- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #259.021
Benim tahriş olmuş galiba bugün doktorda yapmadık hem adetim yakın ağrım var hemde sızım doktor güzel gidiyoruz seni korkutmayayım adetten sonra gel dediBende yapamıyorum aynı durumdayız eş tek parmakta kaldık adet olmak üzereyim bitince devam inşallahçift parmak rahat olunca ilişki deniycez artık
Yok canım ben bilmiyorum ama doktor vermiş sonuçta rahatlatır seni. Bir de regl öncesi her yerimiz ödemli olduğu için haliyle orası da daha ödemli ve hassas oluyor yani yapamaman da gayet normalDoktor estrıol krem verdi kızlar tahriş oldu aparattan dolayı vajinam kulanan var mı bu kremi ?
Çok çok teşekkür ederim
Ben varımTest yaptırdım her şey temiz çıktı. Ama parmağımı vaj.. girişine dokundurup beklettiğim zaman bile yanıyor. Anlamıyorum benim gibi bu sorunu yaşayanlar yok mu
Merhaba hala aktif misiniz ?kızlar vajinismusu gerçekten yaşamayan insanda nasıl bir psikolojik bozukluk yarattığını anlayamaz.bende bi kaç ay öncesine kadar aynı sorunu yaşıyordum hemde3 yıldır. psikolojim acayip bozulmuştu ağlama nöbetlerim olurdu hep, dışarı çıkmak istemez kimseyle konuşmak istemezdim.herkeze yalan söylemekten bıkmıştım artık çünkü...bende bi dr yardımıyla yendim bu illeti...bumuymuş diyorum ama bunu vajinismusken bana kimse anlatamazdı...ama vajinismusun ben bi kaçış olduğuna inandım hep kaçtım hep erteledim sakın böyle yapmayın...egzersizlerinize ara vermeyin yapamıyorum bgünde bu kadar deyip etelemeyin üstüne gidin hani orda(vajinada) bir duvar var deriz ya daha ileri gitmiyo deriz duvar falan yok hiç bişey yok arkadaşlar o duvar bizim kafamız kendimize duvar örüyoruz uyduruktan...ertelemek kaçmak yok bunu unutmayın of sıkıldım yok...ben bunları yaptım hep...bu sorundan umarım en kısa zamanda herkez kurtulur kararlı olursanız bunu yaparsınız kendinize güvenin.... kendiniz için en başta bunu başarın...
Geldim ama bişey bulamadım
Geriye gıdıp okursanız ara ara her sey var yenenler yazdı.Geldim ama bişey bulamadımdoktora gitmek istemiyorum çok gittim uğraştım artık kendim bi şekilde bişeyler yapmak istiyorum yardımcı olur musunuz bana ne yapabilirim
Basa getirip sonrasını atlaya atlaya bakabilirsiniz. Gereklı malzemeler dılator set vemcaın sprey kayganlaştırıcı jel.Bakıyorum ama baya gerideler heralde çok bişey bulamadım
Parmak egzersizi deneyebilirsiniz. Ama ıkna etmeye calısın baska turlu bıraz zor. Doktora gitseniz de dılator önerecekDilatör setini eşim almama izin vermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?