- 20 Aralık 2020
- 17.132
- 2
- 76.082
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #259.981
Bunun 2 tane sebebi olabilirDe mi canım ille gelmesi gerekmiyor. Bazılarında 4. Aparatta kan gelmiş ama ben de gelmedi bakalım ilişkide gelecek mi görcez
4. Olan aparata süper bir şekilde çalış güzel enerji ve motive ile ve peşine eşli denemeni yap sonra da buraya gel yazz ben yendim diyeKızlar 4. Aparatı kolay bir şekilde tekrar yapabildim ama inanamıyorum hiçbir kanama falan olmadı kanama bekliyordum
Canım 4. Aparatı çalışırken neler yapmalıyım bana bilgi verir misin acaba :)4. Olan aparata süper bir şekilde çalış güzel enerji ve motive ile ve peşine eşli denemeni yap sonra da buraya gel yazz ben yendim diye
Aynen belki de hiç olmaz ona odaklama kendini ilişkiye odaklan ve herkesin söylediği gibi penis aparata göre çok daha kolayDe mi canım ille gelmesi gerekmiyor. Bazılarında 4. Aparatta kan gelmiş ama ben de gelmedi bakalım ilişkide gelecek mi görcez
Teşekkür ederim canım aynen dediğin gibiAynen belki de hiç olmaz ona odaklama kendini ilişkiye odaklan ve herkesin söylediği gibi penis aparata göre çok daha kolay
Umarım bu durumdan kurtuluruz canım bu gece benim de deneyesim var ama daha 4. Aparatı bugün yapabildim denesem mi diye düşünmüyor değilim ben deKizlar bu gece kafaya koydum yapicamm, birbirimize lütfen dua edelim artık kurtalalim bu durumdan
Vallahi ben spreye güveniyorum bide parmak egzersizineUmarım bu durumdan kurtuluruz canım bu gece benim de deneyesim var ama daha 4. Aparatı bugün yapabildim denesem mi diye düşünmüyor değilim ben de
Ben sprey kullanmıyorum ama 4. Dilatörü yaptım ona güveniyorumVallahi ben spreye güveniyorum bide parmak egzersizinesonrasında denemeye geçicem sen sende dene yapicam deee kafana onu kodla
Yok canım ya kan gelmedi zaten hymen açılıyor aparat yaptığımızda bende en çok kandan korkardım gelsede şuan garketmez o anda onu bile düşünmüyorsun emin ol yada geldi ben farketmedim çünkü çok mutluydun bacaklarım tutmuyordu yendiğim içinDe mi canım ille gelmesi gerekmiyor. Bazılarında 4. Aparatta kan gelmiş ama ben de gelmedi bakalım ilişkide gelecek mi görcez
Darısı bana canım tebrik ederimYok canım ya kan gelmedi zaten hymen açılıyor aparat yaptığımızda bende en çok kandan korkardım gelsede şuan garketmez o anda onu bile düşünmüyorsun emin ol yada geldi ben farketmedim çünkü çok mutluydun bacaklarım tutmuyordu yendiğim için
Vemcaine sprey canim uyuşturucu etkisi çok iyii beş dk içinde uyuşturuyor orayıBen sprey kullanmıyorum ama 4. Dilatörü yaptım ona güveniyorumhangi sprey markası ne
İnşallah canım bu akşam yine eşli deneme yapıcamDarısı bana canım tebrik ederim
Ben bundan almıştım canımArkadaşlar parmak yapiyorum ama dilatorle daha çabuk sonuc alacağımı düşünüyorum. Hangisinden almam gerekiyor yardımcı olur musunuz çeşitleri var onların baktim ama emin olamadim
Ben 4. Aparatla çalışmıştım yeterli gelmişti kendini rahat bırakırsan kasların açılıyor penis girdikten sonra içerde kayıp gidiyorKızlar penis daha kalın gibi ya 4. aparata sizce pecete sarıp sitrecleyip denememe gerek var mı yoksa direkt eşli deneme mi ?
Bende bu aparatları kullandımBen bundan almıştım canım
O zaman ben de eşli denemeye geçebilirimBen 4. Aparatla çalışmıştım yeterli gelmişti kendini rahat bırakırsan kasların açılıyor penis girdikten sonra içerde kayıp gidiyorkendini rahat ve mutlu hisset açık yazacağım benim için ilişkiyi kolaylaştıran şeylerden birisi ön sevişme esnasında vajinamın parmakla uyarılması oldu senin için uygunsa deneyebilirsiniz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?