- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #257.521
3 aydır evliyim dilatör seni almadımNe zamandır bu sorunun var dilator seti aldın mı yalnızca parmak mi denedin şimdiye kadar
Canım merhaba yarıda kaldığın zaman acele etme biraz dur sakinleş nefesini düzenle sonra kegel yap ve sonra derin bir nefes alıp verirken eşin ilerlesin İnan gidiyor öyle..Acele etme sadece ama çokta bekleme tabiki sadece biraz sakinleş ve devam et2 parmak eşimlede denemelerim oldu onun yarısını alabiliyorum ama gerisi gelmiyo
2 parmağı küs şeklinde yapıp sokuyorsan, parmakları vajinanın içinde aç kapat. Vajina o hisse alışsın. Eşinin parmaklarını sokmasına izin veriyor musun?2 parmak eşimlede denemelerim oldu onun yarısını alabiliyorum ama gerisi gelmiyo
Hayır eşimle hiç parmak egzersizi yapmadık sadece kendim yaptım onunla normal deniyoz2 parmağı küs şeklinde yapıp sokuyorsan, parmakları vajinanın içinde aç kapat. Vajina o hisse alışsın. Eşinin parmaklarını sokmasına izin veriyor musun?
Eşine yaptıramıyor musun yoksa kendisi mi tercih etmiyor. Çünkü güven açısından da eşli çalışma önemliHayır eşimle hiç parmak egzersizi yapmadık sadece kendim yaptım onunla normal deniyoz
Dilatör seti alırsan ben ve burdaki arkadaşlar yardımcı oluruz parmak alabiliyorsan benden iyi durumdasın, dilatör calismadan parmakla başarılı olan varsa belki yardımcı olur3 aydır evliyim dilatör seni almadım
Misafirin gelcek diye acaba stres mi olmuştun ondan olabilir mi ? Şu an gayet rahat yapabilmişsin, tebriklerSelam kızlar benim de yatılı misafirim vardı çalışamadım hiç ama bugün çalıştım. En son 2. Aparatı zor yapmıştım ama bugün 2 yi de 3 ü de rahatlıkla yaptım eskisi gibigülü koklar gibi tanımı cidden hayat kurtarıcı bir şey ya.. hep o şekilde yaptım bugün ve çok kolay oldu. Çalışmaya devam
Ondan değil de her zaman çalıştığım gibi yapmamıştım. Normalde yerde çalışıyordum yarı oturur pozisyonda. O gün yatakta yapmaya alışmak için yatakta biraz daha yatar pozisyonda denemiştim hiç olmamıştı hiç.. bugün yine eskisi gibi çalıştım rahat oldu. Şimdi de hep aynı pozisyona mecbur kalır mıyım endişesi oluştu gerçiMisafirin gelcek diye acaba stres mi olmuştun ondan olabilir mi ? Şu an gayet rahat yapabilmişsin, tebrikler
Bizde şu an eşli de sadece aynı pozisyondayız. Bende cesaret edemiyorum farklı bişeye, korkuyorumOndan değil de her zaman çalıştığım gibi yapmamıştım. Normalde yerde çalışıyordum yarı oturur pozisyonda. O gün yatakta yapmaya alışmak için yatakta biraz daha yatar pozisyonda denemiştim hiç olmamıştı hiç.. bugün yine eskisi gibi çalıştım rahat oldu. Şimdi de hep aynı pozisyona mecbur kalır mıyım endişesi oluştu gerçi
Ben henüz aparattayım şuan ama daha önce aparat çalıştığımda 4ü yapınca sprey de sıkarak eşimle de birlikte olabilmiştim. Spreyin eahatlığı ile sanırım hem üstte hem altta olmuştu sorun olmamıştı. Sonra başa sardım o zaman devam etmedim eşliye de aparata da. Bu sefer bırakmıycam inşallah. Sen de bırakma sakın devam et ilerde rahatlayınca pozisyon da değiştirirsiniz illakiBizde şu an eşli de sadece aynı pozisyondayız. Bende cesaret edemiyorum farklı bişeye, korkuyorum
Evet bende eşime dün öyle dedim. İlişkiye iyice bi alışayım diğer pozisyonları da deneriz.Ben henüz aparattayım şuan ama daha önce aparat çalıştığımda 4ü yapınca sprey de sıkarak eşimle de birlikte olabilmiştim. Spreyin eahatlığı ile sanırım hem üstte hem altta olmuştu sorun olmamıştı. Sonra başa sardım o zaman devam etmedim eşliye de aparata da. Bu sefer bırakmıycam inşallah. Sen de bırakma sakın devam et ilerde rahatlayınca pozisyon da değiştirirsiniz illaki
Aynen öyle, umarım ben de tekrar o aşamaya gelebilirimEvet bende eşime dün öyle dedim. İlişkiye iyice bi alışayım diğer pozisyonları da deneriz.
Gelirsin gelirsin, sen de biliyorsun abartılcak bişey yokAynen öyle, umarım ben de tekrar o aşamaya gelebilirim
Hiç dilatör seti almadan eşimle çalışsam olurmu sizce çünkü ben eşimi yarıya kadar alıyorum içime ama o anki korku utanma hissi geriyo beniCanım merhaba yarıda kaldığın zaman acele etme biraz dur sakinleş nefesini düzenle sonra kegel yap ve sonra derin bir nefes alıp verirken eşin ilerlesin İnan gidiyor öyle..Acele etme sadece ama çokta bekleme tabiki sadece biraz sakinleş ve devam et
Dilatörden olacağını hiç sanmıyorum. Fizyolojik başka bir sorun olabilir. 50 gün geçmesi çok olağan bişey değil bence bir doktora gözükün.Kızlar merhaba dilatör yapmaya başladığım aydan beri adetim düzensziliğe girdi doğru düzgün eskisi gibi adet olamıyorum hatta en son reglimden 50 gün geçti hâla olmadım sizce neden hamile değilim çünkü daha düzgün bir ilişki yaşayamadım bile
Parmakla devam edebilirsin. Utanma hissin varsa bu parmak işini eşine yaptır eşin sana yapsın. Önce güzelce masaj yapsın vajinana. Gün gün 3 parmağa kadar çıkınHiç dilatör seti almadan eşimle çalışsam olurmu sizce çünkü ben eşimi yarıya kadar alıyorum içime ama o anki korku utanma hissi geriyo beni
Ben kendim yaparken sorun yok ama eşim dokununca kontrol bende olmadığı için geriliyorumParmakla devam edebilirsin. Utanma hissin varsa bu parmak işini eşine yaptır eşin sana yapsın. Önce güzelce masaj yapsın vajinana. Gün gün 3 parmağa kadar çıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?