- 12 Haziran 2022
- 166
- 539
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #256.701
Evet canım çok araştırdım ama keşke daha önce gitseydim çok memnunum çok şükür baya yol katettimKuzum sen özele mi gidiyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım çok araştırdım ama keşke daha önce gitseydim çok memnunum çok şükür baya yol katettimKuzum sen özele mi gidiyorsun
Sen ne zaman yendinÖyle canım eş desteği çok önemli benim de öyle oldu terapistim de çok çok ilgiliydi çok şükür ki yendim burada da çok yardımcı oldular şimdi de ben yardımcı olmaya çalışıyorum inşallah sende en kısa sürede yeneceksin
Nisanda yendim benSen ne zaman yendin
Mesala yatiyorum bacakları o şeklinde açıyorum altıma yastik koyuyorumBacakların peki nasıl duruyor
Kuzum gebelik düşünüyormusunNisanda yendim ben
Evet düşünüyorum hatta bu ay olur diye umut ediyordum ama regl oldumKuzum gebelik düşünüyormusun
Bende zar aldırdım kızlık zarını yine aynısı oldu alaksi yokMerhaba herkese burda özelden görüştüğüm arkadaşlar oldu daha önce buraya da dahil olup fikirlerinizi almak istiyorum. 6 aydır evliyim ilişki hiç olmadı başlarda dokunamiyordum bile alttan muayene olamıyordum öyle ki vajinismus terapisi yapan doktorum tedaviye başlamak istemedi hiç ümit vermedigim için cesaretsizligimden. Psikiyatriye gittim o da parmak egzersizine teşvik etmeye çalışıyor antidepresan vs verdi ama bana etki etmiyor. Çok aşırı korkum var isteğimin bu berbat durumun önüne geçiyor. Serçe parmak da dilatoru en küçüğü de hiç bı sey yapamıyorum. Bı kaç gün önce vajen girişini bile bulamadığından doktora gittim kızlık zarin kalın eski doktorların nasıl normal dedi dedim engel değilmiş ama alınması genişletilmesi her neyse o işlem rahatlatirmis. Eşim de çok faydalı olacağına inanmiyor. Yani napayım bilmiyorum. Kalın demesi iyice korkuttu beni bı arkadaş ameliyat olmuş ve doktoru olmasan ilk ilişkiden kanamadan giderdim demiş. Ya kalınlıkta değilse maddi manevi o kulfetin altına girip bı daha hüsran olacak. Zaten doktor hanım parmak sokabildi son gittiğimd aldırdım e. Cesaretim yok dediğim gibi daha çok hafif sizi oluyor hop bitiyorum.
İnsallah rabbim nasip eder hepimize kucagimizi inşallah bos bırakmaz dualrim. Evlat sahibi olmak isteyen bütün annelerimizleEvet düşünüyorum hatta bu ay olur diye umut ediyordum ama regl oldum
Baya olmuş maşallah. Şimdi tamamen alıştınız di mi herhangi bi aksi durum yokNisanda yendim ben
Size de kalın mi denmişti normalde delik daha açık oluyor milletin seninki küçücük zorlanmaniz normal kanaman da çok olursa korkma ilk gece dedi. Kanamadan korkmazken ondan korkmaya başladım simdiBende zar aldırdım kızlık zarını yine aynısı oldu alaksi yok
Canım bu psikolojik bişey kafanda bitirmen gerekiyor zar ameliyatı olsanda bi faydası olmaz çünkü bedensel bir sorun değil doktor parmak yapabildiyse bir sorun yok demektir ki sende yapabilirsin sana önerim ilk önce eline bi ayna alıp vajinanı incelemen sonra serçe parmağına kayganlaştırıcı sür ve dokundurmaya çalış yavaş yavaş sokmayı dene yaptıkça ve oraya bişeyin girebildiğini gördükçe güvenin gelecekMerhaba herkese burda özelden görüştüğüm arkadaşlar oldu daha önce buraya da dahil olup fikirlerinizi almak istiyorum. 6 aydır evliyim ilişki hiç olmadı başlarda dokunamiyordum bile alttan muayene olamıyordum öyle ki vajinismus terapisi yapan doktorum tedaviye başlamak istemedi hiç ümit vermedigim için cesaretsizligimden. Psikiyatriye gittim o da parmak egzersizine teşvik etmeye çalışıyor antidepresan vs verdi ama bana etki etmiyor. Çok aşırı korkum var isteğimin bu berbat durumun önüne geçiyor. Serçe parmak da dilatoru en küçüğü de hiç bı sey yapamıyorum. Bı kaç gün önce vajen girişini bile bulamadığından doktora gittim kızlık zarin kalın eski doktorların nasıl normal dedi dedim engel değilmiş ama alınması genişletilmesi her neyse o işlem rahatlatirmis. Eşim de çok faydalı olacağına inanmiyor. Yani napayım bilmiyorum. Kalın demesi iyice korkuttu beni bı arkadaş ameliyat olmuş ve doktoru olmasan ilk ilişkiden kanamadan giderdim demiş. Ya kalınlıkta değilse maddi manevi o kulfetin altına girip bı daha hüsran olacak. Zaten doktor hanım parmak sokabildi son gittiğimde. Cesaretim yok dediğim gibi daha çok hafif sizi oluyor hop bitiyorum.
