- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #256.581
Aslında öyle sorunuda yok. Korktum acaba hastalığım tekrarmı etti diye yani beş dakika bile olmadan hemen olsun istiyor ben tam hazırlanmamış oluyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu eşinle konuşmayı denedin mi ben böyle rahat olamıyorum kontrollü gidelim ilk başlarda alışana kadar desen anlayışlı olur bence bi de kayganlaştırıcı kullanıyor musunAslında öyle sorunuda yok. Korktum acaba hastalığım tekrarmı etti diye yani beş dakika bile olmadan hemen olsun istiyor ben tam hazırlanmamış oluyorum
Gerçekten üç dört güne çözülebilir mi yada bazıları dilatörsüz de denemiş okuduğuma göre bana da yol gösterebilir misiniz? İlişkimiz de olumsuz etkilendi bu durumdan maalesef ve güçsüz hissediyorum…S selonophille canın burası bahsettiğim yer bence bu sayfalardan geriye doğru git biraz oku çünkü genelde hep aynı şeyler konuşuluyor
Birdahakine biraz daha sakin olup yavaş çıkartayım ozaman canım yarın acilen o kremden almam gerekiyor doktor da kullanabilirsin ama yinede gel bakalım dedi eşimde baktı az önce çok kızarmış biraz şiş duruyor dedi..Doktorum egzersize ara ver dedi ama bu bile umrumda değil başarmış olmanın mutluluğu vargerçi 4. Aparat hiç denememiş olsam bile diğerleri sorunsuz bir şekilde kasılmadan yapabiliyorum bu bile çok mutlu ediyor beni,bakalım yarın da bir gideyimCanım ben de o çıkarma olayını hiç sevmiyordum. Şöyle yapmıştım çıkarırken sadece ıkındım ve yavaş yavaş çektim . Ikınınca zaten kendini dışarı atıyor
Kınustum bugün dedim ben daha vaji sorunumu yeni çözdüm ve benim uyarılmam lazım dedim kayganlaştırıcı kullanmadık bugün yarısını albildim ama kuru olduğum için pek olmadı yaniBunu eşinle konuşmayı denedin mi ben böyle rahat olamıyorum kontrollü gidelim ilk başlarda alışana kadar desen anlayışlı olur bence bi de kayganlaştırıcı kullanıyor musun
Teşekkürler, ben hatırlatıcı kurayım en iyisi yoksa iş yoğunluğumdan hiç bişey aklıma gelmiyorGenelde ben aklıma geldikçe yapıyordum otururken yemek yaparken felan 20 30 tekrar yapıyordum hatırlatıcı kurabilirsin istersen
Canım ilk başlarda kayganlaştırıcı öneririm bi de istersen yaparken kendi kendine klitoris masajı yapabilirsin rahatlatıyor ya da eşin yapabilirKınustum bugün dedim ben daha vaji sorunumu yeni çözdüm ve benim uyarılmam lazım dedim kayganlaştırıcı kullanmadık bugün yarısını albildim ama kuru olduğum için pek olmadı yani
Sabah akşam kur en iyisi bişeylerle uğraşırken de yaparsınTeşekkürler, ben hatırlatıcı kurayım en iyisi yoksa iş yoğunluğumdan hiç bişey aklıma gelmiyor
Aslında canımm sen aparatları yapıyorsun zor olan kısmını yapmış kolay kısmı kalmış dilatörü illa eşin yapacak diye birşey yok ki 2 haftada kesinlikle yapacaksın bir gecede yapanlar bilee oluyor bir kaç sayfa öncesinde eşli deneme notlarım vardı onları okudun mu birebir yap gör bak olacak ben aparatsız asla yenemezdim iyiki de yapmışım diyorum tam anlamıyla eşine güven kendini bırak kaslarını tam anlamıyla rahat bıraktıgında olduğunda diyeceksın bu kadar mıGerçekten üç dört güne çözülebilir mi yada bazıları dilatörsüz de denemiş okuduğuma göre bana da yol gösterebilir misiniz? İlişkimiz de olumsuz etkilendi bu durumdan maalesef ve güçsüz hissediyorum…
Bende aynı durumdayım. Bi de kaç günde bir deneme yapıyorsunuz?Arkadaşlar merhaba ben vajinusmusu yeneli 1 ay oldu. Eşli denemelerde baski hissi oluşuyor Bende. Bu ilerleyen süreçlerde geçer mi veya bunun için ne yapmam gerekiyor. Bilgi verebilir misiniz
Ama bizi dinlemiyor ki
Günaşırı birlikte olun o his zaten alıştıkça geçecek normal şu süreçteArkadaşlar merhaba ben vajinusmusu yeneli 1 ay oldu. Eşli denemelerde baski hissi oluşuyor Bende. Bu ilerleyen süreçlerde geçer mi veya bunun için ne yapmam gerekiyor. Bilgi verebilir misiniz
Aparatı mı istemedi çiçeğimAma bizi dinlemiyor ki
sanırımm , daha önce de etiketlemiştin ondan bile bi' haberAparatı mı istemedi çiçeğim
Bekleyelim kuzumsanırımm , daha önce de etiketlemiştin ondan bile bi' haber
Kuzum böyle oluyor arada bir suskunlaşıyoruz sonra birden coşuyoruzNasılsınız kızlar? Bu ara burası baya pasif Ne var ne yok, gelişme var mı?