Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bende yapamıyorum aynı durumdayız eş tek parmakta kaldık adet olmak üzereyim bitince devam inşallah çift parmak rahat olunca ilişki deniycez artık
Benim tahriş olmuş galiba bugün doktorda yapmadık hem adetim yakın ağrım var hemde sızım doktor güzel gidiyoruz seni korkutmayayım adetten sonra gel dedi

Doktor estrıol krem verdi kızlar tahriş oldu aparattan dolayı vajinam kulanan var mı bu kremi ?
Yok canım ben bilmiyorum ama doktor vermiş sonuçta rahatlatır seni. Bir de regl öncesi her yerimiz ödemli olduğu için haliyle orası da daha ödemli ve hassas oluyor yani yapamaman da gayet normal

Merhaba hala aktif misiniz ?

Kızlar bana kadın doğumcum eft akupunktur yaptı o kadar rahatladım ki YouTube araştırdım ara ara kendime yapıyorum bir araştırın

Geldim ama bişey bulamadım doktora gitmek istemiyorum çok gittim uğraştım artık kendim bi şekilde bişeyler yapmak istiyorum yardımcı olur musunuz bana ne yapabilirim
Geriye gıdıp okursanız ara ara her sey var yenenler yazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…