekkür ederim canım inşallah :) Nasıl aksaklıklar olabilir acaba
İnşallah canım 4 ay oldu artık stres yapıyorummYani mesela diyorum hani herhangi bi olumsuzlukla karşılaşabilirsin alisma sürecinde onlara takılma sen içine bu aparatları aldın artık alabildiğini gördün penis daha yumuşak ve sıcak emin ol herşey daha güzel olacak
Zar diye bir şey yok orada canım. Kendini rahat bırakırsan kanamazsın ama kendini sıkarsan kırmızılık olur. Maalesef bu mitler yüzünden biz bu hastalıkla uğraşıyoruzKızlar kalıplaşmış şeyler var ya zar kanayacak diye 4. Aparattan sonra da zar kanamadı ya acaba kanasa ve açılsa sonraki ilişkiler daha mı kolay oluyor yoksa onunla bir alakası yok mu
Evet canım mesela doktora gittiğimde de zar duruyor demişti o zaman neden kızlık zarı dikimi falan var acabaZar diye bir şey yok orada canım. Kendini rahat bırakırsan kanamazsın ama kendini sıkarsan kırmızılık olur. Maalesef bu mitler yüzünden biz bu hastalıkla uğraşıyoruz
Hepsi bir aldatmaca inan, sektör olmuş. Kafanı böyle saçma şeylerle doldurma. Bir doktordan dinlemiştim bulursam atarım sana . Para için oraya bir dikiş atıyorlar demişti. Halbuki öyle bir şey yok demiştiEvet canım mesela doktora gittiğimde de zar duruyor demişti o zaman neden kızlık zarı dikimi falan var acaba
Çok haklısın ama geride kaldı hepsi ilk zamanlarindaki senle şimdi ki sen bir mi asla değil o yüzden arkana yaslan ve keyfine bak canım geçti o günlerİnşallah canım 4 ay oldu artık stres yapıyorumm
Haklısın canım cidden insan aparatları denedikçe anlıyorHepsi bir aldatmaca inan, sektör olmuş. Kafanı böyle saçma şeylerle doldurma. Bir doktordan dinlemiştim bulursam atarım sana . Para için oraya bir dikiş atıyorlar demişti. Halbuki öyle bir şey yok demişti
Abla sanırım adete dönüştü çok ağrılı ve yoğun geliyorBir süre böyle gelebilir kuzum aşırı yoğun gelmiyorsa sıkıntı yoktur.Kasılma en aza indiğinde oda azalacak bir kaç gün isterseniz ara verin tahriş hissedersen fito krem sür olur mu
Eşli deneme aparatlara göre daha kolay oluyor bence aparatlar bi görev gibi kuru ve plastik sonuçta his olmuyor , ama eşli denemede eşinle çeşitli duygular paylaşıyorsun birazda sakin ve rahat olunca herşey yolunda gidiyorTamam canım olmadı bugün iyice çalışıp yarın akşam denerim ayrıca eşli deneme aparattan daha mı zor sence canım
Regl dönemin ne zamandı? İlk ilişki de regl biraz erken gelebiliyor. Benimde erken olmuştuAbla sanırım adete dönüştü çok ağrılı ve yoğun geliyor
27 sindeydi abla dün birden çok gelmeye başladı ve renk hafiften koyulaştı insan adet ağrısını bile ayırt edebilir ya benimkide öyle ve zaten normaldede çok düzensiz adet döngüm ay yeni bir işe başlıcam umarım uzun sürmez 3 gün oluyorum normaldeeRegl dönemin ne zamandı? İlk ilişki de regl biraz erken gelebiliyor. Benimde erken olmuştu
Kesinlikle değil canım ben oranın kapalı olduğunu sanıyordum ama yanlış biliyormuşuz esnek bir yapıÇok haklısın ama geride kaldı hepsi ilk zamanlarindaki senle şimdi ki sen bir mi asla değil o yüzden arkana yaslan ve keyfine bak canım geçti o günler
Eşli çok daha kolay, düşünsene aparatlar çok sert ve soğuk ama penis tam vajina için yaratılmış. Sıcacık
İlk oldugunda 10 kere falan anca yapabildim oda yavaş yavaş ikinci ilişkide tam oldu yani afedersin eşim bosalana kadar olduİleri gel giti yavaş mı yaptın birde kaç kere yaptın ? İlk denemede
Canım bende kanama ikinci ilişkide oldu oda kan değil leke sadece. Orda eşime bıraktım ben git gel yapmayı tam bosalacagi sırada biraz hızlı yaptı o yüzden leke geldi ama acı falan olmadı bazı insanlarda da hiç olmuyorKızlar kalıplaşmış şeyler var ya zar kanayacak diye 4. Aparattan sonra da zar kanamadı ya acaba kanasa ve açılsa sonraki ilişkiler daha mı kolay oluyor yoksa onunla bir alakası yok mu
De mi canım ille gelmesi gerekmiyor. Bazılarında 4. Aparatta kan gelmiş ama ben de gelmedi bakalım ilişkide gelecek mi görcezCanım bende kanama ikinci ilişkide oldu oda kan değil leke sadece. Orda eşime bıraktım ben git gel yapmayı tam bosalacagi sırada biraz hızlı yaptı o yüzden leke geldi ama acı falan olmadı bazı insanlarda da hiç olmuyor
Muhtemelen regli oluyorsun kuzum adet zamanın mıydı pekiAbla sanırım adete dönüştü çok ağrılı ve yoğun geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?