- 26 Nisan 2022
- 2.915
- 3.760
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #256.721
Canımmmm benimmmm dualrim hepimizle Allah'ın izniyle sonu çok güzel olacakCanımız sağ olsun umutlummm ben de aynıyım. Beklemeye umuda devam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımmmm benimmmm dualrim hepimizle Allah'ın izniyle sonu çok güzel olacakCanımız sağ olsun umutlummm ben de aynıyım. Beklemeye umuda devam
İnşAllah kuzucummm aminnnn aminnnCanımmmm benimmmm dualrim hepimizle Allah'ın izniyle sonu çok güzel olacak
Doktor bize de 2 ay korunun mutlaka dedi de. Yumurtlama dönemlerinde yapmıyoruzBen uygulamaya çok güvenmiyorum kuzumm Çünkü yumurtlama tarihlerimiz hep aynı zamanda olmuyor Instagram’dan bir gebenin günlüğü sayfasını takip et orada en güzel şekliyle anlatılıyor
O kadar çok yazı okudum forumda vajinismusla ilg video izledim vs muhakkak etkisi oldu şu an alttan muayenede zorlansam da müsade ediyorum ilk zamanlar gibi değil kendim dokunuyorum eşim dokunuyor ama bu kadar yavaş ilerlemek normal mi bu aşamaya 6 ayda gelebildim. Dilatör seti ilk günden ilk 3 unu aldım diyen arkadaşlara imreniyorum bana ütopik geliyor yani onu yapsam ilişkiye de girerim kafasından çıkamadım bir turluCanım seninle şöyle bir tecrübe paylaşım 1. ben de hiçbir şekilde ne parmak egzersizi nede dokunabiliyordum Sürekli kendimi ilişkiye tabii ki kapatıyordum tabi zaman geçtikçe artık bu sürecin normal olmadığını düşündüm
doktora gittim doktor bana da aynısını söyledi. Hymen kalın sen bu sebepten dolayı yapamıyorsun dedi. tamam kalın olabilir ama sebep kesinlikle bence bu değildi. sonuçta ben hiçbir şekilde eşimi yanıma yaklaştıramıyordum korkularım endişelerim vardı bana bunu lokal anestezi ile alırız rahatlarsın dedi.
Oradan nasıl çıktığımı hatırlamıyorum daha sonra şöyle bir düşündüm ben onu aldırsam da gene yapamayacağı mı biliyordum çünkü olay hiç birleşmeye gelmiyodu hani fizyolojik bir sıkıntı değildi bana göre Sonra tabi burayı yeni keşfettim hep erteledim aparatlara şans verdim her ne olursa olsun ben bunun üstesinden geleceğim dedim birkaç kişiden destek almıştım buna 2yıl kadar oluyor. Aparatlarla çok güzel yol katettim ve ben bu şekilde yendim
Bu sayfalardan geriye doğru git oku kim neler yapmış önce motive et kendini daha sonra bacak egzersizi sonra ayna egzersizleri yap kendini bu sürece hazırla eminim çok geçmeden sen de yeneceksin.
