merhaba, ben yaklaşık bir yıllık evliyim. bir yıldır hiç ilişkiye giremedik ve en sonunda doktora gitmeye karar verdim. geçen hafta bir jinekoloğa gittim, vajinamın bölmeli olduğunu mini bir operasyonla alınması gerektiğini byu şartlarda penisin oraya girmekte zorlanmasının normal olduğunu girse de çok kanamalı olacağını falan söyledi ayrıca bunun üstüne 5. seviye vaj olduğumu söyledi. 5. seviye için biraz araştırma yaptım fakat ben muayene sırasında internette okuduğum aşırı tepkilerin hiç birini göstermemiştim. muayene sırasında bana "aa sende bant var bunu almamız gerek" dedikten sonra irkildim biraz, ve sonra ayna ile bana gösterirken parmağıyla dokunmaya çalıştığında hafif bi tepki verdim istemsiz. ben eşimle denerken hiç bi zaman bacak kapama itme gibi şeyler yaşamamıştım, hatta vajina girişinde penisi hissetmek hoşuma gidiyor. doktor seviye 5 dediğinden beri moralim baya bozuk. haftaya operasyonla o bant alınacak. sonrasında tedaviye doktorla devam etmeli miyim bilmiyorum. biraz rahatlamaya ihtiyacım olduğu için buraya yazdım. umarım okumaya vakit bulursunuz, teşekkür ederim.