Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Öyle yaparım inşallah regl bitsin diye bekliyorum şu an bakalım ilk deneme faciaydi girişe degmekten öteye gidemedim eşime göre girişe bile degmiyormus
Reglden sonra rahim içi biraz daha kaygan olduğu için daha kolay olacak aslında sen ittiremedğin için sana zor geliyor Sonuçta oradan 2,5 3 kg’a yakın bebek çıkıyor aslında çok esnek bir organımız

Aparatı aldın bolca kayganlaştırıcı kullandın gülü koklar gibi nefes aldınnn aparatı koydun sonra mumu üfler gibi nefes verirken aparatı içeri ittir bak gör nasıl kayıp gidiyor bunu hafızanda sürekli canlandır
Bir de beni en çok rahatlatan doktor müjde gül Karaca’nın vajinismus videoları oldu onada bakabilirsin

Burdaki yorumları okudukça terapi cazip geliyor başlarda evde çözme taraftariydim ama uzman desteği büyük şans keşke doktor bulabilseydim. Tabii evde aşanlar da var umarım onlar arasına katiliritez zamamda

Söylediğiniz videolara.bakacagim insallah ah ah o esneme olayını defalarca animasyon izledim canlandirdim gözümde ben kabul etsem bilincaltim etmiyor

Öyle yaparım inşallah regl bitsin diye bekliyorum şu an bakalım ilk deneme faciaydi girişe degmekten öteye gidemedim eşime göre girişe bile degmiyormus
İlk başlarda aynayla bakabilirsin yapıp yapamadığına ben öyle yapıyordum sonra zaten elin alışıyor

Kuzum özelde bir doktor dedi o heyecanla. O umutla hemen karar verdik onu alınca rahatliyacaksin ilişki olacak dedi hakkımı helel etmiyorum sahada korkularım arttı berbat oldu
Hadi ya zaten vajinismusu cozmeyebilirmis de yani ya fiziksel sorun varsa ekstra diyorum bu sefer duyduğum açıdan veya doktorun bahsettiği kanamadan psikolojik olarak hepten giderim. Ameliyatı olup sonra dilatör set vs çalışmak da bı ihtimal yani öyle yapan varmış. Kanaman çok olursa bize gel filan dedi yani niye çok oluyor yine bı sorun mu var. Bu sefer iki farklı doktor gördü onlar demez miydi böyle bı risk varsa

Söylediğiniz videolara.bakacagim insallah ah ah o esneme olayını defalarca animasyon izledim canlandirdim gözümde ben kabul etsem bilincaltim etmiyor
Biraz da biz sana burada destek oluruz baktın ki hiç olumlu gelişme yok Bunun için ciddi anlamda uzmanlaşmış klinikler var bir de oralarla görüşürsün canım ama inşAllah gerek kalmasın sende bizim aramıza katıl

Sonra başka doktora gittim anlattım o nasıl bir doktornus dedi öyle birşey asla yok dedi vajinismus doktoru bana böyle dedi

Umarım umarım gerek kalmaz başlarda gittiğim vaji tedavisi yapan doktor en kotu botoks uygulaması yaparız demişti artık eşime bunu söylüyorum ben de. Umarım o konuyla ilg forumlarda görmem kendimi burda cozulur

Sonra başka doktora gittim anlattım o nasıl bir doktornus dedi öyle birşey asla yok dedi vajinismus doktoru bana böyle dedi
Siz ameliyatı olduktan sonra yani başka doktora gittiniz dimi ben ameliyat düşünürsem bir başka doktora daha kesin gideceğim zaten güvenemem dediğiniz gibi pişman olmak istemem

O kadına bayılıyorum zaten sabaha kadar dinlerim. İlk zaten sanırım senden duymuştum burayı gizli gizli takip ederken o baya cesaretlendiriyor

Benim hastalığım ileri dereceydi ilk dilatörü 15 günde yapmıştım
Benimki en ileri derece böyle çözen arkadaşlar sanki ileri değiller de.oyle sanıyor en çok ben vajinismusum gibi hissediyorum

Umarım umarım gerek kalmaz başlarda gittiğim vaji tedavisi yapan doktor en kotu botoks uygulaması yaparız demişti artık eşime bunu söylüyorum ben de. Umarım o konuyla ilg forumlarda görmem kendimi burda cozulur
O en son ki seçenek olsun bence gerek bile yok yani canım

O kadına bayılıyorum zaten sabaha kadar dinlerim. İlk zaten sanırım senden duymuştum burayı gizli gizli takip ederken o baya cesaretlendiriyor
Ponçik uzaktan izlemiş bizii Ben de burada öğrenmiştim ondan sonra bana bir rahatlama geldi

Siz ameliyatı olduktan sonra yani başka doktora gittiniz dimi ben ameliyat düşünürsem bir başka doktora daha kesin gideceğim zaten güvenemem dediğiniz gibi pişman olmak istemem
Kuzum olma biz umutla heyecanla hemen tamam dedik çünkü 2bucuk senemiz boşa gitti kim nederse onu yapiyorduk bir çare arıyorduk çok pişman oldum sen sakın bu hataya dusme hakkım helal asla o doktora etmiyorum korkularım katlarca arrtti inanki bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…