Anladım canım döngülerin kaç günde bir senin meselaDoktor bize de 2 ay korunun mutlaka dedi de. Yumurtlama dönemlerinde yapmıyoruz
İnşAllah kuzucummm aminnnn aminnn
Ben uygulamaya çok güvenmiyorum kuzumm Çünkü yumurtlama tarihlerimiz hep aynı zamanda olmuyor Instagram’dan bir gebenin günlüğü sayfasını takip et orada en güzel şekliyle anlatılıyor
Allah gönlüne göre versin canımKuzum şükür güzel en son Nisan ayında kürtaj oldum korundum 3ay bu ayda olmadı regl oldum
İşte o kafadan tamamen çıkmaya çalış aynı şeyleri ben de söyledim aparatla yapana kadar eşimle yaparım dedim ama öyle değil aparat seni hem fiziken hem de psikolojik olarak hazırlıyor şimdi bizim kafamızda olan doğru bildiğimiz yanlışlarımız var onların hepsini ben aparat sayesinde yendimO kadar çok yazı okudum forumda vajinismusla ilg video izledim vs muhakkak etkisi oldu şu an alttan muayenede zorlansam da müsade ediyorum ilk zamanlar gibi değil kendim dokunuyorum eşim dokunuyor ama bu kadar yavaş ilerlemek normal mi bu aşamaya 6 ayda gelebildim. Dilatör seti ilk günden ilk 3 unu aldım diyen arkadaşlara imreniyorum bana ütopik geliyor yani onu yapsam ilişkiye de girerim kafasından çıkamadım bir turlu
Yani bende senle aynı şeyleri düşünüyordum. Terapistim karşıma iyi ki çıktı şu an hala inanamıyorum yapabildiğime, rüya gibi geliyor.O kadar çok yazı okudum forumda vajinismusla ilg video izledim vs muhakkak etkisi oldu şu an alttan muayenede zorlansam da müsade ediyorum ilk zamanlar gibi değil kendim dokunuyorum eşim dokunuyor ama bu kadar yavaş ilerlemek normal mi bu aşamaya 6 ayda gelebildim. Dilatör seti ilk günden ilk 3 unu aldım diyen arkadaşlara imreniyorum bana ütopik geliyor yani onu yapsam ilişkiye de girerim kafasından çıkamadım bir turlu
Benim ilk aylar biraz sıkıntı oldu sistit olmuştum benim bitti eşimin başladı felan çok yapamadık o yüzden alışmam uzun sürdü ama bu ay gün aşırı yaptık Kolat alıştım sana da öneririm gün aşırı yapmak en iyisiPeki bu zorlanmama tahmini kaç denemeden sonra oluyor
Amin kuuzm hepimizn gönlüne göre versin Allah'ım inşallah herşey gönlünüzce olur inşallahAllah gönlüne göre versin canım
İşte o kafadan tamamen çıkmaya çalış aynı şeyleri ben de söyledim aparatla yapana kadar eşimle yaparım dedim ama öyle değil aparat seni hem fiziken hem de psikolojik olarak hazırlıyor şimdi bizim kafamızda olan doğru bildiğimiz yanlışlarımız var onların hepsini ben aparat sayesinde yendim
Bak bir de sağlık personeliyim işin içinde olmama rağmen yapamadım En büyük pişmanlığım keşke daha önce yapsaydım demişliğim var
Yaa çok geçmiş olsun neyse bitmiş gitmiş. Bizde gün aşırı yapmaya calışıyoruz ama bazen işler güçler, yoğunluk, yorgunluk mecal kalmıyorBenim ilk aylar biraz sıkıntı oldu sistit olmuştum benim bitti eşimin başladı felan çok yapamadık o yüzden alışmam uzun sürdü ama bu ay gün aşırı yaptık Kolat alıştım sana da öneririm gün aşırı yapmak en iyisi
Neyse benim bir küçük işim var geleceğim çok konuşmayın yetişemiyorum sonra
Tamam hemen bitir gelNeyse benim bir küçük işim var geleceğim çok konuşmayın yetişemiyorum sonra
Neyse benim bir küçük işim var geleceğim çok konuşmayın yetişemiyorum sonra
Öyle ama işte ara verince de olmayacakmış gibi geliyor o psikolojiyi yenemiyoruz en iyisi böyle Allah herkese kolaylık versinYaa çok geçmiş olsun neyse bitmiş gitmiş. Bizde gün aşırı yapmaya calışıyoruz ama bazen işler güçler, yoğunluk, yorgunluk mecal kalmıyor
Hangi şehirdeydiniz siz çok şanslısınız yani ben daha bu kadar zaman geçmeden terapi için gittim maddi manevi kendimizi ona hazırladık bütün motivasyonum alt üst oldu kulak çubuğunu girişe sokturmadim diye tedaviye baslayamazmisiz. Kendim dokunamiyorum ben problem bu zaten. Psikiyatriye yönlendirdi dediğim gibi ama faydasını görmedim. Maddi olarak harcadıklarıkiz ve boşa geçen zamanda başka hicbi şey yok elimizdeTamam hemen bitir gel