- 19 Mart 2022
- 583
- 771
- 26
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #258.981
İlişki esnasında kendinizi kastınız mi girdikten sonra yani. Ona rağmen acı olmuyor mu onu merak ettimkızlaaar ben yaptımmm olduuuu dün 4.yü yapmıştım akşam eşim denemeyelim olmayınca üzülüyorsun biraz çalış demişti sonra denemeye karar verdik olmazsa olmaz yarın bi bi daha deneriz dedik o yüzden aparatı kullanmadan bol jel ile denemek istedim ve oldu inanamadım bak bi içerde mi gerçekten diye üstte olduğum pozisyonda denedim ama asla kıpırdamasına izin vermedim eşimin aparat gibi kullandım galiba yemin ederim hiç bi şekilde ne acı ne ağrı hafif bi baskı o da saniyelikti benim altta olduğum pozisyonu denemek istedik ama onu yapamadım heyecan mı nedir bilmiyorum bacaklarım çok titredi alışmam lazım tam hala açamıyorum bacaklarımı. Yaaaa çok mutluyumm çok. Hep yazılanları okurdum ve evet haklılarmış bu muydu aylarımı yıllarımı heba ettiğim korku tühhh o son boyut insana gerçekten hiç bir şey olmayacağını öğretiyormuş. Buradaki yazan yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim rabbim gönlünüzdeki güzellikleri bir bir sersin önünüze