- 21 Haziran 2022
- 216
- 157
- 25
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #259.001
Asla pes etme korktukça üzerine git ve ilişkiden önce alıştırma yap bebe yağı kullan ben doktora gitmeden yendim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır kasmadım çünkü üstte denedim tüm kontrol kendimdeydi aparatta olduğu gibi yavaş yavaş kendim girdim nefes alıp verirken girmişti. Hiç bir acı hissetmedim bi yerde baskı oluyordu orda sadece durup nefes egzersizi yaptım ama bırakmadım inanın hiç bir şey yok ben yaptıysam herkes yaparİlişki esnasında kendinizi kastınız mi girdikten sonra yani. Ona rağmen acı olmuyor mu onu merak ettim
Hayır kasmadım çünkü üstte denedim tüm kontrol kendimdeydi aparatta olduğu gibi yavaş yavaş kendim girdim nefes alıp verirken girmişti. Hiç bir acı hissetmedim bi yerde baskı oluyordu orda sadece durup nefes egzersizi yaptım ama bırakmadım inanın hiç bir şey yok ben yaptıysam herkes yapar
Tebrik ederim hatice çok güzel sen de herhalde evde kendi kendine yendinn neler yaptın nasıl başladın anlatırsan arkadaşlara da çok iyi örnek olursunBende aştım bu illeti kızlar 1 yılın sonunda . Size tavsiyem ertelemeyin ve cesaretli olun asla pes etmeyin biz çok güçlüyüz . Ben çok erteledim çok korktum ama sonunda başardım ve gerçekten herkesin dediği gibi bumuymuş diyorum şuan imkansız diye birşey yok sadece isteyin :)
Bir dene canım yapabilirsin ama baktın kasılma var yapamazsan reglden sonra yapKızlar adet günüme 2 gün kaldı aparat yapmamda sıkıntı olur mu ?
Merhaba E Ecem1628 seninle tamamen aynıyız sayılır. Ben de 3 buçuk yıllık evliyim. Yaşımız da aynı sanıyorum Bana da kızlık zarı alma işlemi uygulanmıştı. Burada seni görmek iyi hissettirdi. Umarım ortak noktalarımıza vajiyi birlikte yenmekte eklenir.Evet sürekli bir erteleme huyum var ama bu sefer kendime saat koydum 21:00 da başlıyıcam
teşekkür ederim . 3,5 yıldır evliyim ve üstümdeki şu yük bir kalksın başka birşey istemiyorum
Ayni şeyi yaşamışız. Psikiyatri gittim olmadı 11 seans gittim. Kendim denedim olmadı. Kadın Doğum Dr umla yendim. 11 seans toplam verdiğim ücret heba oldu tam tersi psikolojim bozuldu. Kadın doğumcum aparat ödevi vermedi kendi yaptı ve yaptırdıHayır, vajinismus olduğumu fark edince o endişeyle vajinismus tedavisi yapan ilk bulduğum klinik psikologtan randevu olusturup terapi almaya başladım, yaklaşık sekiz dokuz seansta ancak tek parmak yapabildim o da zar zor canım acıyarak, korkarak, panik atak geçirerek. Sonra burayı kesfedince dilatör set aldım ve dörde kadar geldim. Sonrasında bazı özel durumlardan dolayı kendim devam edemedim ve vajinismus tedavisi yapan bir kadın hastalıkları ve doğum uzmanı ile tamamen, aşırı kolay ve çok hızlı bir şekilde çözdüm.
Aynıymışız gerçekten peki sen hangi aşamadasın ?
Bz133 gel kuzum burası kendinden de bahset hatta bu sayfalardan geriye doğru git oku mutlaka kendinle ilgili bir şeyler bulacaksın elimizden geldiğince yardımcı da oluruz
Yaklaşık bir yıldır filan 4. Dilatörü yapabiliyorum. Ama devamı gelmedi. Askıda kaldı nedense. 1 ay önce filanda Dr. Didem Kurban'a tedaviye gittim. 1. seansdan sonra devam etmedim. Bu vaji sanırım zamanla farklı boyutlara bürünüyor. Eskiden sürekli ağlardım üzülürdüm. Yorgun ve yıpranmıştım ama şu an ne olduğunu ben de bilmiyorum. Hissizleştim. Nötr'üm. Sanki hayatımda her şey yolunda gibi. İlginç yani ben de anlam veremedim. Siteye de girmiyordum. Bugün sağ olsun tiniminim eklemiş yeniden yalnız olmadığımı anladım. O yüzden çok iyi geldi. Silkelenip kendime gelicem. HİÇBİR KAPTAN GEMİSİNİ TERKETMEZ! Bugün yarın regli olmak üzereyim(o numuz bile aynı seninle ) onu bi atlatalım inşallah başlarız birlikte kararla ve azimle. GÜÇ ALIRIZ BİR BİRİMİZDENAynıymışız gerçekten peki sen hangi aşamadasın ?
