- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #259.901
Kızlar bugün eşli denemeye geçicem bana enerjileriniz gönderin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Denediğimde 3 parmak yapiyodum zorlanmadanBirde parmakla iki parmak mı denediniz ne kadar sürede yendiniz ?
Doktora gittim ben haftada bir görüşüyorduk 4 hafta gittim toplamda daha önce de yenerdim ama araya birşeyler girdi kaldı hepDoktora gittiniz mi yoksa evdemi çözdünüz
Sakin ol hiç panik olma kendini en güzel hissettiğin halinde ol güzel kokular sür bunları kendin için yap eşin için değil ilk etapta sadece birleşmeye odaklanma öyle yapınca insan geriliyor çünkü. Baktın panik oluyosun derin nefesler al biraz kegel yap o seni rahatlatır öncesinde 20 dakika kadar egzersiz yap neyle çalışıyorsan tak çıkar yap içerde beklet daire çiz orası hazır oluyor zaten sonrası panik olmadan yavaş yavaş gelir başaracaksınız inanıyoruz sizde kendinize inanın gerisi nasıl kolay olacak göreceksinizKızlar bugün eşli denemeye geçicem bana enerjileriniz gönderin
Şuan hiç korkun yok akşam olsun eşim işten gelsin deneyelim istiyorum bir heycan var içimde olucak hissi ben şöyle düşündüm kendim parmakla başlıyayım 1,2,3 aparat yapayım 4 . Aparatıda bir kaç kez yaptıktan sonra eşimi çağırıcam aparat içimdeyken aparatı çıkarır çıkarmaz p.. ittimeye çalışıcam siz nasıl yaptınız ?Sakin ol hiç panik olma kendini en güzel hissettiğin halinde ol güzel kokular sür bunları kendin için yap eşin için değil ilk etapta sadece birleşmeye odaklanma öyle yapınca insan geriliyor çünkü. Baktın panik oluyosun derin nefesler al biraz kegel yap o seni rahatlatır öncesinde 20 dakika kadar egzersiz yap neyle çalışıyorsan tak çıkar yap içerde beklet daire çiz orası hazır oluyor zaten sonrası panik olmadan yavaş yavaş gelir başaracaksınız inanıyoruz sizde kendinize inanın gerisi nasıl kolay olacak göreceksiniz
Öncelikle panik olma geçen hafta bugün bende panik oluyordum bu saatlerde ama boşunaymış zaten vajinana bişeyin girebildigini gördün o kadar çalıştın neden pns de girmesin ki engel mi var hayır yok bol bol nefes egzersizi yap gün içinde kegel yap aklına geldikçe ilişkiden önce de güzelce parmak çalış 2 parmak yapıyorsan 2 3 yapabiliyorsan 3 parmak 20 dakika falan çalış içerde tut daire çiz kasları rahatlat o sırada eşinde yanında olabilir oda hazır olunca denersiniz. Ben üstte yaptım sen nasıl rahat hissedersen öyle yap ama kesinlikle korkma korkulacak birşey yok inan güzel haberini bekliyoruz inşallah.Bu gece denemeyi düşünüyorum öneriniz nedir yine çok heyecanlıyım panik oluyorum ya off
Korku olmaması güzel bende olacağını hissetmiştim ve oldu seninde olacak inşallah ben şöyle yaptım eşim yanımdaydı biraz ön sevisme oldu sonra bana müsade et parmak calisicam dedim başladım önce kegel yaptım 3 4 kere sonra 2 parmak sonra 3 parmak ileri geri tak çıkar içerde daire çizme falan derken rahat 20 dakika geçti o arada eşimde hazırdı parmağım içerdeyken üste geçtim dizlerimin üstünde parmağımı çıkardım pns tutarak aynı aparat ya da parmak gibi yerleştirdim yavaş yavaş ilerlettim kastığımı hissettiğimde kegel nefes yapıp öyle devam ettim ve mutlu sonŞuan hiç korkun yok akşam olsun eşim işten gelsin deneyelim istiyorum bir heycan var içimde olucak hissi ben şöyle düşündüm kendim parmakla başlıyayım 1,2,3 aparat yapayım 4 . Aparatıda bir kaç kez yaptıktan sonra eşimi çağırıcam aparat içimdeyken aparatı çıkarır çıkarmaz p.. ittimeye çalışıcam siz nasıl yaptınız ?
