- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #256.701
Amin kuuzm hepimizn gönlüne göre versin Allah'ım inşallah herşey gönlünüzce olur inşallahAllah gönlüne göre versin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin kuuzm hepimizn gönlüne göre versin Allah'ım inşallah herşey gönlünüzce olur inşallahAllah gönlüne göre versin canım
İşte o kafadan tamamen çıkmaya çalış aynı şeyleri ben de söyledim aparatla yapana kadar eşimle yaparım dedim ama öyle değil aparat seni hem fiziken hem de psikolojik olarak hazırlıyor şimdi bizim kafamızda olan doğru bildiğimiz yanlışlarımız var onların hepsini ben aparat sayesinde yendim
Bak bir de sağlık personeliyim işin içinde olmama rağmen yapamadım En büyük pişmanlığım keşke daha önce yapsaydım demişliğim var
Yaa çok geçmiş olsun neyse bitmiş gitmiş. Bizde gün aşırı yapmaya calışıyoruz ama bazen işler güçler, yoğunluk, yorgunluk mecal kalmıyorBenim ilk aylar biraz sıkıntı oldu sistit olmuştum benim bitti eşimin başladı felan çok yapamadık o yüzden alışmam uzun sürdü ama bu ay gün aşırı yaptık Kolat alıştım sana da öneririm gün aşırı yapmak en iyisi
Neyse benim bir küçük işim var geleceğim çok konuşmayın yetişemiyorum sonra
Tamam hemen bitir gelNeyse benim bir küçük işim var geleceğim çok konuşmayın yetişemiyorum sonra
Neyse benim bir küçük işim var geleceğim çok konuşmayın yetişemiyorum sonra
Öyle ama işte ara verince de olmayacakmış gibi geliyor o psikolojiyi yenemiyoruz en iyisi böyle Allah herkese kolaylık versinYaa çok geçmiş olsun neyse bitmiş gitmiş. Bizde gün aşırı yapmaya calışıyoruz ama bazen işler güçler, yoğunluk, yorgunluk mecal kalmıyor
Hangi şehirdeydiniz siz çok şanslısınız yani ben daha bu kadar zaman geçmeden terapi için gittim maddi manevi kendimizi ona hazırladık bütün motivasyonum alt üst oldu kulak çubuğunu girişe sokturmadim diye tedaviye baslayamazmisiz. Kendim dokunamiyorum ben problem bu zaten. Psikiyatriye yönlendirdi dediğim gibi ama faydasını görmedim. Maddi olarak harcadıklarıkiz ve boşa geçen zamanda başka hicbi şey yok elimizdeTamam hemen bitir gel
Maalesef ilk aşamalarda denedim bunu aynaya bakmak kesinlikle faydalı oluyor dediğim gibi çok daha kötü durumdaydım dokunamayacak kadar ama parmak egzersizi yapamadım başlarda da şu anda da yapamiyorumCanım bu psikolojik bişey kafanda bitirmen gerekiyor zar ameliyatı olsanda bi faydası olmaz çünkü bedensel bir sorun değil doktor parmak yapabildiyse bir sorun yok demektir ki sende yapabilirsin sana önerim ilk önce eline bi ayna alıp vajinanı incelemen sonra serçe parmağına kayganlaştırıcı sür ve dokundurmaya çalış yavaş yavaş sokmayı dene yaptıkça ve oraya bişeyin girebildiğini gördükçe güvenin gelecek
Ne alaka ya öyle bişey mi varmış saçmalamışlar. Ben istanbuldayımHangi şehirdeydiniz siz çok şanslısınız yani ben daha bu kadar zaman geçmeden terapi için gittim maddi manevi kendimizi ona hazırladık bütün motivasyonum alt üst oldu kulak çubuğunu girişe sokturmadim diye tedaviye baslayamazmisiz. Kendim dokunamiyorum ben problem bu zaten. Psikiyatriye yönlendirdi dediğim gibi ama faydasını görmedim. Maddi olarak harcadıklarıkiz ve boşa geçen zamanda başka hicbi şey yok elimizde
