Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bende aynı bunalım icindeyim ama pes etmek yok evet 4. Aparat penisten ince ben şöyle yapiyorum aparata biraz peçete sarıp strecledim üstüne prezervatif takıp kayganlastirici sürdüm öylede deneyebilirsin

Aparatlarla çalışırken 3 numarada ilerletmeye korkuyorum kızlar ne yapayım lütfen yardımcı olun
Bir günde hepsini yapmaya çalışma bence. Bir ve ikiyi çok iyi çalış. Kolayca tak çıkar, ileri geri, içeride yuvarlak çizme gibi şeyleri yapabilir hâle gel. Sonra diğerine geç. 5 litre suyu bir anda icemeyiz. Yudum yudum, bölerek.

Tamam o şekilde yapayım çok çok teşekkür ederim

Kızlar kızlar bugün kendim rahat yaptım parmaktan eskisi kadar tiksinmiyprum neyse ben 3.aparata kadar yaptım sonra eşim 1 saat yapıcaktı yarım saat yaptı ve gayet iyidi sonra bir kahve içip devam edelim dedim . Geçtik yarım saat daha yapıca parmak 1.aparat yaptık açıkca yazıcam eşim dediki 2.aparatı yaparkende ön sevişme yapalım alışmış ol tamam dedim ve ikinci aparat içimdeyken ön sevişme yapıp ileri geri yaptım ve hiç bir ne sızı ne ağırı hissetmedim gayet rahattım 3.aparat içimdeykende ön sevişme yaptık ama onda ileri geri yapmadım ayy bir özgüvenim geldi kendime okadar mutluyum ki

inşallah güzel haberlerini bekliyorum. Eşimin de biraz iyileşmesi gerekiyormuş sonra deneyeceğiz mutlaka haberleşelim

inşallah bu muymuş derim bende sağol eşimin durumundan dolayı bir süre ara verdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…