Merhaba canım benim hoş geldin aramıza. Ne kadar şanslısın ki bu sorunu bu kadar erken farkedip burayı bulmuşsun ve çözüm arıyorsun. Bu çok iyi. Umarım tez zamanda sen de yeniceksin ve burada oluş amacın sadece diğer arkadaşlarına yardımcı olmak olucak. Her şey düzelicek merak etme çiçeği burnunda gelinimisssMerhaba 25 yaşındayım 3 aylık evliyim ve vajinusmus olduğumu öğrendim evlenene kadar hiç duymamıştım bu hastalığı tedavisi için doktora gittik lakin çok makul olmayan fiyatlarla karşılaştık yeni evli olduğumuz içinde bu fiyatları karşılayamadık ertelemek zorunda kaldım sonra burda bu sorunu yaşayan ve evde çözüme ulaşan kişilerin yazılarını okudum lütfen bana da yardımcı olur musunuz? Eşimle aramız huzursuz olmadan bu hastalığı atlatmak istiyorum
İnşallah Tiniminimavihanim ben de inanıyorum buna canı gönülden. Tek kalınca insanın hiçbir şey yapası gelmiyor. Gittikçe uzaklaşıyor konudan. Burada tıpkısının aynısını yaşadığımız bir sürü dert ortaklarımız var. El ele tutuşup eksiklerimizi giderip halledicez. ben inanıyorum kendime ve kızçelere deee. Senin burada bulunman, bizi böyle toparlaman daha da güven veriyor Ana kraliçemizz Tiniminimavihanim iyi kiii varsın. Hep olZezeportuga bakk göreceksin bu topik sana çok iyi gelecekk bitanemmm günlük olarak neler yaptığınızı ya da yapacaklarınızı paylaşın birbirinize destek olursanız eminim daha zevkli hale gelir
İnşallah bende diğerleri gibi en kısa zamanda atlatırım bazen umutlanıyorum güç alıyorum kendimden bazen ise çok karamsar oluyorumY
Merhaba canım benim hoş geldin aramıza. Ne kadar şanslısın ki bu sorunu bu kadar erken farkedip burayı bulmuşsun ve çözüm arıyorsun. Bu çok iyi. Umarım tez zamanda sen de yeniceksin ve burada oluş amacın sadece diğer arkadaşlarına yardımcı olmak olucak. Her şey düzelicek merak etme çiçeği burnunda gelinimisss
Sevgiii yumağımmm beniiimmm aynen de öyle birbirinizden destek alacaksınız asla yalnız değilsiniz daha güzel konuları konuşacağımız güzel topiklerimizde olacak zezemm beniim eski zezemi gördüm bennİnşallah Tiniminimavihanim ben de inanıyorum buna canı gönülden. Tek kalınca insanın hiçbir şey yapası gelmiyor. Gittikçe uzaklaşıyor konudan. Burada tıpkısının aynısını yaşadığımız bir sürü dert ortaklarımız var. El ele tutuşup eksiklerimizi giderip halledicez. ben inanıyorum kendime ve kızçelere deee. Senin burada bulunman, bizi böyle toparlaman daha da güven veriyor Ana kraliçemizz Tiniminimavihanim iyi kiii varsın. Hep ol
KAPI DA BİZİZ, ANAHTAR DA KENDİMİZDEN GEÇİP KENDİMİZE GELELİİİİİİMMM
Umutlan güç al ama asla karamsar olma canımm imkansız aslaa değill inan baakİnşallah bende diğerleri gibi en kısa zamanda atlatırım bazen umutlanıyorum güç alıyorum kendimden bazen ise çok karamsar oluyorum