- 9 Ağustos 2016
- 7.092
- 22.964
- 348
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #259.041
Parmak gibi irrite etmiyor ve boy boy olduğu için en sonuncu boy penise en yakın boy oluyor, böylelikle eşli denemeye daha hazır olmuş oluyorsunuz. Parmakta ne aşamadasın?Dilatör seti ne işe yarıyor peki
İşaret parmağım rahatlıkla giriyor sadece onunla denedimParmak gibi irrite etmiyor ve boy boy olduğu için en sonuncu boy penise en yakın boy oluyor, böylelikle eşli denemeye daha hazır olmuş oluyorsunuz. Parmakta ne aşamadasın?
Onu 2 parmağa çıkarabilirsin böyle böyle parmağı kalınlaştır, içinde ileri geri yap, tak çıkart, içindeyken sık bırak yap. yuvarlak çizİşaret parmağım rahatlıkla giriyor sadece onunla denedim
Kayganlık sağlıyorsa hiç bir problem yok, zaten onu kullanan çok arkadaş vardı buradaBen kayganlaştırıcı yerine su bazlı ultrason jeli kullandım acaba tahriş o yüzden mi oldu ?
Ben yinede kayganlaştırıcı alayımKayganlık sağlıyorsa hiç bir problem yok, zaten onu kullanan çok arkadaş vardı burada
Birde bunu deneyeceğim başka ne deneyebilirimOnu 2 parmağa çıkarabilirsin böyle böyle parmağı kalınlaştır, içinde ileri geri yap, tak çıkart, içindeyken sık bırak yap. yuvarlak çiz
Canım şimdi başka hangi pozisyonlari deneyebiliyorsunHayır kasmadım çünkü üstte denedim tüm kontrol kendimdeydi aparatta olduğu gibi yavaş yavaş kendim girdim nefes alıp verirken girmişti. Hiç bir acı hissetmedim bi yerde baskı oluyordu orda sadece durup nefes egzersizi yaptım ama bırakmadım inanın hiç bir şey yok ben yaptıysam herkes yapar
Hepsini 15 kere falan yap sonra 15 dk kadar içinde bekletBirde bunu deneyeceğim başka ne deneyebilirim
Ne işe yariyor canım?Kızlar bana kadın doğumcum eft akupunktur yaptı o kadar rahatladım ki YouTube araştırdım ara ara kendime yapıyorum bir araştırın
Eşli deneme düşünüyorsun değil mi? Öncesi iyice çalış sonra eşli denemeye geçin. Takılan kısımda beklesin eşin, sen iyice ıkın nefes ver itsin eşin. Sakın eşini geri itme biraz sabır ve olacak.İnşallah yapabilirim bugün denemeyi düşünüyoruz olumsuz şeyleri aklımdan çıkarmaya çalışıyorum bazende karamsarlığa kapılıyorum
Evet eşli denemeyi düşünüyoruz işte ben itmesem zaten kolay olacak birde kasıyorum kendimçEşli deneme düşünüyorsun değil mi? Öncesi iyice çalış sonra eşli denemeye geçin. Takılan kısımda beklesin eşin, sen iyice ıkın nefes ver itsin eşin. Sakın eşini geri itme biraz sabır ve olacak.
Kastığın ittiğin noktada dur bekle biraz sakinleş öyle devam etEvet eşli denemeyi düşünüyoruz işte ben itmesem zaten kolay olacak birde kasıyorum kendimç
Merhaba sizin tam olarak sorununuz nedir ?Geldim ama bişey bulamadımdoktora gitmek istemiyorum çok gittim uğraştım artık kendim bi şekilde bişeyler yapmak istiyorum yardımcı olur musunuz bana ne yapabilirim
Kastığın ittiğin noktada dur bekle biraz sakinleş öyle devam et
Vajinismus kendimi çok kasıyorum izin vermiyorumMerhaba sizin tam olarak sorununuz nedir ?
Tamam öyle deneyeceğimKastığın ittiğin noktada dur bekle biraz sakinleş öyle devam et
Bende artık pen.s ucunu alıyorum fakat yanma hissini aşamıyorum bu konuda yardıma ihtiyacım varVajinismus kendimi çok kasıyorum izin vermiyorum
Vajinismus kendimi çok kasıyorum izin vermiyorum
Arkadaşlar bu meseleyi aparatlarla düzenli bir şekilde çalışarak yenebilirsiniz. Hiç birimiz maalesef oturduğumuz yerden yenemedik. Ben günde 2 kere çalışma yapıyordum. Sabah klinikte 45 dk akşam işten gelip evde 2 saate yakın ve inanın düzenli çalışınca pelvik taban kaslarımıza kas hafızasını öğretmiş oluyoruz ve yanma hissi de geçiyor.Bende artık pen.s ucunu alıyorum fakat yanma hissini aşamıyorum bu konuda yardıma ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?