Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ayy valla iyiki sizi tanıdım çok minnettarım gerçekten hep aklımdasınız Tamam birazdan kalkım ya valla offf ya bi bitseydi gerçekten
Sizlerde iyi ki varsınız birbirimizden böyle destek alıyoruz yoksa diğer türlü gerçekten olmuyor
Biteceekk az kaldı

Bende konuşuyorum çalıştığım zaman hatta temizlerken canlarım falan diyorum eşim kimle konuşuyosun diyoama ben sürekli çalışamıyorum haftada 2-3 gün
Ara vererek çalışınca ben verim alamazdım herhalde ben hep burada bunu söylerim ben tam ders niteliğinde çalışıyordum sabahtan bütün işlerimi bitiriyordum yaklaşık iki 3 saat sırf egzersiz ve bunları yaparken zaten ben mutlaka bir şeyler izlerdim

Kuzum işte benim çalışma saatlerim çok değişik her hafta değişiyo Değiştiği için düzeni oturtamıyorum bak bu saat oldu eşimin çay demliğini bitirmesini bekliyorum o zaman da benim uykum geliyo ayyy ne saçmalıyorum ya valla resmen dertlerimi döktüm kusura bakmayın nolur

Olur mu kuzum sıkıntı yok Şimdi onlar bizde bu rahatlığı görünce otomatikmen onlarda salıyor
Bugün böyle geçsinn yarına çay yok egzersiz var de sen

Kesinlikle ya çok doğru şimdi sizden desteği alınca eşimi dürtüp duruyorum ama adam çay aşığı bırakıp kalkamıyo
Sen kendin çalışmaya başla, eşinde sonuna yetişsin beraber yapın :) Maksat o üşengeçliği kaldırmak. Çünkü onu bekliyorum demek de bir erteleme metodu kendimden biliyorum

Sen kendin çalışmaya başla, eşinde sonuna yetişsin beraber yapın :) Maksat o üşengeçliği kaldırmak. Çünkü onu bekliyorum demek de bir erteleme metodu kendimden biliyorum
Çok doğru söylüyosun aslında valla nasıl bir illete düşdük hiç anlayamıyorum bazen diyorum bu erteleme hastalığının ilacı yokmu

Kızlar dün akşam denememizde gene kendimi kastığımı farkettim. Yani hızlı git gellerde sanki penis kayıp anüse gidecek diye korkuyorum. Bu yüzden kendimi çok kasıyorum, napıcam
Ayy yok be kuzum zaten orası öyle bir yer değil korkma eşin dikkat ediyordur sen rahat olBende dün yapamadım bugün yapacağım ama bir halsizlik var anlamadım gerçi egzersize başlayana kadar sonrası geliyor da işte bakalım..

Evet eşimde diyor rahat ol bişey olmaz diye ama işte olamıyorum neyse olcamm. Bende halsizlikten bahsetmiştim. Hastaneye gözük sende mutlaka, bikaç değerim düşmüş benimde ondanmış bu halsizlik

Teşekkür ederim benide etiketlediğin için kızlar bana da yardım edin parmak egzersizi yapabiliyorum eşimle denemelerimizde yarıya kadar olıyo ama gerisi gelmiyo
Bugün ben biraz yoğun olacağım ama sonra katılırım canımm eminim yardımcı olacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…