- 7 Kasım 2022
- 211
- 327
- 23
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #260.001
Sende kanama olmuş muyduuBen 4. Aparatla çalışmıştım yeterli gelmişti kendini rahat bırakırsan kasların açılıyor penis girdikten sonra içerde kayıp gidiyorkendini rahat ve mutlu hisset açık yazacağım benim için ilişkiyi kolaylaştıran şeylerden birisi ön sevişme esnasında vajinamın parmakla uyarılması oldu senin için uygunsa deneyebilirsiniz bence
Geçebilirsin bence benim ilk denemede sadece giriş olmuştu kendime dedim ikincisinde daha iyi olacak çok daha rahat oldu ikincisi tam olarak oldu şuan 1 hafta falan oldu hiç zorlanmadım daha şükürO zaman ben de eşli denemeye geçebilirim
Umarım ben de tadarım bu duyguyu bu arada çok teşekkür ederimGeçebilirsin bence benim ilk denemede sadece giriş olmuştu kendime dedim ikincisinde daha iyi olacak çok daha rahat oldu ikincisi tam olarak oldu şuan 1 hafta falan oldu hiç zorlanmadım daha şükürBaşardığındaki mutluluk kendini çok iyi hissettirecek
Benim ilk seferde çok az kanama oldu damla şeklinde kan rengi gibi değildi tam , açık renk gibi birkaç damlaSende kanama olmuş muyduu
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruzUmarım ben de tadarım bu duyguyu bu arada çok teşekkür ederim
Kuzum kana bu kadar takılma kandan en çok korkan bendim ilişkiye girememe sebebimin belki %40 ı kandı ama emin ol o an özgüvenim geldimi ilişkiye girdinmi kanı fakan umursamıyosjn gelsene bak arkadaşlar yazıyor bir damla oda kan bile değil pembemsi leke 4.aparatı yaptın mutlu ol kendini gaza getir ne güzel güzel haberlerini bekliyoruzSende kanama olmuş muyduu
5 günüm vardı ablacım ama anladım artık rengi koyulaştıMuhtemelen regli oluyorsun kuzum adet zamanın mıydı peki
Ayy çok sevindim canım tebrik ediyorum inşallah darısı diğer arkadaşlaraAllah'a şükürler olsun kızlar, ben yendiiiimmmm
Canım ben kendimi kastım o yüzden birazcık acıdı ama ilk ilişki tam olarak bugün gerçekleşti iki aylık evliyim ama iki dakikalık birşey gerçekten bu muymuş oh beeeAyy çok sevindim canım tebrik ediyorum inşallah darısı diğer arkadaşlaranasıl hissediyorsun sende bumuymuş gerçekten dedin mi
Olsun canım yarın yaparsın sıkıntı değil sonuçta yendin ve bir ömür boyu daha berabersinizKızlar biz daha yeni işten geldik tam hazırlandım deniyicem bir yorgunluk ayy böyle üstümdende yük kalktı kendimi nasıl yorgun hissediyorum bugün eşli denemeyi yapmayı düşünmüyorum ama bir gün ara vericem diyede içim huzursuz
Süpersiiinn tebriklerAllah'a şükürler olsun kızlar, ben yendiiiimmmm
Güzel haberini bekliyorummmKızlar ben 4. Aparatı az önce yine çalıştım rahat oluyor , denemeye gidiyorum bana dua edin lütfenBen de yeneyim şunu artık
Canım sende sprey var mı ben onunla yendimKızlar ben 4. Aparatı az önce yine çalıştım rahat oluyor , denemeye gidiyorum bana dua edin lütfenBen de yeneyim şunu artık
Wemcainle mi yendiniz? Anlatabilir misiniz ?Canım sende sprey var mı ben onunla yendim
Evet canim onunla yendim tabiki anlatıyım inşallah bir faydam dokunur.Wemcainle mi yendiniz? Anlatabilir misiniz ?
Aparatla calis miydiniz oncesinde?Evet canim onunla yendim tabiki anlatıyım inşallah bir faydam dokunur.
Öncelikle spreyi parmağıma 6-7 defa sıktım sonra vajene aldım ittim itebildiğim kadar bir dk boyunca bekledim. Biraz yakıyor ama sonra geçiyor, sonrasında ön sevişmeye geçip biraz daha uyuşmasını bekledim. Kalça altına yastık koydum ve kayganlastirici sürdüm girişe hem kendime hem eşime sonrasinda bacaklarımı olabildiğince açtım önce biraz elimle girişe masaj yaptım sonra pnsi tutup yerleştirdim ve eşime düz bir şekilde değilde aşagi doğru itmesini söyledim sonrasında tam olarak girdi ve bıraktık çünkü yanma oldu sonra baktım kırmızılık var bir avuç içi kadar sonrasında durdu. Bir iki saat oluyor biraz yanma var ama geçmeye başladı ben yine kastigim için canim acidi ama kesinlikle sprey çok işe yaradı eşimi normalde girişe değdikten hemen sonra iterdim ama bu defa öyle olmadi tamamen girdi, ve kanama gerçekleşti oda ben çok kastigim için ama gerçekten kasmadiktan sonra kanamanin çok olacağına asla düşünmüyorum çünkü sandığımız kadar dehşet bir acı degilmiş
Hayır hiçbir zaman aparat kullanmadım sadece parmak egzersizleri o kadarAparatla calis miydiniz oncesinde?
Bunun 4. Boyutuna kadar kaç günde gectin. Ben her gün bir boyut çalışmayı düşünüyorum. Doğru mi yanlış mı yardımcı olur musunBen bundan almıştım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?