- 22 Mayıs 2021
- 50
- 126
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #256.661
Kaslara takılıyor orda galiba çünkü benimde girişte yanma oluyor kaslar yüzündenBenim giriş kısmında zorlanma yani baskı gibi oluyor ama bu da normal sanırım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaslara takılıyor orda galiba çünkü benimde girişte yanma oluyor kaslar yüzündenBenim giriş kısmında zorlanma yani baskı gibi oluyor ama bu da normal sanırım.
Çok şükür iyiyim bitanem bendeBizim aynıı süper gidiyor sen nasılsın?
Ama alışıyor gibiyim ya dün misal daha iyiydi kaslarımKaslara takılıyor orda galiba çünkü benimde girişte yanma oluyor kaslar yüzünden
Çok şükür iyiyim bitanem bende
Kuzum bence 4 aparatla çalis esli denmeye geçKızlar selam birkaç gün ara vermiştim egzersizlere bu akşam tekrar başlayacağım 3 aparat ile umarım tekrar yanma,tahriş olmaz bir engel daha olsun istemiyorum ara vermek çok düşürüyor beni her anlamdaBitsin istiyorum artık olsun yani 4.aparat denemeden de eşli denemek sakıncalımı yani mesela kendimi rahat bıraksam ve olabileceğine inansam olur değil mi illa şart değil 4.
Ben 4 ü yapmadan direk eşli yapmıştım. Ama benim çok ileri değildi zaten yarım ilişki oluyorduKızlar selam birkaç gün ara vermiştim egzersizlere bu akşam tekrar başlayacağım 3 aparat ile umarım tekrar yanma,tahriş olmaz bir engel daha olsun istemiyorum ara vermek çok düşürüyor beni her anlamdaBitsin istiyorum artık olsun yani 4.aparat denemeden de eşli denemek sakıncalımı yani mesela kendimi rahat bıraksam ve olabileceğine inansam olur değil mi illa şart değil 4.
Herkezde ayni olmuyor canimBen 4 ü yapmadan direk eşli yapmıştım. Ama benim çok ileri değildi zaten yarım ilişki oluyordu
O arkadasların dediği kremden alsan sürsen. Psikolojik olarakta rahatlatır seni belki. Bi de doktoruna söylesen atarax önerir mi sana? Ben kendimi huzursuz hissedince ve ara verince ondan içiyorum rahatlatıyorKızlar selam birkaç gün ara vermiştim egzersizlere bu akşam tekrar başlayacağım 3 aparat ile umarım tekrar yanma,tahriş olmaz bir engel daha olsun istemiyorum ara vermek çok düşürüyor beni her anlamdaBitsin istiyorum artık olsun yani 4.aparat denemeden de eşli denemek sakıncalımı yani mesela kendimi rahat bıraksam ve olabileceğine inansam olur değil mi illa şart değil 4.
Aslında kuzum kullanılmaması lazım uyuşturucu krem vs çünkü insan ona alışıyorO arkadasların dediği kremden alsan sürsen. Psikolojik olarakta rahatlatır seni belki. Bi de doktoruna söylesen atarax önerir mi sana? Ben kendimi huzursuz hissedince ve ara verince ondan içiyorum rahatlatıyor
Nedense çok geriyor o beni yapabileceğime inanıyorum da ama bakalım tekrar başlayayım egzersize belki cesaret gelir 4.içinKuzum bence 4 aparatla çalis esli denmeye geç
Bence 4. Aparat gerekli canım çünkü bende 3 den sonra eşli denemiştim olmamıştı ve modum düştü o yüzden 4 ü yaparsan daha rahat olur eşliKızlar selam birkaç gün ara vermiştim egzersizlere bu akşam tekrar başlayacağım 3 aparat ile umarım tekrar yanma,tahriş olmaz bir engel daha olsun istemiyorum ara vermek çok düşürüyor beni her anlamdaBitsin istiyorum artık olsun yani 4.aparat denemeden de eşli denemek sakıncalımı yani mesela kendimi rahat bıraksam ve olabileceğine inansam olur değil mi illa şart değil 4.
Vemcaine kullandım en son ve sanırım onun uyuşukluğu ile birden yapınca tahriş oldu batma oldu yada belki ondan değildir ama haklısın canım ona hem alışmamak için hemde farklı sorunlar yaşamamak için kullanmayacağım çünkü 3gün ara verdim ve geriletti beni resmen o tahriş sıkıntısı..Aslında kuzum kullanılmaması lazım uyuşturucu krem vs çünkü insan ona alışıyor
Aşkım güzel olacak benim fikrimce kullaa yapabilirsin güçlüsünVemcaine kullandım en son ve sanırım onun uyuşukluğu ile birden yapınca tahriş oldu batma oldu yada belki ondan değildir ama haklısın canım ona hem alışmamak için hemde farklı sorunlar yaşamamak işin kullanmayacağım çünkü 3gün ara verdim ve geriletti beni resmen o tahriş sıkıntısı..
Öyle yapayım ozaman canım deneyeyim en azından başlarsam gerisi gelecek tahriş olmasında yine,aslında doktorum en zoru başardın eşli daha kolay diyorda ahh şu bilinç altı yokmu beni mahvediyor..Bence 4. Aparat gerekli canım çünkü bende 3 den sonra eşli denemiştim olmamıştı ve modum düştü o yüzden 4 ü yaparsan daha rahat olur eşli
Yaparsin biliyorum bitanemNedense çok geriyor o beni yapabileceğime inanıyorum da ama bakalım tekrar başlayayım egzersize belki cesaret gelir 4.için
İnşallah çok hevesliyim ve kafamda yok artık öyle acı daha başka saçma şeyler sadece işte erteleme kaldı hep alışmışım ertelemeye ama yapacağım inanıyorumYaparsin biliyorum bitanem
Sen çok gucluusn tabikide yaparsin kuzm sen erteleme yeterkiİnşallah çok hevesliyim ve kafamda yok artık öyle acı daha başka saçma şeyler sadece işte erteleme kaldı hep alışmışım ertelemeye ama yapacağım inanıyorum
Hayır hayır uyuşturucu krem değill, bende hiç kullanmadım sprey krem falan hani alışmamak için. Fito krem mi ne önerilmişti ya tahrişler içinAslında kuzum kullanılmaması lazım uyuşturucu krem vs çünkü insan ona alışıyor