Ben size ilk terapi notlarımı atıcam. Onu 1 hafta falan yapınMaalesef ilk aşamalarda denedim bunu aynaya bakmak kesinlikle faydalı oluyor dediğim gibi çok daha kötü durumdaydım dokunamayacak kadar ama parmak egzersizi yapamadım başlarda da şu anda da yapamiyorum
Parmak egzersizi bazılarında rahatsız edici olabiliyor dilatör seti daha iyi aslındaMaalesef ilk aşamalarda denedim bunu aynaya bakmak kesinlikle faydalı oluyor dediğim gibi çok daha kötü durumdaydım dokunamayacak kadar ama parmak egzersizi yapamadım başlarda da şu anda da yapamiyorum
Ücreti peşin alıyorlar terapi başı değil öyle olunca malum yüzde yüz başarı garantisi iddiaları olduğu için benden cesaret alamamış. Bunun yerine seans seans ücretlendirme yapsa böyle bı problem olmayacak olmadığı yerde bırakırız gerekirse. Paramızı alamazmis. Antep'te yaşıyorum ismi en bilindik olan hanımefendiye gittik başka da zaten özellikle vajinismus terapisi yapan doktor bulamadimNe alaka ya öyle bişey mi varmış saçmalamışlar. Ben istanbuldayım
Ve dilatörden sonra parmakta sokturmuştu terapist. Dilatöre bak, parmağına bak hangisi daha kalın demişti. Şimdi sok parmağını ve organını keşfet demişti ve hiç zor olmamıştıParmak egzersizi bazılarında rahatsız edici olabiliyor dilatör seti daha iyi aslında
Katılıyorum kuzum parmak egzersizi çok ürkütücü gerçekten dilator seti daha iyi daha kolay parmak egzersizi zaman alıcıParmak egzersizi bazılarında rahatsız edici olabiliyor dilatör seti daha iyi aslında
Dilatör seti alalı bı kaç gün oldu ilk gün hemen denedim bir heves herkes parmaktan kolay dedi ilk ikisi çok kolay dedi onu bile yapamayınca koptum hepten bir şeye bağlanıyorum bu sefer olacak diye ilerleyemiyorum bir türlü yol alamıyorum. Regl oldum sonrasında da deneyemiyorum şu an bitince uyuşturucu kremle deneyeceğim mecburen bir deParmak egzersizi bazılarında rahatsız edici olabiliyor dilatör seti daha iyi aslında
İşte onlar gerçekten paragöz insanlar. Benim gittiğim yer kaç seans sürerse sürsün başarmadan bırakmıyoruz demişti. Ve dediğiniz gibi ücreti baştan aldılar bi daha da hiç bi malzeme için vs para alınmadıÜcreti peşin alıyorlar terapi başı değil öyle olunca malum yüzde yüz başarı garantisi iddiaları olduğu için benden cesaret alamamış. Bunun yerine seans seans ücretlendirme yapsa böyle bı problem olmayacak olmadığı yerde bırakırız gerekirse. Paramızı alamazmis. Antep'te yaşıyorum ismi en bilindik olan hanımefendiye gittik başka da zaten özellikle vajinismus terapisi yapan doktor bulamadim
Ya inan ki en zoru ilki. Sonrası aşırı kolay bi cesaret ilkini yapabilsen çok güzel olcak sonrası sökük gibi akıcak. İlkini gerekirse kremle al ama al. Aldıktan sonra aynayla oraya bakDilatör seti alalı bı kaç gün oldu ilk gün hemen denedim bir heves herkes parmaktan kolay dedi ilk ikisi çok kolay dedi onu bile yapamayınca koptum hepten bir şeye bağlanıyorum bu sefer olacak diye ilerleyemiyorum bir türlü yol alamıyorum. Regl oldum sonrasında da deneyemiyorum şu an bitince uyuşturucu kremle deneyeceğim mecburen bir de