- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #259.921
Teşekkğr ederimm mutluluktan bacaklarım tutmuyorTebrik ederimbundan sonra daha güzel mutluluklar sizinle olsun
Tebrik ederimmm biliyodum bu haberin geleceğiniKızlar yendimmmm. Başardımmmm bittiiiiii
Benimde öyleydi havalara uçmuştumTeşekkğr ederimm mutluluktan bacaklarım tutmuyor
Benimde rahat olduğum pozisyon buydu bundan sonrası artık çok daha kolayKızlar önce 3 aparatı yaptım sizin dediğiniz gibi sonra dördü yaptım dört içimde beklerken biraz ön sevişme yaptık sonra misyoner denedik ucu girdi yapamadım eşim alta yattı ben üstte çıktım aparat gibi elimle tutum ucu girdikten sonra oturdum yanma ve sızı oldu ama normaldir heralde sonra çok yavaş bir şekilde ileri geri yaptım 5 kez sonra inanamadım tekrar girdim bı sefer sırt ımı eşime çevirip yaptım oldu 3 kere yavaşça gel git yaptım sonra bir daha deneyelim dedi eşim başta aparat tutar gibi yaptım bu sefer yavaşça 10 kez ileri geri yaptım eşim açık konuşucam boşalmadı çünkü hızlı bir şekilde gel git yapmadık sonra bıraktım yarın yine yapıcam
Ayyy çok teşşekkür ederim sizlerin sayesinde buranın okadar güzel bir enerjisi var ki birbirimizi tanımadan destek olduk çok sağolun . İlk demede sızı olması normal mi peki ?Benimde rahat olduğum pozisyon buydu bundan sonrası artık çok daha kolaygeçmiş olsun bütün güzellikler bundan sonra seninle olsun
Bunu duyduğuma sevindim her günün bir öncekinden daha iyi olmasıı çok güzelBenimde öyleydi havalara uçmuştumçok güzel bir duygu kesinlikle . Şimdi nerdeyse 1 haftaya yaklaştı benim hergün bir öncekinden rahat oluyor
2 parmağa kadar çıkmak yeterli oluyor mu. Siz ne kadar süre parmak çalıştıktan sonra deneme yaptinzBen parmakla yendim canım olur tabiki
Bence hemen aparatın bırakma canımm ilişki tam anlamıyla oturana kadar devam et. Zaten kendin bile artık gerek kalmayacak diyip normal ilişkiye devam edeceksin.Korku endişen tam anlamıyla geçecek o cesaret veriyor bence 2günde bir olsun her gün zor olabilirKızlar birde sorum olucak şimdi ilk ilişki gerçekleştikten sonra ne kadar süre önce aparat sonra ilişkiye devam ediyorsunuz ? Birde sık sık mı yapmalım alışana kadar yani atıyorum bir haftada hergün mü ?
Kanaman oldu mu ? Benim 3 gündür kanamam kesilmedi bel ağrısıyla beraber ama tahminimce çok dibine kadar girdi ve ben istemsizce çok kasıldım yaparken aşırı yani internette de böyle yazıyorduKızlar önce 3 aparatı yaptım sizin dediğiniz gibi sonra dördü yaptım dört içimde beklerken biraz ön sevişme yaptık sonra misyoner denedik ucu girdi yapamadım eşim alta yattı ben üstte çıktım aparat gibi elimle tutum ucu girdikten sonra oturdum yanma ve sızı oldu ama normaldir heralde sonra çok yavaş bir şekilde ileri geri yaptım 5 kez sonra inanamadım tekrar girdim bı sefer sırt ımı eşime çevirip yaptım oldu 3 kere yavaşça gel git yaptım sonra bir daha deneyelim dedi eşim başta aparat tutar gibi yaptım bu sefer yavaşça 10 kez ileri geri yaptım eşim açık konuşucam boşalmadı çünkü hızlı bir şekilde gel git yapmadık sonra bıraktım yarın yine yapıcam
Bir süre böyle gelebilir kuzum aşırı yoğun gelmiyorsa sıkıntı yoktur.Kasılma en aza indiğinde oda azalacak bir kaç gün isterseniz ara verin tahriş hissedersen fito krem sür olur muKanaman oldu mu ? Benim 3 gündür kanamam kesilmedi bel ağrısıyla beraber ama tahminimce çok dibine kadar girdi ve ben istemsizce çok kasıldım yaparken aşırı yani internette de böyle yazıyorduTiniminimavihanim
Yok hiç kanamam olmadıKanaman oldu mu ? Benim 3 gündür kanamam kesilmedi bel ağrısıyla beraber ama tahminimce çok dibine kadar girdi ve ben istemsizce çok kasıldım yaparken aşırı yani internette de böyle yazıyorduTiniminimavihanim
Doktorum yeterli olduğunu söylemişti 2 parmağın ama ben 3 parmak da yaptım 1 hafta sonra ilişki oldu. İşaret parmaktan 3 parmağa kadar 4 hafta çalıştım2 parmağa kadar çıkmak yeterli oluyor mu. Siz ne kadar süre parmak çalıştıktan sonra deneme yaptinz
Normal canım takılma ona oluyor illa ki bende de içerde git gel yaparken olmuştu biraz ama yoğun bi sızı değildiAyyy çok teşşekkür ederim sizlerin sayesinde buranın okadar güzel bir enerjisi var ki birbirimizi tanımadan destek olduk çok sağolun . İlk demede sızı olması normal mi peki ?
İleri gel giti yavaş mı yaptın birde kaç kere yaptın ? İlk denemedeNormal canım takılma ona oluyor illa ki bende de içerde git gel yaparken olmuştu biraz ama yoğun bi sızı değildi
Teşekkür ederimmBence hemen aparatın bırakma canımm ilişki tam anlamıyla oturana kadar devam et. Zaten kendin bile artık gerek kalmayacak diyip normal ilişkiye devam edeceksin.Korku endişen tam anlamıyla geçecek o cesaret veriyor bence 2günde bir olsun her gün zor olabilir
Artık bu sıkıntı bitti gitti geçmişler olsunnntebrikler canım
Canım kanaman aparatlarla çalışırken mi oldu eşinle mi oldu ?Teşekkğr ederimm mutluluktan bacaklarım tutmuyor
Doktorumun söylediğini söylüyorum. 2 ay boyunca 2 günde bir 3 ve 4. aparatı yapıp ilişkiye girin demişti. Benim de adetime 3-4 gün olduğu için her gün yapın demişti. 1 ayın sonunda zaten aparatlara ihtiyacım kalmamıştı artık. Arada aparatsız deneyip onu siz anlarsınız zaten.Kızlar birde sorum olucak şimdi ilk ilişki gerçekleştikten sonra ne kadar süre önce aparat sonra ilişkiye devam ediyorsunuz ? Birde sık sık mı yapmalım alışana kadar yani atıyorum bir haftada hergün mü ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?