Canım seninle şöyle bir tecrübe paylaşım 1. ben de hiçbir şekilde ne parmak egzersizi nede dokunabiliyordum Sürekli kendimi ilişkiye tabii ki kapatıyordum tabi zaman geçtikçe artık bu sürecin normal olmadığını düşündüm
doktora gittim doktor bana da aynısını söyledi. Hymen kalın sen bu sebepten dolayı yapamıyorsun dedi. tamam kalın olabilir ama sebep kesinlikle bence bu değildi. sonuçta ben hiçbir şekilde eşimi yanıma yaklaştıramıyordum korkularım endişelerim vardı bana bunu lokal anestezi ile alırız rahatlarsın dedi.
Oradan nasıl çıktığımı hatırlamıyorum daha sonra şöyle bir düşündüm ben onu aldırsam da gene yapamayacağı mı biliyordum çünkü olay hiç birleşmeye gelmiyodu hani fizyolojik bir sıkıntı değildi bana göre Sonra tabi burayı yeni keşfettim hep erteledim aparatlara şans verdim her ne olursa olsun ben bunun üstesinden geleceğim dedim birkaç kişiden destek almıştım buna 2yıl kadar oluyor. Aparatlarla çok güzel yol katettim ve ben bu şekilde yendim
Bu sayfalardan geriye doğru git oku kim neler yapmış önce motive et kendini daha sonra bacak egzersizi sonra ayna egzersizleri yap kendini bu sürece hazırla eminim çok geçmeden sen de yeneceksin.