- 29 Ekim 2022
- 61
- 57
- 8
- 23
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #259.081
Yani olumsuz şeyler böyle bilinçaltıma yerleşiyor işteNe alaka ki idrar kesesine yaptığın baskıdan dolayı yanma hissediyorsun doğal olarak orayı ilk kez kullanıyorsun ve zamanla bu his geçecek. Erkek hormonundan olsa bizlerdeki yanmalar da geçmezdi di mi?
İşte bütün olumsuz düşüncelerden arındır beynini. Müjdegül Karaca hocanın vajinismus videolarını youtubetan izle baya katkısı oluyor. Ben deYani olumsuz şeyler böyle bilinçaltıma yerleşiyor işte
Su bazlı herhangi bir kayganlastirici kullanabilirsin ama ben viaxiden memnunum. Deneyebilirsin.Kızlar önerdiğiniz yada kullandığınız kayganlaştırıcı markası yazarmısınız ultrasyon jelinden sonra tahriş oldu kayganlaştırıcı kullanmayı düşünüyorum
Viaxi markasını alabilirsin yanma yada tahriş yapmadı bendeKızlar önerdiğiniz yada kullandığınız kayganlaştırıcı markası yazarmısınız ultrasyon jelinden sonra tahriş oldu kayganlaştırıcı kullanmayı düşünüyorum
Ben bebe yağı kullanıyorum daha zararsız dedi doktorum ve asla tahriş yapmıyorKızlar önerdiğiniz yada kullandığınız kayganlaştırıcı markası yazarmısınız ultrasyon jelinden sonra tahriş oldu kayganlaştırıcı kullanmayı düşünüyorum
Ama bebe yağı vajinanın ph ına uygun değil.Ben bebe yağı kullanıyorum daha zararsız dedi doktorum ve asla tahriş yapmıyor
Ben de öyle biliyorum hatta doktoruma burada okuduğum kadınların kullandığı bebe yağı, zeytinyağı, vazelin, hindistan cevizi yağı gibi şeylerin kullanılıp kullanılamayacağını sormuştum. Kesinlikle kullanmamak gerektiğini söylemişti. Ph uygun değil, florayi bozabilir ve enfeksiyon, mantar vs yapabilir demişti. Doktorlar arasında da bir fikir ayrılığı varAma bebe yağı vajinanın ph ına uygun değil.
Kesinlikle katılıyorum, biri öyle biri böyle diyor. Onlar bu işin okulunu okumuş onların bile kafası karışıkken biz ne yapalım.Ben de öyle biliyorum hatta doktoruma burada okuduğum kadınların kullandığı bebe yağı, zeytinyağı, vazelin, hindistan cevizi yağı gibi şeylerin kullanılıp kullanılamayacağını sormuştum. Kesinlikle kullanmamak gerektiğini söylemişti. Ph uygun değil, florayi bozabilir ve enfeksiyon, mantar vs yapabilir demişti. Doktorlar arasında da bir fikir ayrılığı varAma en garantisi ph uyumlu su bazlı kayganlastirici veya doktorların muayene için kullandığı ultrason jeli bence.
Yani benim doktorum kayganlaştırıcıdan daha sağlıklı olduğunu söyledi bilemiyorum doktordan doktora değişir tabi bu . Bebeğin cildine zarar vermeyen bişey sonuçta ben onu kullanıyorum kayganlaştırıcı kullanıyordum dağa önce bana iyi gelmedi bilmiyorum ama yine deAma bebe yağı vajinanın ph ına uygun değil.
İşte doktorlar bile neyin iyi neyin kötü olduğuna karar veremiyorYani benim doktorum kayganlaştırıcıdan daha sağlıklı olduğunu söyledi bilemiyorum doktordan doktora değişir tabi bu . Bebeğin cildine zarar vermeyen bişey sonuçta ben onu kullanıyorum kayganlaştırıcı kullanıyordum dağa önce bana iyi gelmedi bilmiyorum ama yine de
Ben çok rahatım, psikolojik olarak da huzura kavuştum diyebilirimYenen arkadaşlar ne durumdasınız?alışabildiniz mi?
Aynen bende aynı şekilde artık çok rahatım psikolojik olarak ve çok mutlu huzurlu hissediyor insan kendini inşallah darısı diğer arkadaşların başınaYenen arkadaşlar ne durumdasınız?alışabildiniz mi?
Ben çok rahatım, psikolojik olarak da huzura kavuştum diyebilirimsizlerinde sayesinde tabi buraya katıldım ve bir hafta sonrasında yendim ne kadar teşekkür etsem az
Evet ya yenince insan aşırı rahatlıyorAynen bende aynı şekilde artık çok rahatım psikolojik olarak ve çok mutlu huzurlu hissediyor insan kendini inşallah darısı diğer arkadaşların başına
Ben her seferinde yolu bulmakta çok zorlanıyorum bugün 4.yu denedim ve zorla aldım epey acı hissettim 20 dk içeride tuttum sonra eşimle denemeye geçtik ama yapamadım hiç içeriye girmiyor sanki kapalı yok orası eşimle nasıl yapcaz bilmiyorumBende senin gibi 3 boyu rahat calisip 4. de cogu dişarda kalmisti. Yanlis yere baski yaptiğim için çoğunluğunu alamadim acaba sende mi benim gibi aşşağiya “” bu sekilde eğim vermedin?
Bugün 4.u aparatı aldım epey acı hissettim ama inat ettim bugün olcak dedim 20 dk içimde beklettim eşimle denemeye geçtik ve yapamadık orası kapalı sanki olmuyor bastırıyor bu sefer acıyorYavaş yavaş aparatlara iyice alışa alışa git. 4'ün öncesinde 3'e çok iyi alış. 4'ü yarım bile denemiş olsan içinde 15 dk beklet. Sonra 4 ü ileri geri yap yavaş yavaş, iterken güçlü ıkın, nefes ver.
Bunu alıp deneyeyim o zaman bilmiyordum rahatlamaya falan çok ihtiyaç var ayrıca bu durumdan dolayı bende cinsel isteksizlik var hiç istek yok yani eşim için uğraşıyorum sırfMerhaba cnm sana da geçmiş olsun güzel ilerleme kaydediyorsun okudum buhardanlıklar var ya satılan onlardan alıp uçucu yağlar bar esans diye gecmekte buhardanlıga onlardan damlatıp ortamın havasını solumak ylang yağı mesela cınsel istek artırıcı yasemın lavanta yine kas gevşetmeye yarayan aromatık yağlar ile egzersız sırasında gevşemene yardımcı oluyormus
Olsun vazgeçme bugün de dene, her gün dene sakın ara vermeBugün 4.u aparatı aldım epey acı hissettim ama inat ettim bugün olcak dedim 20 dk içimde beklettim eşimle denemeye geçtik ve yapamadık orası kapalı sanki olmuyor bastırıyor bu sefer acıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?