- 11 Mayıs 2022
- 651
- 1
- 1.076
- 28
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #257.621
Stresten ayda iki kez regl yasadigim dönemlerden geciyorum sizin nasıl gidiyorNapıyorsunuz kızlar, nasıl gidiyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Stresten ayda iki kez regl yasadigim dönemlerden geciyorum sizin nasıl gidiyorNapıyorsunuz kızlar, nasıl gidiyor?
Hadi ya geçmiş olsun, doktora gittin mi stresten mi dediStresten ayda iki kez regl yasadigim dönemlerden geciyorum sizin nasıl gidiyor
Güzel gidiyor canım senin nasıl gidiyorNapıyorsunuz kızlar, nasıl gidiyor?
Bugün eşim gelene kadar 3 parmak çalışıcam eşim gelince tekrar denicez kızlar ama biraz hasta gibiyim ondan mı ne hiç istek yokEgzersizlerine devam et bu şekilde canımm bırakma o hisler devam edebilir zaten hiç olmuyor desek yalan olur zaten
Çok şükür canım, işler yoğunGüzel gidiyor canım senin nasıl gidiyor
Hastaysan ara ver canım İyileşince tekrar devam edersinBugün eşim gelene kadar 3 parmak çalışıcam eşim gelince tekrar denicez kızlar ama biraz hasta gibiyim ondan mı ne hiç istek yok
Durmak yok devamÇok sessiz buralar,nasılsınız egzersiz yapan arkadaşlarım nasıl gidiyor son durum nedirBen 2gündür yapamadım bugün de istek yok belki yarın belki birazdan başlarım havalardanmıdır bilmiyorum hep yatıp uyuyasım var
Sorma bende buraları sessiz sevmiyorum bugün galiba havalardan mı ya da ptesi sendromundan mıdır nedir bende de bi hiç bişey yapmak istememe durumu varÇok sessiz buralar,nasılsınız egzersiz yapan arkadaşlarım nasıl gidiyor son durum nedirBen 2gündür yapamadım bugün de istek yok belki yarın belki birazdan başlarım havalardanmıdır bilmiyorum hep yatıp uyuyasım var
Araya zaman da girsin istemiyorum ama ne yapayım isteksiz olunca da olmuyor yani fenalık geliyor egzersiz yaparkenBakalım belki yarına kalır,egzersiz olmadan artık direkt eşli olsa süper olacak zaman lazımSorma bende buraları sessiz sevmiyorum bugün galiba havalardan mı ya da ptesi sendromundan mıdır nedir bende de bi hiç bişey yapmak istememe durumu var
Evet evet inan aparat olmadığı zaman insan üşenmiyor ama bu akşam bende çok yorgunum bişi yapamıcazAraya zaman da girsin istemiyorum ama ne yapayım isteksiz olunca da olmuyor yani fenalık geliyor egzersiz yaparkenBakalım belki yarına kalır,egzersiz olmadan artık direkt eşli olsa süper olacak zaman lazım
Eski halini alacağını sanmıyorum. Ayrıca her gün denemeler yapın ertelemeyin.Kızlar daha önceden de yazmıştım vajinusmustan dolayı doktora gittim kızlık zarımın sert ve kalın olduğunu söyledi operasyon geçirdim 5 ağustosta 3 hafta yileşme süresi verdi 2 haftada benim denemem için süre verdi 10 eylülde gel dedi ilişkiye girsen bile gel yine kontrol edicem dedi. 10 eylül regli dönemime denk geliyor ve ben sadece bir kere deneyebildim . Biraz daha zaman ayırmak istiyorum çalışıyorum zamnımız olmuyor acaba doktora ekimde gitsem kızlık zarımda herhangi bir problem olurmu yine eski halini alırmı çok korkuyorum
Ben dilatörle yapmıyorum eşimle yapıyorum dilatör bana çok sert geliyor parmakğımdanda midem bulanıyor denmelerimde eskisi gibi değil biraz daha rahatımEski halini alacağını sanmıyorum. Ayrıca her gün denemeler yapın ertelemeyin.
Neden icraata geçmiyorsun eminim yapabilirsin.ben buralardayım :) günlerdir sayfaları okumamın dışında bir ilerlemem şimdilik yok aklıma yatırmaya çalışıyorum sadeece
Kasmamak güvenmek en önemli etken. Zaten biz dilatörlerde kasmamayı, güvenmeyi ve oraya bişey girebileceğini, acımadığını öğreniyoruz.Ben dilatörle yapmıyorum eşimle yapıyorum dilatör bana çok sert geliyor parmakğımdanda midem bulanıyor denmelerimde eskisi gibi değil biraz daha rahatım
Pes etmek yoookBiraz daha ilerle bak nasıl gerisi geliyor sen bile şaşıracaksın bende yok ya aylar alır hayatta acele edip hepsini yapamam diyordum 1haftada bütün aparatları denedim sende de böyle olacak kuzum cesaret sadece ve inan hissettiğin herşey o anlık başlayınca geçiyor bütün olumsuz düşünceler,egzersiz denemeler bittiğinde geriye sadece daha çok cesaret ve güçlülük kalıyor ve daha çok denemek istiyorsun kendine güvenin artıyorSenden güzel haberler bekliyoruuuummben buralardayım :) günlerdir sayfaları okumamın dışında bir ilerlemem şimdilik yok aklıma yatırmaya çalışıyorum sadeece
bende bugün ultrason jelimi aldım eve geçince deneyeceğim en azından deneme adımını atacağım mutlakaPes etmek yoookBiraz daha ilerle bak nasıl gerisi geliyor sen bile şaşıracaksın bende yok ya aylar alır hayatta acele edip hepsini yapamam diyordum 1haftada bütün aparatları denedim sende de böyle olacak kuzum cesaret sadece ve inan hissettiğin herşey o anlık başlayınca geçiyor bütün olumsuz düşünceler,egzersiz denemeler bittiğinde geriye sadece daha çok cesaret ve güçlülük kalıyor ve daha çok denemek istiyorsun kendine güvenin artıyorSenden güzel haberler bekliyoruuuumm
bugun geçiyorum :)Neden icraata geçmiyorsun eminim yapabilirsin.
Kasmamak güvenmek en önemli etken. Zaten biz dilatörlerde kasmamayı, güvenmeyi ve oraya bişey girebileceğini, acımadığını öğreniyoruz.
Hadi bakalım takıldığın yerde yaz canım paylaş mutlaka en ufak ayrıntı veya olumsuz bir düşünce hemen kaygılarını yok edelimbende bugün ultrason jelimi aldım eve geçince deneyeceğim en azından deneme adımını atacağım mutlaka