Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

De mi canım ille gelmesi gerekmiyor. Bazılarında 4. Aparatta kan gelmiş ama ben de gelmedi bakalım ilişkide gelecek mi görcez
Bunun 2 tane sebebi olabilir
1. kendini demekki tam anlamıyla gevşettin ve rahatsın oradaki kasları istediğin gibi kullanabiliyorsun böyle devam et.
2.Hymen dediğimiz yapının esnek oluşundan kaynaklı bazılarımızda fizyolojik yapısı böyle olduğundan kırmızılık olmaz. Bazen hiç kanama olmaz bazen bakarsın 20. 30. ilişkin de hafif bir kırmızılık gelebilir.Buna takılı kalma

Kızlar 4. Aparatı kolay bir şekilde tekrar yapabildim ama inanamıyorum hiçbir kanama falan olmadı kanama bekliyordum
4. Olan aparata süper bir şekilde çalış güzel enerji ve motive ile ve peşine eşli denemeni yap sonra da buraya gel yazz ben yendim diye

De mi canım ille gelmesi gerekmiyor. Bazılarında 4. Aparatta kan gelmiş ama ben de gelmedi bakalım ilişkide gelecek mi görcez
Aynen belki de hiç olmaz ona odaklama kendini ilişkiye odaklan ve herkesin söylediği gibi penis aparata göre çok daha kolay

Kızlar ben 4. Aparatı ilk denediğimde bir sızı hissettim ama sonraki denemelerde daha kolay oldu sonuna kadar neredeyse alabildim orası aparata alıştığı için mi böyle ilkinde hafif sızladı şu an kolaylaştı

Yok canım ya kan gelmedi zaten hymen açılıyor aparat yaptığımızda bende en çok kandan korkardım gelsede şuan garketmez o anda onu bile düşünmüyorsun emin ol yada geldi ben farketmedim çünkü çok mutluydun bacaklarım tutmuyordu yendiğim için

Arkadaşlar parmak yapiyorum ama dilatorle daha çabuk sonuc alacağımı düşünüyorum. Hangisinden almam gerekiyor yardımcı olur musunuz çeşitleri var onların baktim ama emin olamadim

Arkadaşlar parmak yapiyorum ama dilatorle daha çabuk sonuc alacağımı düşünüyorum. Hangisinden almam gerekiyor yardımcı olur musunuz çeşitleri var onların baktim ama emin olamadim
Ben bundan almıştım canım

Eklentiler

• 2D4EFDE4-45E7-4F8B-BF25-D9AD743A4813.png
    232,1 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar penis daha kalın gibi ya 4. aparata sizce pecete sarıp sitrecleyip denememe gerek var mı yoksa direkt eşli deneme mi ?
Ben 4. Aparatla çalışmıştım yeterli gelmişti kendini rahat bırakırsan kasların açılıyor penis girdikten sonra içerde kayıp gidiyor kendini rahat ve mutlu hisset açık yazacağım benim için ilişkiyi kolaylaştıran şeylerden birisi ön sevişme esnasında vajinamın parmakla uyarılması oldu senin için uygunsa deneyebilirsiniz bence

O zaman ben de eşli denemeye geçebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…