- 20 Aralık 2020
- 17.064
- 75.546
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #256.621
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende aynı durumdayım. Bi de kaç günde bir deneme yapıyorsunuz?Arkadaşlar merhaba ben vajinusmusu yeneli 1 ay oldu. Eşli denemelerde baski hissi oluşuyor Bende. Bu ilerleyen süreçlerde geçer mi veya bunun için ne yapmam gerekiyor. Bilgi verebilir misiniz
Ama bizi dinlemiyor ki
Günaşırı birlikte olun o his zaten alıştıkça geçecek normal şu süreçteArkadaşlar merhaba ben vajinusmusu yeneli 1 ay oldu. Eşli denemelerde baski hissi oluşuyor Bende. Bu ilerleyen süreçlerde geçer mi veya bunun için ne yapmam gerekiyor. Bilgi verebilir misiniz
Aparatı mı istemedi çiçeğimAma bizi dinlemiyor ki
sanırımm , daha önce de etiketlemiştin ondan bile bi' haberAparatı mı istemedi çiçeğim
Bekleyelim kuzumsanırımm , daha önce de etiketlemiştin ondan bile bi' haber
Kuzum böyle oluyor arada bir suskunlaşıyoruz sonra birden coşuyoruzNasılsınız kızlar? Bu ara burası baya pasif Ne var ne yok, gelişme var mı?
başarı hikayeleriyle coşalım inşallahhhhKuzum böyle oluyor arada bir suskunlaşıyoruz sonra birden coşuyoruz
Aminn kuzumm tez vakitte inşAllahbaşarı hikayeleriyle coşalım inşallahhhh
Çok şükür iyi canım o yanma,batma hissi geçti daha iyiyim yarın devam edeceğim sorun yok çok şükür hemen tekrar denemek için can atıyorum valla daha ileri gitmek için yani can atıyorum derken tam olarak başardığımı görmek içinNasılsınız kızlar? Bu ara burası baya pasif Ne var ne yok, gelişme var mı?
Kremi alıp sürdün mü peki? Ondan mı iyisin yoksa kendiliğinden mi geçti? Çünkü bi kere benimde tahriş olmuştu dış kısmı.Çok şükür iyi canım o yanma,batma hissi geçti daha iyiyim yarın devam edeceğim sorun yok çok şükür hemen tekrar denemek için can atıyorum valla daha ileri gitmek için yani can atıyorum derken tam olarak başardığımı görmek için
Çıkıp alamadım maalesef işlerim vardı evde bize verdikleri kremden sürdüm,sabun ve duş jeli kullanmadım 2gün ılık su ile yıkadım,bol su içtim hep..Bugün dahaKremi alıp sürdün mü peki? Ondan mı iyisin yoksa kendiliğinden mi geçti? Çünkü bi kere benimde tahriş olmuştu dış kısmı.
Biliyordumm olacağını süpersiiinHerkese merhaba 7 aylık evliliğimde hiç ilişki yaşayamamiştim emin olmamakla birlikte ( nasıl olduğunu anlamadığımdan böyle söylüyorum)sanırım ben az önce başardım
Tebrik ediyorum canım gözünaydın çok şükürHerkese merhaba 7 aylık evliliğimde hiç ilişki yaşayamamiştim emin olmamakla birlikte ( nasıl olduğunu anlamadığımdan böyle söylüyorum)sanırım ben az önce başardım