- 12 Haziran 2022
- 166
- 539
- 23
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #257.481
Selamm dün regl bitti tamamen bu akşam yine egzersiz ve eşli deneyeceğiz herşey yolunda kendimi çok iyi hissediyorum hatta öyle alıştım ki egzersize özledim biran önce denemek istiyorumNasılsınız kızlar ? Nasıl gidiyor çalışmalar
Bu şekilde isteyerek ve mutlu olarak yaparsan inan başarılı olma şansın daha yüksek ve aynı zamanda regliden sonra gerçekten daha kolay oluyor hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canımSelamm dün regl bitti tamamen bu akşam yine egzersiz ve eşli deneyeceğiz herşey yolunda kendimi çok iyi hissediyorum hatta öyle alıştım ki egzersize özledim biran önce denemek istiyorumUmarım güzel geçer eşli,sürekli moralimi yüksek tutuyorum,yanma batma olsada zamanla geçecek biliyorum zaten en zorunu başardım gerisi sadece bol egzersiz,pozitif düşünme ve zaman..Gelişmeleri gece yazarım
Bıraksalar her gün yatarım hiçbir şey yapmak istemiyorum ben de aynıyım sen bir ara istersen D vitaminine B12 ye baktırKızlar bu ara bende aşırı bir halsizlik böyle herşeye karşı aşırı bir isteksizlik var. Hiç bişey yapasım gelmiyor.böyle hisseden var mı?
Bugün gittim hastaneye, 3 tüp kan aldı ve idrar testi yaptı. Cuma sonuçlar çıkacakmış bakalım.Bıraksalar her gün yatarım hiçbir şey yapmak istemiyorum ben de aynıyım sen bir ara istersen D vitaminine B12 ye baktır
Çok iyi yaptırmışsın canım ona göre takviye gerekirse alırsınBugün gittim hastaneye, 3 tüp kan aldı ve idrar testi yaptı. Cuma sonuçlar çıkacakmış bakalım.
Daha önceden başlamıştım aslında b12, iyot, folik asit falan var içinde. Kolajen desteği de alıyorum. Bunların hepsini 10 gündür falan yapıyorum. Doktora da gösterdim bunları. Yüzümde de sivilce çıktı. Galiba aldığım takviyeler karaciğerimi zorladıÇok iyi yaptırmışsın canım ona göre takviye gerekirse alırsın
olmuş olabilir canım karaciğer enzimlerini çünkü yükseltebiliyor. Tiroitlerine de zaten muhtemelen bakmışlardır sonuç çıkınca bilgilendir beni de merak ettim canımDaha önceden başlamıştım aslında b12, iyot, folik asit falan var içinde. Kolajen desteği de alıyorum. Bunların hepsini 10 gündür falan yapıyorum. Doktora da gösterdim bunları. Yüzümde de sivilce çıktı. Galiba aldığım takviyeler karaciğerimi zorladı
Evet evet aynısını dedi doktor :) tiroitleri de yükseltmiş olabilir iyot dedi. Tabii mutlaka yazarım buraya zaten sen sağlıkçıydın değil mi?olmuş olabilir canım karaciğer enzimlerini çünkü yükseltebiliyor. Tiroitlerine de zaten muhtemelen bakmışlardır sonuç çıkınca bilgilendir beni de merak ettim canım
Devam et canım birden başlaman iyi olmuş yeniden. Nefes kegel dilatorle olacak insallah. Olmamasi icin hicbir sebep yok. Burada hepimiz damdan düseniz. Sizi çok iyi anlıyoruz, bize de olmayacak gibi gelirdi. Bu isin caresi vazgecmemekDün akşam tekrar üçüncü Dilatorle çalıştım, hızlı gittigim için bir geriye dönüş yaşamıştım bahsetmiştim. Dördü denedim fakat olmadı malesef eşime de müsade edemiyorum hala itmesi için kasiliyorumBugun de ilk ikiyi çalıştım ucu alamadım böyle çok geriye dönüşlerim oluyor o anki ruh halim inanilmaz etkiliyor beni
Kızlık zarı değil kızlık dairesi demişti benim terapistim. Eğer zar demeseydik vaji diye bir rahatsızlık olmayacaktı demişti cok hakli . Kapalı bi duvar zar var ve geçemiyor gibi canlanıyor insanın zihninde o tam bahsettiğiniz yerde. Ama orası kaslar. Evet pelvik kaslarınız. Kasılinca kapanıyorlar ve ilişki ilerlemiyor ya da en başından mümkün olmuyor. Tam o an serbest biraktiğin an her şey çok rahat akıyor.O devamını getiremediğim yer kızlık zarı mı yoksa pelvik kaslar mı hala anlamadım önce anatomi öğrenmem lazım sanırımbir de hep üstte deniyorum en rahat hissettiğim pozisyon o ama dik bir şekilde üstüne oturuyorum eğimli mi oturmam lazım ?
Çıkmış sonuçlar sana özelden atıyorum. Cuma da doktora gidicemolmuş olabilir canım karaciğer enzimlerini çünkü yükseltebiliyor. Tiroitlerine de zaten muhtemelen bakmışlardır sonuç çıkınca bilgilendir beni de merak ettim canım
Tamamdır kuzucumÇıkmış sonuçlar sana özelden atıyorum. Cuma da doktora gidicem
Üşengeçlikk yok zaten o herşeyin başa sarmasına sebep hadii hemencik hazırlan bu kadar başlamışken bırakmaMerhabalar nasılsınız kızlar nasıl geçiyor çalışmalarınız ben yine bu haftada üşengeçlikle geçiriyorum ya nolacak benim bu halim
Ben valla aynıyımKızlar bu ara bende aşırı bir halsizlik böyle herşeye karşı aşırı bir isteksizlik var. Hiç bişey yapasım gelmiyor.böyle hisseden var mı?
Onları sev güzel enerjiler yolla sizler benim kurtuluş musunuz bana yardım edin de evet saçma gelebilir ama ben yaptım Bir de ayna karşısında kendimle konuşurdumBen valla aynıyımo kadar isteksizim ki üstelik aparatlar baş ucumda ama sadece bakışıyoruz
Offfff valla öyle bi durumdayım ki böyle cığlık atasım geliyoÜşengeçlikk yok zaten o herşeyin başa sarmasına sebep hadii hemencik hazırlan bu kadar başlamışken bırakma
Ayy valla iyiki sizi tanıdım çok minnettarım gerçekten hep aklımdasınızÜşengeçlikk yok zaten o herşeyin başa sarmasına sebep hadii hemencik hazırlan bu kadar başlamışken bırakma
Bende konuşuyorum çalıştığım zaman hatta temizlerken canlarım falan diyorum eşim kimle konuşuyosun diyoOnları sev güzel enerjiler yolla sizler benim kurtuluş musunuz bana yardım edin de evet saçma gelebilir ama ben yaptım Bir de ayna karşısında kendimle konuşurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?