- 9 Ağustos 2016
- 7.062
- 22.917
- 348
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #259.941
Yani bak ne güzel sona gelmişsin 4 ü de güzelce yap ve eşli denemeye geç. Vakit kaybettikçe kendi ömründen yiyorsun. Güzel günler yakın, kalk ve motive ol başaracaksın çok az kaldıKızlar 4. aparata kadar yapıyorum ama bugünlerde hiç motivasyonum yok bu konuda ne yapmalıyım
Eşim 4. Yü yapmama sıcak bakmıyor sence gizlice yapsam bir şey olur mu 3. Yapıyorum çünküYani bak ne güzel sona gelmişsin 4 ü de güzelce yap ve eşli denemeye geç. Vakit kaybettikçe kendi ömründen yiyorsun. Güzel günler yakın, kalk ve motive ol başaracaksın çok az kaldı
Şu an izin verdiiiii mesaj attımYani bak ne güzel sona gelmişsin 4 ü de güzelce yap ve eşli denemeye geç. Vakit kaybettikçe kendi ömründen yiyorsun. Güzel günler yakın, kalk ve motive ol başaracaksın çok az kaldı
Ben kızlık zarı operasyonu geçirdim o yüzden hiç kanama olmadıCanım kanaman aparatlarla çalışırken mi oldu eşinle mi oldu ?
2 ay boyuncamı aparatla yapıcam ?Doktorumun söylediğini söylüyorum. 2 ay boyunca 2 günde bir 3 ve 4. aparatı yapıp ilişkiye girin demişti. Benim de adetime 3-4 gün olduğu için her gün yapın demişti. 1 ayın sonunda zaten aparatlara ihtiyacım kalmamıştı artık. Arada aparatsız deneyip onu siz anlarsınız zaten.
Korkma kasma kendini kanamaz. Kanarsa da kanasın bişey olmaz yani ölüm yok ucundaŞu an izin verdiiiii mesaj attımama korkuyorum 4. Aparatta kanarsa diye
İnanamıyorum yaptım iki kez ikinci daha kolaydı hiçbir kanama olmadıKorkma kasma kendini kanamaz. Kanarsa da kanasın bişey olmaz yani ölüm yok ucunda
Bana şöyle demişti 3ve 4 le başla sonrq azalta azalta git. Mesela işte bi ay sonra sadece 4 le çalış ama gerek kalmadı hiç birine2 ay boyuncamı aparatla yapıcam ?
Evet işte bu kadar kendini kasmadığın için de olmadı korktuğun şeyİnanamıyorum yaptım iki kez ikinci daha kolaydı hiçbir kanama olmadı
Bugün eşli deneyeyim mi sence canım ay çok mutlu oldummEvet işte bu kadar kendini kasmadığın için de olmadı korktuğun şey
Maşallah süpersin işte buKızlar fikirlerinizi bekliyorum 4. Aparatı rahat bir şekilde alabiliyorum artık git gel de yapıyorum eşli denemeye geçeyim mi
Teşekkür ederim darısı eşli denemeye :)Maşallah süpersin işte bu
Bu kadar olduktan sonra esli deneme ooooo süper olacak görde bak zamanla aksaklıklar olabilir ona takılmadan zevkine eşine odaklanarak devam et asla pes etme ve arkana bile bakmaTeşekkür ederim darısı eşli denemeye :)
Bence heyecanın yüksekken bu akşam dene. Şu an iyice çalış, eşin gelince hemen hafif yemekler yiyip bitki çayı içip loş ortamda sen çalış, ardından hemen eşinle dene. Ama ilki bazen olamayabiliyor. Pes etmek yok yarın gene aynısını dene olacakBugün eşli deneyeyim mi sence canım ay çok mutlu oldumm
Tamam canım olmadı bugün iyice çalışıp yarın akşam denerim ayrıca eşli deneme aparattan daha mı zor sence canımBence heyecanın yüksekken bu akşam dene. Şu an iyice çalış, eşin gelince hemen hafif yemekler yiyip bitki çayı içip loş ortamda sen çalış, ardından hemen eşinle dene. Ama ilki bazen olamayabiliyor. Pes etmek yok yarın gene aynısını dene olacak
Çok teşekkür ederim canım inşallah :) Nasıl aksaklıklar olabilir acabaBu kadar olduktan sonra esli deneme ooooo süper olacak görde bak zamanla aksaklıklar olabilir ona takılmadan zevkine eşine odaklanarak devam et asla pes etme ve arkana bile bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?