• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben kendim yaparken sorun yok ama eşim dokununca kontrol bende olmadığı için geriliyorum
İşte kontrolü eşine de bırakabilmelisin. Eşli denemede bu önemli çünkü. Bırak eşin yapsın ne olabilir ki. Vajinan zaten tamamen bi boşluk. Önce sen çalış sonra eşin sana yapsın. Kontrolü ona bırak

İşte kontrolü eşine de bırakabilmelisin. Eşli denemede bu önemli çünkü. Bırak eşin yapsın ne olabilir ki. Vajinan zaten tamamen bi boşluk. Önce sen çalış sonra eşin sana yapsın. Kontrolü ona bırak
Bikaç gün daha kendim çalışıp sonra eşli denemeye geçicem parmak egzersizinden sonra eşimle normalde denemelimiyim sizce

Selam kızlar benim de yatılı misafirim vardı çalışamadım hiç ama bugün çalıştım. En son 2. Aparatı zor yapmıştım ama bugün 2 yi de 3 ü de rahatlıkla yaptım eskisi gibi🥰 gülü koklar gibi tanımı cidden hayat kurtarıcı bir şey ya.. hep o şekilde yaptım bugün ve çok kolay oldu. Çalışmaya devam🙏🏻🙏🏻
Gülüü koklar gibi nefes alıp mumu üfler gibi nefes verirken ıkınıp ittirmek hepsi bu kadar kuzucum😍
Bunu eşli denemede hep aklına getir eşimde bir süre benimle yapmıştı☺️

Kızlar merhaba dilatör yapmaya başladığım aydan beri adetim düzensziliğe girdi doğru düzgün eskisi gibi adet olamıyorum hatta en son reglimden 50 gün geçti hâla olmadım sizce neden hamile değilim çünkü daha düzgün bir ilişki yaşayamadım bile
Kaç yıldan beri buralardayım hiç böyle bir şey duymadım canım alakası yok bence istersen bir doktora git pcos var mı yok mu baktır🌺

Hiç dilatör seti almadan eşimle çalışsam olurmu sizce çünkü ben eşimi yarıya kadar alıyorum içime ama o anki korku utanma hissi geriyo beni
İstersen bahsettiğim nefes kegel egzersizle bir dene canım baktın olmuyor üzülme direk aparat sipariş et çözelim bu işi🥰

3 parmağı böyle orta parmak üstte, yüzük ve işaret parmağı altta olcak şekilde üst üste getirip çalışmayı dene bir de tabi öncesinde Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim ın dediği gibi kegel ve nefes egzersizleri bacak açma kapatma yap.
Denicem bunuda aynı zamanda eşimlede denemelere başlamak istiyorum yarıya kadar olduysa geriside olabilir demi

Back