- 22 Mayıs 2021
- 50
- 126
- 43
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #256.621
Çok tebrik ederim biliyordum yeneceğiniHerkese merhaba 7 aylık evliliğimde hiç ilişki yaşayamamiştim emin olmamakla birlikte ( nasıl olduğunu anlamadığımdan böyle söylüyorum)sanırım ben az önce başardım
2 günde bir canımBende aynı durumdayım. Bi de kaç günde bir deneme yapıyorsunuz?
Çok teşekkür ediyorum.Günaşırı birlikte olun o his zaten alıştıkça geçecek normal şu süreçte
Çok daha az yanıyor şimdi alıştıkça geçecek sanırımsizin nasıl oldu alışabildiniz mi, yanma hissi hala var mı?Miniko_
Benim giriş kısmında zorlanma yani baskı gibi oluyor ama bu da normal sanırım.Çok daha az yanıyor şimdi alıştıkça geçecek sanırım
Bizim aynıı süper gidiyorMerhaba Herkeze mesajları okudum bazen giremiyorumnasılsınız kızlar nasıl gidiyor. Ne gelişmeler var
Kaslara takılıyor orda galiba çünkü benimde girişte yanma oluyor kaslar yüzündenBenim giriş kısmında zorlanma yani baskı gibi oluyor ama bu da normal sanırım.
Çok şükür iyiyim bitanem bendeBizim aynıı süper gidiyorsen nasılsın?
Ama alışıyor gibiyim ya dün misal daha iyiydi kaslarımKaslara takılıyor orda galiba çünkü benimde girişte yanma oluyor kaslar yüzünden
Kuzum bence 4 aparatla çalis esli denmeye geçKızlar selam birkaç gün ara vermiştim egzersizlere bu akşam tekrar başlayacağım 3 aparat ile umarım tekrar yanma,tahriş olmaz bir engel daha olsun istemiyorum ara vermek çok düşürüyor beni her anlamdaBitsin istiyorum artık olsun yani 4.aparat denemeden de eşli denemek sakıncalımı yani mesela kendimi rahat bıraksam ve olabileceğine inansam olur değil mi illa şart değil 4.
Ben 4 ü yapmadan direk eşli yapmıştım. Ama benim çok ileri değildi zaten yarım ilişki oluyorduKızlar selam birkaç gün ara vermiştim egzersizlere bu akşam tekrar başlayacağım 3 aparat ile umarım tekrar yanma,tahriş olmaz bir engel daha olsun istemiyorum ara vermek çok düşürüyor beni her anlamdaBitsin istiyorum artık olsun yani 4.aparat denemeden de eşli denemek sakıncalımı yani mesela kendimi rahat bıraksam ve olabileceğine inansam olur değil mi illa şart değil 4.
Herkezde ayni olmuyor canimBen 4 ü yapmadan direk eşli yapmıştım. Ama benim çok ileri değildi zaten yarım ilişki oluyordu
O arkadasların dediği kremden alsan sürsen. Psikolojik olarakta rahatlatır seni belki. Bi de doktoruna söylesen atarax önerir mi sana? Ben kendimi huzursuz hissedince ve ara verince ondan içiyorum rahatlatıyorKızlar selam birkaç gün ara vermiştim egzersizlere bu akşam tekrar başlayacağım 3 aparat ile umarım tekrar yanma,tahriş olmaz bir engel daha olsun istemiyorum ara vermek çok düşürüyor beni her anlamdaBitsin istiyorum artık olsun yani 4.aparat denemeden de eşli denemek sakıncalımı yani mesela kendimi rahat bıraksam ve olabileceğine inansam olur değil mi illa şart değil 4.
Aslında kuzum kullanılmaması lazım uyuşturucu krem vs çünkü insan ona alışıyorO arkadasların dediği kremden alsan sürsen. Psikolojik olarakta rahatlatır seni belki. Bi de doktoruna söylesen atarax önerir mi sana? Ben kendimi huzursuz hissedince ve ara verince ondan içiyorum rahatlatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?