- 9 Ocak 2018
- 581
- 1.161
- 113
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #259.881
Bende pazar günü yenmiştim şaka gibi 1 hafta olacakBende pazar gününe hazırladım kendimi parmaktan başlayıp yarım saat çalışıcam sonra 4.aparatı içimde bekleticem ön sevişme yaparken sonra penisi yapmaya çalışıcam misyoner pozisyon da
Aparatım yok ilişki öncesinde parmak egzersizleri yapsam etkili olur mu acabaBende pazar günü yenmiştim şaka gibi 1 hafta olacakiyi bi çalışma yap rahatça aparatı takip çıkarır hale gel hatta bunu ilişki öncesinde de yap gör ondan sonra nasıl rahat olacak iyi haberlerini bekliyoruz
Ayy inşallah rahat derken şöyle ben korkmadan yapıyorum dördü ama iki veya üç gibi hızlıca ileri geri yapamıyorum yavaş yavaş yapıyorum bu rahat mı oluyor ?Bende pazar günü yenmiştim şaka gibi 1 hafta olacakiyi bi çalışma yap rahatça aparatı takip çıkarır hale gel hatta bunu ilişki öncesinde de yap gör ondan sonra nasıl rahat olacak iyi haberlerini bekliyoruz
İleri geri hızlı olması çok önemli değil o zamanla olur ama aparatı rahatça takabiliyosan sona yakınsın demektirAyy inşallah rahat derken şöyle ben korkmadan yapıyorum dördü ama iki veya üç gibi hızlıca ileri geri yapamıyorum yavaş yavaş yapıyorum bu rahat mı oluyor ?
Ben parmakla yendim canım olur tabikiAparatım yok ilişki öncesinde parmak egzersizleri yapsam etkili olur mu acaba
Aparatları çok rahat yapıyorum artık dediğim gibi sadece 4 numarada ileri geri yaparken hızlı yapmıyorumda yavaş yavaş çünkü vajina zaten sarıyor aparatı . Eşiniz aparat yaptımı size siz tek başınızamı yaptınız tüm aparat çalışmalarını ?İleri geri hızlı olması çok önemli değil o zamanla olur ama aparatı rahatça takabiliyosan sona yakınsın demektir
Ben parmak çalıştım aparat değil eşimde 2 3 kere işaret parmağını yaptı sadece başka yapmadı sevmedi fazlaAparatları çok rahat yapıyorum artık dediğim gibi sadece 4 numarada ileri geri yaparken hızlı yapmıyorumda yavaş yavaş çünkü vajina zaten sarıyor aparatı . Eşiniz aparat yaptımı size siz tek başınızamı yaptınız tüm aparat çalışmalarını ?
Doktora gittiniz mi yoksa evdemi çözdünüzBen parmak çalıştım aparat değil eşimde 2 3 kere işaret parmağını yaptı sadece başka yapmadı sevmedi fazladediğim gibi ileri geri yapman önemli değil ilk etapta rahat yapman yeterli yolun yarısından fazlası bitmiş senin zafer yakın
Birde parmakla iki parmak mı denediniz ne kadar sürede yendiniz ?Ben parmak çalıştım aparat değil eşimde 2 3 kere işaret parmağını yaptı sadece başka yapmadı sevmedi fazladediğim gibi ileri geri yapman önemli değil ilk etapta rahat yapman yeterli yolun yarısından fazlası bitmiş senin zafer yakın
Yapıyormusun tüm aparatları rahat bir şekildeBu gece denemeyi düşünüyorum öneriniz nedir yine çok heyecanlıyım panik oluyorum ya off
Almasına alırım ama oraya sokacak cesaretim yok ona cesaret edemiyorumÖncelikle yapacağın şey trendyoldan rabır dilatör siparişi vermek ve kayganlaştıcı almak
Ufak ufak alışmaya calış önce bacaklarını aç kapat yap, bebe yağı al klitorise masaj yap sonra kegel egzersizleri yap. Sonra el aynası al, vajinanı iyice incele. 1 hafta falan bunları yapman lazım. O süreçte dilatör ve vajina ph ına uygun kayganlaştırıcı al.Almasına alırım ama oraya sokacak cesaretim yok ona cesaret edemiyorum
Çalıştığım için fazla da vaktim olmuyor açıkçası ama alışmaya çalışacağımUfak ufak alışmaya calış önce bacaklarını aç kapat yap, bebe yağı al klitorise masaj yap sonra kegel egzersizleri yap. Sonra el aynası al, vajinanı iyice incele. 1 hafta falan bunları yapman lazım. O süreçte dilatör ve vajina ph ına uygun kayganlaştırıcı al.
Kegel egzersizi nasıl oluyorÇalıştığım için fazla da vaktim olmuyor açıkçası ama alışmaya çalışacağım
Benim şu taktik çok işe yaradı aparatı içine alırken gülü kokluyormuş gibi kokla (nefes al) , daha sonra nefes verirken mumu üflüyormuş gibi (nefes ver)Kegel egzersizi nasıl oluyor
Gülü koklar gibi mumu üfler gibi güzel kodlama lütfen bu şekil bana yardımcı olun böyle böyle yenecegim ama öncelikle alışmam lazım sonra diplotor alırım önce korkuyu aşmam lazımBenim şu taktik çok işe yaradı aparatı içine alırken gülü kokluyormuş gibi kokla (nefes al) , daha sonra nefes verirken mumu üflüyormuş gibi (nefes ver)
ve o sırada kafana takmamak için gerilmemek için ya arkada tv açık olsun, ya da müzik, konser sevdiğin bir şeyler yani bi ses olsun ki tek onu düşünüp gerilme pozitif,olumlu,mutlu olmak önemli nefesi unutursan kasarsın sakın unutma
Doktor Müjdegül Karaca nın videolarını mutlaka izle bu sayfalardan geriye doğru git kitap okur gibi oku canım çünkü hep aynı şeyler yazılıyor. Eminim katkısı olacak birde rabır dilatör seti alacaksın farklı birşey almaGülü koklar gibi mumu üfler gibi güzel kodlama lütfen bu şekil bana yardımcı olun böyle böyle yenecegim ama öncelikle alışmam lazım sonra diplotor alırım önce korkuyu aşmam lazım
Canım hepimiz çalışıyoruz fakat bunu yenmek için maalesef çalışmaktan başka çaremiz yokÇalıştığım için fazla da vaktim olmuyor açıkçası ama alışmaya çalışacağım
Bir kereye mahsus tuvaletteyken, küçük tuvaletini yaparken idrarını tut ve bırak. Orası işte senin pelvik taban kasların, normal zamanda tuvalette değilken o kasları 3 saniye sık 3 saniye bırak. Çok katkısını göreceksinKegel egzersizi nasıl oluyor
İnan burda çoğumuzun cesareti yoktu ben 1. Aparatin ki o da serçe parmagimizin kalınlığı kadar ucunu dahi degdirmekten korkuyordum ama o kadar gereksiz bı korku ki beynimizin oyunu kanma onaAlmasına alırım ama oraya sokacak cesaretim yok ona cesaret edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?