- 12 Haziran 2022
- 166
- 539
- 23
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #257.061
Ya böyle sanki sinirlenip birden girecekmiş gibi panik oluyorum yapmaz aslında ama işte kontrol bende olmayınca geriliyorum,çok çalışmam lazım 4.aparatı alışmam gerekiyor sanırım iyice,yapacağım canım ya inat ettimBiz de ilk öyleydik yavrum yani yarıda kalınca eşim surat yapmıştı. Ama doğru diyo ilk sen kendin sok sonra ellerini çek gözlerinle nefes verip ıkınırken o ittirsin biz böyle yapıyoruz ve asla müdahale etme. Acı yok nasılsa diğer herşeye hazırsın ve katlanırsın unutma ucunda acı ölüm yok. Bırak sonuna kadar itsin. Ve evet öncesinde 4 ü içinde tut.
Aparatı kalınlaştırdım iyce alışmak için içindeyken sorun yaşamıyorum acı yanma hiçbişey yok ama o ilk giriş kısmında hala cebellesiyorum acıyor üç kez denedim henüzKızlar o aparatlarda çok rahatsız edici. Eşlide de basınç hissi gibi oluyor ama aparat gibi rahatsız edici değil @deryadenis K Kaylulee tuvalet hissine gelince de zamanla geçiyor odoktorum, ‘oraya daha yeni yeni bişeyler girdiği için orası alışık değil gayet normal bir durum, bu senin normal bi insan olduğunu gösterir’. Demişti.
Acıyacak hissi var bide biseyin girmesi korkusuAlta doğru böyle masaj yap hafif hafif, neden korkuyorsun yani miden mi bulanıyor? Zarar vermekten mi korkuyorsun?
Bir anda girsin göreceksin daha kolay olcakYa böyle sanki sinirlenip birden girecekmiş gibi panik oluyorum yapmaz aslında ama işte kontrol bende olmayınca geriliyorum,çok çalışmam lazım 4.aparatı alışmam gerekiyor sanırım iyice,yapacağım canım ya inat ettim
İşte orası kas yeri orada iyice ıkın ittir. Fizyolojik bir sorunun yoktu di mi ?Aparatı kalınlaştırdım iyce alışmak için içindeyken sorun yaşamıyorum acı yanma hiçbişey yok ama o ilk giriş kısmında hala cebellesiyorum acıyor üç kez denedim henüz
Bende hep erteleme sorunuyla karşı karşıyaydım ama eşim sağolsun buna izin vermedi 1 bucuk ay erteleyebildim ancak evliliğimizin 2. Ayında başarabildik.Ya ben yine denemeleri ertelemeye başladım. Lütfen bir akıl verin. Bu akşamın yarınları var diyerekten üzerinden 3 sene geçmişti sonra bir cesaretle oldu ama yine istemiyorum denemek falan. Iyice soğudum hayatımda olmayan cinsellikten. Terapilere başlamıştım ama saçma gelmeye başladı. Erteleme yasadiginizda bu sorunu nasıl hallettiniz. Ne yapmam lazım fikirlerinize ihtiyacım var. Cok teşekkür ederim
Hepimiz aynı şeyleri yaşadık ve hissettik. Ama inan acı yok ve bişeylerin girmesi korkusunu da aparatlarla yeniyorsun ve anlayamıyorsun bile nasıl yaptığını. Bende diyodum yani nasıl olurda oraya bişey girer. Ama tedavi sonunda hepsi oluyor. İnatçı olmak lazım.Acıyacak hissi var bide biseyin girmesi korkusu
Benim eşim üzerime çok gelmek istemiyor. Bu cok kötü birsey. 3 sene bitti iyice kanka olduk. Kötü bir sağlık problemim vardı bu sebepten beni strese sokacak herseyden uzak durmaya çalışıyor ama ben böyle de sorun ediyorum. Yani doğal birseyi yapamamak zoruma gidiyor.Bende hep erteleme sorunuyla karşı karşıyaydım ama eşim sağolsun buna izin vermedi 1 bucuk ay erteleyebildim ancak evliliğimizin 2. Ayında başarabildik.
