- 20 Aralık 2020
- 17.157
- 2
- 76.195
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #257.081
Bilmiyorum canım ben nişantaşı hera klinikte yendim. Ve toplam 5 günde bitti. Ama bence de önce kendin denee. Benim kendim deneme gibi bi cesaretim asla olmadı. Evde çözen cesur insanlara aşırı özendim heeeppEve aparat söyledim bide ultrason jeli inşallah kendim halledebilirim çünkü boş yere doktora para vermek istemiyorum tabi kendim halledemezsem mecbur gidicem yine birde size şey sormak istiyorum birisi Dr Ulusoy demiş o doktorun nasıl çözdüğünden haberiniz var mı
Herada ne yaptılar da yendinBilmiyorum canım ben nişantaşı hera klinikte yendim. Ve toplam 5 günde bitti. Ama bence de önce kendin denee. Benim kendim deneme gibi bi cesaretim asla olmadı. Evde çözen cesur insanlara aşırı özendim heeepp
Önce fizyolojik bir sorun var mı diye baktılar yoktu ve vajinismus dereceme baktılar sonradan ilk egzersizlere ve dilatör denemelerine başladık.Herada ne yaptılar da yendin
Biz parmakla başladık diye korktum heralde bide tam ağızdan az ileriye dokununca bakın parmağı içeri sokma demiyorum işte tam orda bi batma oldu doktor bi krem sürdü iyice yandı orası dediki enfeksiyon olabilir bol su iç dediÖnce fizyolojik bir sorun var mı diye baktılar yoktu ve vajinismus dereceme baktılar sonradan ilk egzersizlere ve dilatör denemelerine başladık.
Once bi durumunu bastan sona anlatan bi yazdi yazar misin canaim ne denedin ne yaptin bugune kadar doktora gittin mi once bunlarfan bahset ki sana nasil yardimci olabiliriz bakalimBana cidden yardim edin
İlk gün bana da krem sürmüşlerdi uyuşturucu gibi bişey beyaz böyle o da yakmıştı beni. Bi daha da sürmediler. Evet parmak bana da ürkütücü geliyor aparat en iyisi. Fakat şu an ben parmak sokabiliyorum ama başlangıçta parmak korkutucu. Enfeksiyon varsa o zaman o da belki engel oluyordur sana.Biz parmakla başladık diye korktum heralde bide tam ağızdan az ileriye dokununca bakın parmağı içeri sokma demiyorum işte tam orda bi batma oldu doktor bi krem sürdü iyice yandı orası dediki enfeksiyon olabilir bol su iç dedi
Tamamen girdi mi içeri. Zaten içeri girip ileri geri yaptıktan sonra herşey unutuluyorKizlar ya dün akşam denemeyi başardım ama nerde yanlış yapıyorum? Simdi içeri yerlestirdikten sonra yavaş hareketlerle ileri girmesini sağlamaya çalıştım ama ne nefes egzersizi yapabildim ne de ikinma. Acaba niye bunları yapamadım ya. Kocaman bur duvar hissi yine oradaydı. Hersey başa sardı ne yapayım ben ya
Yok sadece girişe yerleştirdim ve birkaç cm ileri götürebildim. Can yanması ve o duvar hissine geri döndüm bildiğim birsey ama hersey yine başa sardı. Ne yapayım ben yaTamamen girdi mi içeri. Zaten içeri girip ileri geri yaptıktan sonra herşey unutuluyorama sadece ıkınmayı unutma. Takıldığı yerde de nefes ver ıkın eşin itsin sen elle müdahale etme sakın
Çünkü tam anlamıyla kasmışsın kendini canım zaten sende biliyorsun ki öyle kapalı duvarlı bir yapı değil endişeden dolayı da nefes kegel yapamadın aslında o anda eşine bıraktığın anda herşey daha kolayy oluyor olsun pes etme bu sefer eksiklerin doğrultusunda ilerlemeye çalışYok sadece girişe yerleştirdim ve birkaç cm ileri götürebildim. Can yanması ve o duvar hissine geri döndüm bildiğim birsey ama hersey yine başa sardı. Ne yapayım ben ya
Bu akşamda deneyeceğim ertelemeden. Umarim olur artık çok fena sona geldim ya bir de çok stresli oluyorum acaba sizde mi boyleydiniz. Yani göreve gitsem bu kadar stresli olmam. Zevk alamıyorum hatta zevk alan insanlara da hayret ediyorum. Teorik olarak bilgim var ama bir ise yaramiyorÇünkü tam anlamıyla kasmışsın kendini canım zaten sende biliyorsun ki öyle kapalı duvarlı bir yapı değil endişeden dolayı da nefes kegel yapamadın aslında o anda eşine bıraktığın anda herşey daha kolayy oluyor olsun pes etme bu sefer eksiklerin doğrultusunda ilerlemeye çalış
Stres tabiki hepimizde oluyordu ama hep dizginlemeye çalışıyodum kendimi aynada çok konuşmuşluluğum vardırBu akşamda deneyeceğim ertelemeden. Umarim olur artık çok fena sona geldim ya bir de çok stresli oluyorum acaba sizde mi boyleydiniz. Yani göreve gitsem bu kadar stresli olmam. Zevk alamıyorum hatta zevk alan insanlara da hayret ediyorum. Teorik olarak bilgim var ama bir ise yaramiyor
Stres hepimizde oluyordu bence ama önemli olan strese kendimi bırakıp panik haline bürünmemek, stres illaki olacak. Zamanla zamanla azalıp bitecek. Vajinismusla mücadele edip hemen zevkten dört köşe olan kim var ya, kim bunlar kimBu akşamda deneyeceğim ertelemeden. Umarim olur artık çok fena sona geldim ya bir de çok stresli oluyorum acaba sizde mi boyleydiniz. Yani göreve gitsem bu kadar stresli olmam. Zevk alamıyorum hatta zevk alan insanlara da hayret ediyorum. Teorik olarak bilgim var ama bir ise yaramiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?