1 ve 2. Aparata hiç gerek yok. 3 ve4 ü çalış yeter. 45 dk kadar çalış ayrı olarak 4 ü içinde 20 dk beklet tak çıkar yap iyice esnicek orasıŞuan hiç korkun yok akşam olsun eşim işten gelsin deneyelim istiyorum bir heycan var içimde olucak hissi ben şöyle düşündüm kendim parmakla başlıyayım 1,2,3 aparat yapayım 4 . Aparatıda bir kaç kez yaptıktan sonra eşimi çağırıcam aparat içimdeyken aparatı çıkarır çıkarmaz p.. ittimeye çalışıcam siz nasıl yaptınız ?
Maya’mın dediğine katılıyorum datacımm aslansın kaplansın sen bu işi yaparsınnnnnn gör bak kendine ve eşine güven yeter ki nefes alıp vermeyi kendini kasma yeter ki olacakKızlar bugün eşli denemeye geçicem bana enerjileriniz gönderin
Yaptigim en büyük hata nefesimi tam giriş noktasindayken tutmak oda korkudan tam o esnada sanki bacaklarıma elektro şok vermişler gibi titriyorlar inşallah başaricam ama gerçekten olsun istiyorum artık çok fazla yordu bu işÖncelikle panik olma geçen hafta bugün bende panik oluyordum bu saatlerde ama boşunaymış zaten vajinana bişeyin girebildigini gördün o kadar çalıştın neden pns de girmesin ki engel mi var hayır yok bol bol nefes egzersizi yap gün içinde kegel yap aklına geldikçe ilişkiden önce de güzelce parmak çalış 2 parmak yapıyorsan 2 3 yapabiliyorsan 3 parmak 20 dakika falan çalış içerde tut daire çiz kasları rahatlat o sırada eşinde yanında olabilir oda hazır olunca denersiniz. Ben üstte yaptım sen nasıl rahat hissedersen öyle yap ama kesinlikle korkma korkulacak birşey yok inan güzel haberini bekliyoruz inşallah.
Korku olmaması güzel bende olacağını hissetmiştim ve oldu seninde olacak inşallah ben şöyle yaptım eşim yanımdaydı biraz ön sevisme oldu sonra bana müsade et parmak calisicam dedim başladım önce kegel yaptım 3 4 kere sonra 2 parmak sonra 3 parmak ileri geri tak çıkar içerde daire çizme falan derken rahat 20 dakika geçti o arada eşimde hazırdı parmağım içerdeyken üste geçtim dizlerimin üstünde parmağımı çıkardım pns tutarak aynı aparat ya da parmak gibi yerleştirdim yavaş yavaş ilerlettim kastığımı hissettiğimde kegel nefes yapıp öyle devam ettim ve mutlu son
1 ve 2. Aparata hiç gerek yok. 3 ve4 ü çalış yeter. 45 dk kadar çalış ayrı olarak 4 ü içinde 20 dk beklet tak çıkar yap iyice esnicek orası
Ayy güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim beni iyice gaza getirdiniz gece 11 de yazarım kızlarrr yendimmmm diyeMaya’mın dediğine katılıyorum datacımm aslansın kaplansın sen bu işi yaparsınnnnnn gör bak kendine ve eşine güven yeter ki nefes alıp vermeyi kendini kasma yeter ki olacak
Bunu devamlı yaparsam faydası olur muCanım hepimiz çalışıyoruz fakat bunu yenmek için maalesef çalışmaktan başka çaremiz yok ama inan tedavisi olmayan bir şey değil.
Bir kereye mahsus tuvaletteyken, küçük tuvaletini yaparken idrarını tut ve bırak. Orası işte senin pelvik taban kasların, normal zamanda tuvalette değilken o kasları 3 saniye sık 3 saniye bırak. Çok katkısını göreceksin
Bu hafta bi yap yani vajinana alış orayı incele aynayı al eline içine bak. Masaj yapBunu devamlı yaparsam faydası olur mu
Nefes çok rahatlatıyor onu unutma başaracaksın inşallahYaptigim en büyük hata nefesimi tam giriş noktasindayken tutmak oda korkudan tam o esnada sanki bacaklarıma elektro şok vermişler gibi titriyorlar inşallah başaricam ama gerçekten olsun istiyorum artık çok fazla yordu bu iş
Yaparsın canım bende aralı şekilde yapıyorum öncesinde egzersiz yapınca sorun olmuyorMerhaba 15 kasımda yendim yazdım ama sonra eşim şehir dışına gitti ve bir daha deneyemedik. Bugün döndü, yapabilirim değil mi?Ara verdik biraz
Tebrik ederim bundan sonra daha güzel mutluluklar sizinle olsunKızlar yendimmmm. Başardımmmm bittiiiiii