- 27 Ekim 2022
- 203
- 193
- 33
- 27
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #259.501
Dilatör 4 boy. 4. Boy penisten küçük geldi diye çok moralim bozuk. Artık gerçekten çok bunaldım kızl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dilatör 4 boy. 4. Boy penisten küçük geldi diye çok moralim bozuk. Artık gerçekten çok bunaldım kızl
3 numarayı deniyorum şu an yeni geldi ama önceden egzersiz yaptığım için 1 ve 2yi yaptımSen şuan kaç numaradasin
Pes etmeyeceğizBende aynı bunalım icindeyim ama pes etmek yok evet 4. Aparat penisten ince ben şöyle yapiyorum aparata biraz peçete sarıp strecledim üstüne prezervatif takıp kayganlastirici sürdüm öylede deneyebilirsin
Bir günde hepsini yapmaya çalışma bence. Bir ve ikiyi çok iyi çalış. Kolayca tak çıkar, ileri geri, içeride yuvarlak çizme gibi şeyleri yapabilir hâle gel. Sonra diğerine geç. 5 litre suyu bir anda icemeyiz. Yudum yudum, bölerek.Aparatlarla çalışırken 3 numarada ilerletmeye korkuyorum kızlar ne yapayım lütfen yardımcı olun
Aparatlarla çalışırken 3 numarada ilerletmeye korkuyorum kızlar ne yapayım lütfen yardımcı olun
Teşekkür ederimCesaret et kuzum yapabilirim de yuzunde suni de olsa gülümseme olsun 1ve 2 yi oraya alıştır kolay girip çıksın sonra 3 dene
Tamam o şekilde yapayım çok çok teşekkür ederimBir günde hepsini yapmaya çalışma bence. Bir ve ikiyi çok iyi çalış. Kolayca tak çıkar, ileri geri, içeride yuvarlak çizme gibi şeyleri yapabilir hâle gel. Sonra diğerine geç. 5 litre suyu bir anda icemeyiz. Yudum yudum, bölerek.
Normal durum korkmayın sonuna kadar iyice sokma aparati.Kızlar aparatları denerken giriyor ama sonuna kadar ilerletirken baskı hissedince korkuyorum oradaki kemikleri hissedip kendimi gevsetiyorum sizde de olmuş muydu
Sonuna kadar iyice sokmaya çalışıyorum aparatı o da beni korkuttuNormal durum korkmayın sonuna kadar iyice sokma aparati.
Sonuna dek ittitme sert olmasından dolayı agti yapabilir. (Penis yapmaz birliktelikte)Sonuna kadar iyice sokmaya çalışıyorum aparatı o da beni korkuttu
Teşekkür ederim içim rahatladıSonuna dek ittitme sert olmasından dolayı agti yapabilir. (Penis yapmaz birliktelikte)
inşallah güzel haberlerini bekliyorum. Eşimin de biraz iyileşmesi gerekiyormuş sonra deneyeceğiz mutlaka haberleşelimBenim eşimde öyle demişti bana çok üzülmüştüm, o günden sonra bir daha denemedim. Şimdi uyuşturucu sprey alicam kayganlastirici jel ile birlikte kullanıp öyle denicem eğer faydasını görürsem sana direkt yazarım üzülme lütfen ama bir kaç gün sonra anca deyenebilirim spreyi alamadım. İnşallah güzel haberlerle gelicem sana
inşallah bu muymuş derim bende sağol eşimin durumundan dolayı bir süre ara verdikBenim eşim de bunu söylemişti ama bu benim için dilatöre başlamam da en büyük etken oldu ve iyi ki olmuş asla dilatör yapamam diyordum o sözler beni hırslandırdı yaptım ve oldu hatta eşli denememiz de başarılı oldu çok şükür Asla yapamam diyen herkes sonra bu muymuş diyor sanırım siz de dersiniz egzersize başlayın bir an önce bence
yuvarlak çizme dediğin içinde döndürme miBir günde hepsini yapmaya çalışma bence. Bir ve ikiyi çok iyi çalış. Kolayca tak çıkar, ileri geri, içeride yuvarlak çizme gibi şeyleri yapabilir hâle gel. Sonra diğerine geç. 5 litre suyu bir anda icemeyiz. Yudum yudum, bölerek.