bende öyle öyle senelerim geçti ama ben bir anda artık bu işi bitiyorum dedim.Karar vermemle birlikte her gun çalıştım aparatlara öyle 2-3 saat sanki bu benim ödevim yapmam zorunlu gibi böyle böyle olduuYa ben yine denemeleri ertelemeye başladım. Lütfen bir akıl verin. Bu akşamın yarınları var diyerekten üzerinden 3 sene geçmişti sonra bir cesaretle oldu ama yine istemiyorum denemek falan. Iyice soğudum hayatımda olmayan cinsellikten. Terapilere başlamıştım ama saçma gelmeye başladı. Erteleme yasadiginizda bu sorunu nasıl hallettiniz. Ne yapmam lazım fikirlerinize ihtiyacım var. Cok teşekkür ederim
Aparat kullanabilsem ah keşke... öyle çok model aldım ki. 4 lu set 5 li set ama hepsi çöpe gitti. Doktorlar, dilatorler hepsi zaman kaybi oldu benim için. Şimdi bir cesaretle başardığım şeyin tekrarını yaşamalıyım. Aklima yer eden çok fazla yanma hissettim ve bu beni denemekten alikoyuyor. Ayrıca bu hastalık olmayan libidomu da öldürdü. Ama yapmam lazım.bende öyle öyle senelerim geçti ama ben bir anda artık bu işi bitiyorum dedim.Karar vermemle birlikte her gun çalıştım aparatlara öyle 2-3 saat sanki bu benim ödevim yapmam zorunlu gibi böyle böyle olduu
Annam yaparsın sen daha önce bunu başarmış birisin gene olacakk daha fazlaa zamanın seni alıp götürmesiine izin verme yeter kiiiAparat kullanabilsem ah keşke... öyle çok model aldım ki. 4 lu set 5 li set ama hepsi çöpe gitti. Doktorlar, dilatorler hepsi zaman kaybi oldu benim için. Şimdi bir cesaretle başardığım şeyin tekrarını yaşamalıyım. Aklima yer eden çok fazla yanma hissettim ve bu beni denemekten alikoyuyor. Ayrıca bu hastalık olmayan libidomu da öldürdü. Ama yapmam lazım.
Cok teşekkür ederim bu aksam denemeye başlamam lazım. Bir de tavsiye olarak sogutucu kayganlastirici önerdiler yanmaya karşı. Her duyduğumu alıyorum, her duyduğumu yapmaya çalışıyorum ve satın alana kadar da bekletiyorum herseyi. Cok komik ya şu ana kadar hiçbirinin bir faydasını da görmedim. Ama en azından son olarak o soğutucu kayganlastiriciyi da alıp deniyim bu akşam. Lütfen beni dürtün çevremdekiler yardımcı olmaya çalışıyorlar ama bu durumu yasamadılar ki o yuzden görmezden geliyorum soyledikleriniAnnam yaparsın sen daha önce bunu başarmış birisin gene olacakk daha fazlaa zamanın seni alıp götürmesiine izin verme yeter kiii
Evet başta hepimiz öyleydik isteksiz nasıl olacak bu iş derdik ama öyle böyle oluyor sen yeterki adık adım git olacakk
Kullan canım belki iyi gelir sana gün gün yaklaşarak yap alışa alışa bir anda değil.Cok teşekkür ederim bu aksam denemeye başlamam lazım. Bir de tavsiye olarak sogutucu kayganlastirici önerdiler yanmaya karşı. Her duyduğumu alıyorum, her duyduğumu yapmaya çalışıyorum ve satın alana kadar da bekletiyorum herseyi. Cok komik ya şu ana kadar hiçbirinin bir faydasını da görmedim. Ama en azından son olarak o soğutucu kayganlastiriciyi da alıp deniyim bu akşam. Lütfen beni dürtün çevremdekiler yardımcı olmaya çalışıyorlar ama bu durumu yasamadılar ki o yuzden görmezden geliyorum soylediklerini
Cok teşekkür ediyorumKullan canım belki iyi gelir sana gün gün yaklaşarak yap alışa alışa bir anda değil.