Yok şuan da şükür tamamen zorlanmadan yapabiliyorumBaya olmuş maşallah. Şimdi tamamen alıştınız di mi herhangi bi aksi durum yok
Canım seninle şöyle bir tecrübe paylaşım 1. ben de hiçbir şekilde ne parmak egzersizi nede dokunabiliyordum Sürekli kendimi ilişkiye tabii ki kapatıyordum tabi zaman geçtikçe artık bu sürecin normal olmadığını düşündümMerhaba herkese burda özelden görüştüğüm arkadaşlar oldu daha önce buraya da dahil olup fikirlerinizi almak istiyorum. 6 aydır evliyim ilişki hiç olmadı başlarda dokunamiyordum bile alttan muayene olamıyordum öyle ki vajinismus terapisi yapan doktorum tedaviye başlamak istemedi hiç ümit vermedigim için cesaretsizligimden. Psikiyatriye gittim o da parmak egzersizine teşvik etmeye çalışıyor antidepresan vs verdi ama bana etki etmiyor. Çok aşırı korkum var isteğimin bu berbat durumun önüne geçiyor. Serçe parmak da dilatoru en küçüğü de hiç bı sey yapamıyorum. Bı kaç gün önce vajen girişini bile bulamadığından doktora gittim kızlık zarin kalın eski doktorların nasıl normal dedi dedim engel değilmiş ama alınması genişletilmesi her neyse o işlem rahatlatirmis. Eşim de çok faydalı olacağına inanmiyor. Yani napayım bilmiyorum. Kalın demesi iyice korkuttu beni bı arkadaş ameliyat olmuş ve doktoru olmasan ilk ilişkiden kanamadan giderdim demiş. Ya kalınlıkta değilse maddi manevi o kulfetin altına girip bı daha hüsran olacak. Zaten doktor hanım parmak sokabildi son gittiğimde. Cesaretim yok dediğim gibi daha çok hafif sizi oluyor hop bitiyorum.
Amin inşallah canım sen naptın nasıl gidiyor seninİnsallah rabbim nasip eder hepimize kucagimizi inşallah bos bırakmaz dualrim. Evlat sahibi olmak isteyen bütün annelerimizle
Kuzum şükür güzel en son Nisan ayında kürtaj oldum korundum 3ay bu ayda olmadı regl oldumAmin inşallah canım sen naptın nasıl gidiyor senin
Canımız sağ olsun umutlummm ben de aynıyım. Beklemeye umuda devamKuzum şükür güzel en son Nisan ayında kürtaj oldum korundum 3ay bu ayda olmadı regl oldum
Ben uygulamaya çok güvenmiyorum kuzumm Çünkü yumurtlama tarihlerimiz hep aynı zamanda olmuyor Instagram’dan bir gebenin günlüğü sayfasını takip et orada en güzel şekliyle anlatılıyorOvülasyon takip testleri oluyormuş onları biliyor musunuz? Ben sadece uygulamadan takip ediyorum
Peki bu zorlanmama tahmini kaç denemeden sonra oluyorYok şuan da şükür tamamen zorlanmadan yapabiliyorum