Biz senii burdan dürterizz sen hiç merak etme
Canım merhaba bende biraz ara verince başa döndüm sanıyorum ay nasıl olacak şimdi istemiyorum ki diyorum.Ama tek başıma evde sıcak bir duş aldıktan sonra güzel şeyler düşünüyorum ve egzersize başlıyorum hatta kaldığım yerden daha da ileriye gidiyorum..Henüz eşlide yarım oluyor pek başarılı olamadım sadece egzersize biraz daha ağırlık vereceğim..Görev olarak değil karşımdaki için değil önce kendim için bunu başarmak istiyorum çünkü doğal ve haz veren bir durum diye kendimi motive ediyorum önce zevk almaya odaklanıyorum hep,şuan zor bazen takılıyor bazen en rahat aparat bile girmiyor ama pes etmiyorum gidip kahve içip veya dolanıp tekrar devam ediyorum yani sürekli o düşüş,isteksiz halimin üzerinde durmuyorum hep tam tersi şeyler düşünüyorum birde böyle dene canım..Sadece eşlide zorlanıyorum ama yapacağım bende bunu doyasıya yaşamak,özgür olmak ve hatta Allah kısmet eder ise çocuk içinCok teşekkür ederim bu aksam denemeye başlamam lazım. Bir de tavsiye olarak sogutucu kayganlastirici önerdiler yanmaya karşı. Her duyduğumu alıyorum, her duyduğumu yapmaya çalışıyorum ve satın alana kadar da bekletiyorum herseyi. Cok komik ya şu ana kadar hiçbirinin bir faydasını da görmedim. Ama en azından son olarak o soğutucu kayganlastiriciyi da alıp deniyim bu akşam. Lütfen beni dürtün çevremdekiler yardımcı olmaya çalışıyorlar ama bu durumu yasamadılar ki o yuzden görmezden geliyorum soylediklerini
Ben sadece eşli yapabiliyorum. Aparatlar yorucu benim için. Zaten onu girdirmeye çalışıyorsam eşli daha sempatik geliyor ama tabi başarısız denemelerde eşim sıkılıyor gibi geliyor. Bende düşünüyorum ki herkes yapıyor sonucta cinsellik için devletler yıkılmış ne süper birsey ki insan herseyden vazgeçebilir diye düşünüp ilk ciddi denememde bu gazla başarıya ulaştım. Tabi burda yaşayan arkadaşlar da eninde sonunda başardılar ve canları da yanmadı. Kendime gaz verdikten sonra akşam olunca üzerime yorgunluk çöküyor ve erteliyorum bu yorgunlukla bir de bununla mı uğraşacağım diye... Ya insaAllah bizde yenip çoluğa çocuğa kavuşuruz.Canım merhaba bende biraz ara verince başa döndüm sanıyorum ay nasıl olacak şimdi istemiyorum ki diyorum.Ama tek başıma evde sıcak bir duş aldıktan sonra güzel şeyler düşünüyorum ve egzersize başlıyorum hatta kaldığım yerden daha da ileriye gidiyorum..Henüz eşlide yarım oluyor pek başarılı olamadım sadece egzersize biraz daha ağırlık vereceğim..Görev olarak değil karşımdaki için değil önce kendim için bunu başarmak istiyorum çünkü doğal ve haz veren bir durum diye kendimi motive ediyorum önce zevk almaya odaklanıyorum hep,şuan zor bazen takılıyor bazen en rahat aparat bile girmiyor ama pes etmiyorum gidip kahve içip veya dolanıp tekrar devam ediyorum yani sürekli o düşüş,isteksiz halimin üzerinde durmuyorum hep tam tersi şeyler düşünüyorum birde böyle dene canım..Sadece eşlide zorlanıyorum ama yapacağım bende bunu doyasıya yaşamak,özgür olmak ve hatta Allah kısmet eder ise çocuk için
Ben zeytinyağı kullanıyorum çok rahat oluyo minik tavsiyeKayganlastirici kuruyor hemen iki uc tane denedim birdaha kullanmayi dusunmuyorum yaglardan da argan yagi temiz icerikli geldi bana dniycem korkuyorum mantar falan yaparmı ki diye
Eve aparat söyledim bide ultrason jeli inşallah kendim halledebilirim çünkü boş yere doktora para vermek istemiyorum tabi kendim halledemezsem mecbur gidicem yine birde size şey sormak istiyorum birisi Dr Ulusoy demiş o doktorun nasıl çözdüğünden haberiniz var mıHepimiz aynı şeyleri yaşadık ve hissettik. Ama inan acı yok ve bişeylerin girmesi korkusunu da aparatlarla yeniyorsun ve anlayamıyorsun bile nasıl yaptığını. Bende diyodum yani nasıl olurda oraya bişey girer. Ama tedavi sonunda hepsi oluyor. İnatçı olmak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?